Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • můžu se zeptat jestli máte v plánu i recenze na DLC ? nebo letsplaye ? začínám si myslet že recenznze přijde až po kompletaci všech dodatků .... díky a mějte se ;)
  • PravyMonty
    Předně bych všem, kteří milují Souls hry, doporučil filmy Berserk(klidně i mangu a seriál, ale filmy mě osobně ohromily nejvíc) : Golden Age Arc(1,2,3)
    Doufám, že DLC budou i v krabicové verzi(samozřejmě pohromadě), a že s DLCčkama přijdou nutné opravy hry, a to především PvP(asi tak 7 zbraní a magie je šíleně OP a zbytek hodně zaostává, navíc některé zbraně nejsou použitelné vůbec.), posílí bosse(Víc jak jakýkoliv boss z celé hry mi dal zabrat rudý fantom alonne knight captaina, a dragonkeeper s velkou palicí), posílí některé typy zbraní(Např. většina kopí je úplně na nic).
    • Magie není vůbec OP .. v PvE možná, ale ne v PvP. Hlavní důvod - většina PvP hráčů umí bravurně rollovat a rollne opravdu každé kouzlo (vyjma plošňáků, když z nich nestihne utéct). Navíc hodně hráčů používá buff který v jejich okolí vypne magii všem v dosahu a nebo mají předměty na prodloužené trvání kouzel a dávají si úplnou nezranitelnost a nebo stačí jen i Great Magic Barrier která výrazně redukuje dmg všech kouzel. Že je OP se tak dá říct pouze z pohledu PvE hráče kterého chodí vraždit mágové šlechtění pro potřeby PvP, ale to Vás stejně tak složí meeler :), když bude vybavenej na PvP. Jinak díky za typy a s "slabostí" bossů máte recht :). U těch zbraní nevím, to nedokážu dostatečně posoudit, kopí byly dycky vhodné pro dexery tak se jejich síla pozná až v porovnání postavy se správnýma statama v (v porovnání dmg outputu s postavu která používá jinou zbraň vhodnou pro své statistiky). Navíc bych řekl je trochu nižší dmg daní za to že jde útočit spoza krytu.
    • Diky! Uplne mi uniklo, ze je na svete uz i treti dil Golden Age Arc. Roky ctu Berserk mangu, anime jsem videl a muzu taky vrele doporucit... i pres tunu statickych obrazku v anime se u toho clovek diky paradnimu pribehu pobavi i v dnesni dobe. Berserk opravdu nema v zanru fantasy anime konkurenci...
    • Dík za tip *4*
    • P1trs
      hm dik za tip na filmy
  • Stojí Dark Souls II za zahrátí?
    • Určitě ano, ovšem připrav se na to, že to není klasická hra. Má svoje specifika, která by tě mohla překvapit.
      PC verze také trpí potížemi s ovládáním, ale můžu z vlastní zkušenosti říct, že když věnuješ trochu úsilí přenastavení klávesnice a myši tak se s tím dá velmi dobře hrát.
      • Hraji na PC na obyčejném gamepadu Logitech a žádné problémy s ovládáním nepociťuji, hraje se to stejně jako verze pro PS3 :).
    • Urcite jedna z mala her,ktera nestoji na mega hype a nulove kvalite jako watch dogs,apod,..
      Regulerni AAA hra tohoto roku spolu se South parkem,ten je taky dost kvalitni.
    • kennyB
      Je to jedna z nejlepších her, jaké si v poslední době můžeš zahrát *3*
  • Redakce stále pomáhá Veskoslavovi?Můžu se zeptat proč???
  • Preed
    Celkom som dufal,ze to bude nejak pribehovo dovysvetlovat koniec hry resp. niektore veci z pribehu alebo ich trosku rozvedie,toto mi vsak pride tak nejak random,proste 3 ''nejake'' zony,no uvidime co z toho bude.
  • Zkuste mi schvalne nekdo dokazat, ze Dark Souls II obsahuje vice rpg prvku nez Skyrim (kdyz uz se tady zminil). Je zvlastni jak slovicko rpg v dnesni dobe ani tak neni urceno pro vystihnuti podstaty hry ale spise jako jaka si modla. Dark Souls II bez ohledu na kvalitu hry musi byt proste vic rpg nez akce, protoze pak je vse v poradku....
    • Více buildů, více statů, více možnosti kombinace, více setů, více zbraní, propracovanější leveling postavy, žadné omezení na hp/staminu/manu, žádné omezení na warriora, mága nebo assassina, ale možná kombinace všeho a ještě by se určitě něco našlo...
    • x_ander
      Tyhle narky nechapu. Proc by mel nekdo neco dokazovat. Skyrim i Dark souls jsou RPG. Obe. Ikdyz se kazde hraje jinak. Pokud ma clovek RPG rad, tak urcite vyzkousi oboje a uvidi co mu sedne vic. V idealnim pripade si uzije obe hry. Proc resit, co je "vic RPG"?
  • Doufám, že konečně trochu přituhne, Dark Souls 2 je bohužel daleko lehčí než předchozí hry. na NG+ zatím žádná výzva .... jediný kdo mého mága trochu trápil bych Executioner Chariot :)
    • Zkus hrát offline jako já bez pomoci ostatních a možná ti to tak lehké nepřijde.
      • Hraji jen offline co se týče hraní v mém světě samozřejmě ... nepřepínám se násilím do offlinu, takže invadeři mne přepadají normálně, pomoc pouze nabízím, zatím jsem pomoc na nic nepotřeboval .... jelikož bych řekl jsem už zkušený Soulsí kobkař (Demons Souls 95% trofejí - chybí pouze Pure Bladestone, Dark Souls 100% Trofejí, Dark Souls 2 zatím 90% trofejí - chybí dodělat všechny Sorcka, Miracky a Pyromancie) tak si na takové věci dávám pozor a hru si chci užít a ne proletět bossfighty za 5 minut :). Chtěl bych v té hře ještě hodně experimentovat, jako pisatel nademnou, s různými buildy, bohužel však kvůli práci a malýmu nemám tolik času, tak mi to chvíli potrvá, než se nabažím hraní za 1. char (chci u něj nejdřív tradičně nasyslit veškerou výbavu co ve hře vůbec existuje), pak teprve se asi dostanu k dalšímu experimentování :), nebo minimálně až dodělám platinovku od které mne dělí už jen 0,75 playthrough (v NG+ chybí zabít pouze Nashandra a Darklurker)
    • skus swordmastera, a potom nieco vrav :)
      • Omlouvám se za double post, myšlenkové pochody byly bohužel pomalejší než ruce :D. Btw, nevíte jak se v DS2 oplatí Dexer? V Demons Souls to byl pšehovšudy nejsilnější build za pomoci prstenů a vybavení které šíleně zvyšovalo damage čím byl menší počet životů postavy + zvýšený dostřel luku atp. V Dark Souls potom byl Dexer zase poměrně slabý v porovnání s ostatnímy buildy, třebas 4 krále jsem s ním snad nikdy na NG+ neudolal. Tam (v Dark Souls 1) byl zase asi nejsilnější ten Str build.
        • Pro mne asi nej charakter. Rychlé uhýbání je jistota (chce to ADPT nad 25+ ideálně) A pak záleží na tobě. Scaling je v DS2 prý horší. Na druhou stranu Scaling pořád funguje i pokud infusneš zbraň elementem, narozdíl od DS1. Svou první spatlanou postavu jsem na konci předělal na katanu a bylo to velmi uspokojiné. Nicméně na katanu člověk narazí poměrně pozdě. Pokud zná, dá se získat do hodiny, dvou hraní. :-)
          • Zbraň byla držena samozřejmě v obou rukou a bez štítu (ten byl případně jen na zádech pro speciální status) :-)
      • tuším že s 65 str, 65 vigor (nebo jak se jmenuje ten main stat na HP), 40 dex, s Zweihanderem, nebo Greatswordem na +10 a Lightning infusí, nebo s Buffem na zbraň to bude stejně tak lehké jako s tím mágem :), ale samozřejmě, STR build bude další na pořadí :D
        • Dark Souls je o výzvě, kterou si hráč dá sám před sebe. Pokud hraješ na ízy mod s mágem, jeto tvá volba. Bossové jako je trio v Bastile nebo Duo na konci hry jsou tak brnkačka u které si maximálně zívnete. Zkuste cqc. Poprvé jsem hru dohrál s tower shieldem a rapírem. No vypadalo to odporně, ale prakticky. Po druhé jsem chtěl paladina, takže Elite Knight Armor, lightning sword, obyčejný štít a miracly byla jasná volba po celou hru. Třetí hra byla variace na Castlevanii, takže jen biče, lehké brnění a svěcená voda. Teď jsem u konce za postavu v Shadow setu s dýkou v každé ruce. Poslední postava je asi nejuspokojivější. V merku mám variaci na "predatora" s maskou a clawy a pak str build na velké tupé zbraně. Ale to už bude více o zábavě, než výzvě samotné. :)
          • xH4wK
            A btw, posledny char som siel dual wield Caestus, to bola vyzva, najviac mi dali zabrat gargoyly :D
            • Sbíral jsi avestony z Brotherhood of Champions? za 50 je krásné překvapení pro fist style (holé ruce, či cestusy)
          • xH4wK
            Diky za nápady, mám za sebou 5 postav (~280h) a už som nevedel aký ďalší build rozbehnut :)
            • Jsi vítán. :-)
            • Ma-gór. Nic ve zlém.
          • Jak jsem psal níže, také se těším až zaexperimentuji s dalšími buildy. K větě ... "pokud hraješ na easy mod za mága je to tvá volba", abych řekl pravdu, je to poprvé co Souls hru hraju za mága, nikdy dřív jsem v žádné souls hře mága neměl (DeS - Str/Faith Pala a Pure Dexer, DS1 - Pure Dexer a Pure Strength) a tak jsem si u DS2 říkal že ho také vyzkouším, v tu chvíli (v den vydání) jsem jen těžko mohl odhadovat že volba padla na potenciálně nejsilnější možnost (možná díky enchantovatelnosti katalystů atp.). Po zkušenostech z předchozích Souls her jsem si říkal naopak, že to bude těžší, že bude zase trvat nejméně jeden cyklus než se dopracuji k lepším kouzlům. Což sice byla pravda, ale hra byla poměrně v poho i od začátku s těmi základními kouzly :).
  • maros.goc
    Presne tak :-)
  • Sproste dlc radsej nech oznamia plnohodnotnu trojku, taketo hry by mali vychadzat kazdy rok
    • Tak Artorias of the Abys považuji za nejlepší DLC historie. Je mi jasné, že tohle nebude ani tak z poloviny dobré, ale pořád lepší než drátem do oka...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit