Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • Jen doplním jako kolega streamer :)

      Hodně lidí nechce utrácet za hry tolik peněz. Některé hry pro ně nabízejí příliš málo obsahu za svojí cenu, nebo jsou mimo možnosti jejich počítače a chtějí si hru vidět. Je zde mnoho scénářů, proč se koukat na někoho, jak hru hraje. Další z variant je ta, že je streamer v dané hře hodně dobrý a lidi se od něj chtějí něco naučit, okoukat drobnosti, zjistit taktiky a podobně. Navíc streameři v některých hrách dostávají od vývojářů občas nějaké balíčky do MMO her a můžou tak ukázat a zrecenzovat jejich obsah.

      A pak tu jsou hry, kde třeba streamer hraje charakter a je to už opravdu divadlo. Hraje danou psotavu ve hře a mluví a uvažuje za ní, Role-play.

      Není to jen o hře.... ;)
  • Nechce se mne hrat *9*. Radsi se divam jak hraji jini *9*. Asi uz jsem starej *9*. Ku*va fix, ale ja jsem opravdu starej *9* *9* *9* A to jsem hranim stravil minimalne 3 hodiny denne cca 15 let. Kupuju x let Level, nez ho doctu lezi na stole, vsem na ocich "deti 24/18 " o nej ani pohledem nezavadi, je to casak pro stary *9*. Jako jsem ja *9* *9* Sakra, to je paradne depresivni prispevek *1*
    • Tohle je normalni, po tolika letech hrani. Taky uz hry hraju minimalne a obcas zapnu nejake hrani na YT nebo TW kdyz neni co v TV. Kdyz tam nejaky trouba u toho afektovane rve tak to vypnu. Ale v zivote bych jim neposlal donaty za to, ze hraje cely den hry a zebra za to jeste penize.
  • “Rozmohl se nam tu takový nešfar”

    Ja nechapu co je na koukani na nejake “gamery” s pubertalnima kecama tak super nez si sam tu hru zahrat proste.
    • Jack1947
      To je fakt kravina ale vidno že spoustu lidí to baví jinak by nikdo netwitchoval... pochopím důvody jako mrknu na ytb jak hra jede a jestli mě bude bavit. Holt každá doba si žádá jiné formy zábavy.
    • Ja nechapu spis to, ze je nekdo schopnej posilat lidem co hraji hry donaty = penize, za to, ze hraje hru.
      Da si tam pasek nebo co to je, napise, na novy komp, na GTX1080 TI, na dovolenou, na veceri a tupouni jim na to posilaji penize. Za co? Ze si hraje cely den hry? Vzdyt nevytvari zadne hodnoty, nic. Jsou to takovy novodobi zebraci.
    • zaty
      Hele taky to nechápu. Já při tom málu času, který na hraní mám, jsem rád, že si můžu zahrát a ne abych ho zabíjel tím, abych čučel na někoho, kdo hraje.
      Ale už jsem starej (38 let) a asi tomu nerozumím, no :)
    • Je lepsi se na to divat lehce s nadhledem, tech duvodu, proc se nekdo nekdy radsi diva, nez ze sam hraje, je nekolik, pokusim se jich par vyjmenovat. V gamerske komunite je hodne lidi, co proste nema pratele/kamarady, a tak si pri hrani vlastni hry pusti streamera, hodne dobre to funguje u online her, kde se da zorganizovat nejaky klan, nebo u streameru, kteri jsou vtipni/jejich projev se dobre posloucha. Dalsi duvod muze byt ten, ze chces odkoukat nejake tipy/triky od profika, minimalne polovina twitche jsou/byli pro-gameri. No a nakonec jsou tu lidi, ktere treba hrani her uz moc nebavi a to sledovani ostatnich je pro ne lepsi ztratou casu.
  • Jo aha, on to není článek o streamování her, ale o streamování gameplaye...
  • twitch je jedina volba
    • skaven
      takisto podpisujem veducu ulohu twitchu...och wait *1*
    • Presne tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit