Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CJ byl super a San Andreas podle me melo nejlepsi pribeh :)
  • Mechwarrior_bw@tiscali.cz
    - Samozřejmě, že ne! Je to jen opravdu malý výčet, ale je to výčet těch věcí co mi třeba v GTA IV chyběli oproti SA, kde tyto možnosti byly. GTA je prostě komplexní akční hra a proto by dle mého měla obsahovat právě takovéto věci, obrovské možnosti úprav atd. to dělají hru zábavnější a hlavně déle trvanlivější. Právě na těchto blbostech se pak hra dovíjí. :) V GTA SA mě třeba strašně bavilo chodit na kérky, do posilovny abych měl pořádnou vazbu, když CJ jedl tak tloustl atd.atd. nebo třeba tuning AUT skvělá věc. Tyto věci mě právě zabavily na další desítky hodin proto v to doufám. Ale jinak NE není to jediné co dnešní hráči od takovýchto her očekávají. To ostatní co očekávám tak tím jsem si jist, že Rockastar splní :)
  • No hlavně doufám, že pokud v GTA V něco v misi zkazím, tak mi zase příjde SMS s možností hrát jí znovu a ne že zase budu muset jezdit sem a tam jako v minulejch GTA... Což bohužel vedlo k tomu, že krom IV jsem ani jednuonedohrál úplně do konce...
  • nevim proc se kazdymu libi ten typek (bilej jak kouka na mesto) me se treba nelibi vubec je jak nejakej dedek :D fajn mozna ne uplne ale zas enepotrebuju hrat jak v Dead Rising 2 off record za pupkatyho typka to fakt ne
  • GTA je pro mě naprosto srdcová záležitost stejně jako Mafia, Cod2 a Fifa. Tuhle hru hltám už od prvního dílu a jsem si naprosto jistý, že budu opět uchvácen. Gta pro mě je bylo a bude spolu s mafií tou nejlepší hrou co jsem doposavad hrál. Je to hra, která mě neomrzí ani po 2 letech a toho si člověk musí cenit nejvíce. Já osobně doufám o takový mix VC, SA a GTA 4. Doufám v možnosti hubnutí - tloustnutí, posilování, kadeřník, tetování atd. také doufám v tuning a úpravu aut. Prostě v nejrůznější možné opravy.
    • Mechwarrior_bw
      "Doufám v možnosti hubnutí - tloustnutí, posilování, kadeřník, tetování atd. také doufám v tuning a úpravu aut."

      naozaj je toto čo dnešní hráči od hier očakávajú ? *9*
      • Jako jediný obsah hry, ne. Jako vedlejší bonusy v jinak obsáhlé a kvalitní open world hře ano.
        • Mechwarrior_bw
          si viem predstaviť trochu podstatnejšie bonusy...
          • Jazz
            Jo, třeba odstranit ten 3rd person "cheat", že ? *1*
            • Mechwarrior_bw
              nie ale keď už o tom hovoríš tak first-person mod ako z kvalitnej akčnej hry by bol určite výborný bonus.
  • God-of-War
    jestli tam fakt všechno tohle bude, tak si ucáknu *14*
  • mirekdusinojc
    Až jednou umřu a reinkarnuju se jako černoch a v novém GTAčku se stane hlavním hrdinou tlustej zapocenej geek s metalovym tričkem a dlouhými umaštěnými vlasy, co bude svoji kriminální činnost páchat prostřednictvím prodávání nelegálních kopií her, asi budu mít taky dost velkej problém si tu hru zahrát.
    • Tak nám prokaž laskavost a umři hned, ať zbytečně nezasíráš krávovinama diskuzi.
      • Ale plosimtebe...
  • row row fight the powah. Můžou se třeba se třeba posrat, ale zabíjet zvířata ve hrách je základní lidské právo, taky nechápu proč je vraždění normální, a přitom pornografie a děti jako by neexistovaly.
  • Nejde tu o to za koho hrajete, jak mluví. Ale jde tu o hratelnost a příběh. Nevím co furt řešíte. GTAčko bylo vždycky o příběhu a dělat po městě Bordel *1* pro zábavu. Je to 5ka takže to nemusí být už zase tolik dobré ale určitě to překvapí jsem si na 100% jistý :) .
  • jinak nevim odkdy ma smradlavost typu PETA pravo zasahovat do vyroby her nebo regulovat jejich obsah. jestli budu autem projizdet farmou se zviratama a zvirata misto toho aby odlitavali budou stat jak pribity (nebo nevim jak to maj v planu vyresit) tak to bude dost komicky. at uz je muj vztah ke zviratum jakejkoliv. ve hrach by mela bejt moznost si delat co chci. proto je to hra. krom toho bych byl dost zvedavej na euphoria engine se zviratama. uz me ty cenzury ve hrach vazne se*ou. no uvidime. snad si to rockstar udelaj podle sebe a nebo to tam v nejhorsim zpristupnej az po vydani hry nakym neoficialnim modem stejne jako to bylo s pichanim v san andreas.
    • posila
      Smradlavost typu PETA sice nema pravo zasahovat do vyroby her, ale ma pravo kohokoliv, kdo se na zvire jen spatne podiva, zazalovat. A zrovna ten "neoficialni mod odemykajici pichani" v San Andreas zpusobil Rockstaru neskutecne problemy. Vedlo to k zmene ratingu pro San Andreas v USA na Adulte Only (coz je rana sama o sobe, protoze ve spouste obchodu AO hry odmitaji prodavat, nebo je zastrci nekam do regalu, kde na ne nikdo neuvidi) k tomu par zalobicek, ktere vetisnou dopadly v neprospech R* (resp. Take-Two) ...
      • to nechapu jak to muze zmenit rating kdyz to ve hre neni defaultne ale az po stahnuti modu. nevim proc by melo ve hre jit zabijet lidi ale zvirata ne. peta chce rovnocennost zvirat s lidma ne? krom toho co kdyz zviratum taky vadi zabijeni lidi ve hrach? to se pak treba muzou vsichni na celej herni prumysl uplne vys*at a zadny hry nevyrabet. s*at na cenzuru, na petu, na thompsona a na vsechny zm*dy ktery nechapou ze to jsou jen hry a ne realita a ze pokud je nekdo takovej chudak ze je schopnej se pri vrazde kravy inspirovat hrou (coz je vetsinou stejne jen nastrcenej kec) tak mu asi cenzurovany hry moc nepomuzou protoze demen*ni bude tak nebo tak a pravdepodobne si najde jinej duvod. cenzura je komoustvi. melo by se to spalit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit