Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až do trojky mě to nebavilo. Podle mě byla dobrá až čtyřka, která už si přestala hrát na městskou akci (která tam nebyla moc vydařená) a udělala z toho naopak dost povedenou superhero hru. V tom díle už přestalo vadit, že jízda autem není zábavná a střelba ze zbraní o ničem, protože to tam nebylo potřeba.

  • 0011

    Radši bych byl za první díl, který jsem nehrál a za druhý, který měl příšerné ovládání i na gamepadu. Trojka vypadá pořád obstojně a hraje se skvěle, je to snad jediná openworld městská akce kterou jsem dojel na 100% narozdíl od gtaček.

  • Joshua

    Zase snadny prachy, skoro zadny rozdil, remastrujou se hry ktere v pohode vypadaji i slapou i v puvodni verzi. Co tak predelat hry okolo roku 2000. Osobne bych uvital remastr Drakana, Asghana, Requiem, serii Mechwarior nebo takovy Devil Inside...

  • DeathFish

    Nemyslím si, že zrovna tenhle díl potřeboval remaster. Navíc mi ani nepřijde, že by to bylo nějak hezčí - z toho videa to vypadá, že jen přidali filtr, kterým zalili město do barev zapadajícího slunce... ale aspoň to zabalí všechno dohromady i se všemi DLC.

    Každopádně doufám, že další díl nebude tak přestřelený, jako Saint's Row 4, protože ten už podle mě určitou snesitelnou hranici střelenosti překročil a kvůli toho jsme ho s kamarádem nehráli. Druhý a třetí díl byl v tomto dobrý a v kooperaci super 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit