Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Perfektna cyberpunk adventura,hral som ju este na amige,velmi velmi dobra hra
  • heavyporn
    V prvních Beneath, kdy jsem s postavou došel na "římsu" budovy a rozprostřel se pohled na město.. nevím proč, tahle scéna ve mě zůstala i po těch letech a často vzpomínám na její atmosféru. (A kvůli těmhle okamžikům vlastně hraju.) Nepředpokládám, že druhý díl nabídne něco podobnýho, ale za každou, byť "jen dobrou" adventuru jsem rád.
    • Robotron3
      I když jsem to dohrál, tak si ani na nic jinýho skoro nepamatuju, ještě matně na konec :)
  • Tak Beneath patřila ve své době spíš k těm horším adventurám, ale jestli dvojka bude aspoň tak dobrá jako jednička, bude dneska mezi adventurama králem.
    • Robotron3
      Ta hra se nějak nelíbila tehdejším redaktorům Score a Levelu snad a od tý doby si každý myslí, že je to podprůmerná hra. Neni, byla dobrá :) I když samo byly i lepší...
      • Podprůměrná není a nikdy nebyla. Průměrná ano; z tehdejšího pohledu... Přeci jen oproti tehdejším majstrštykům Sierry či LucasArt tohle nesplňovalo ta nejpřísnější kritéria. Svět výtečný, i duo hlavních hrdinů, ale příběh vlastně naprosto tuctový a hra jednoduchá, zabugovaná a krátká (znovu; bráno tehdejším pohledem).
    • heavyporn
      Nevím, jestli horší, ale měla celkem krátkou herní dobu. (Pokud nepočítám, že dva večery jsem strávil hledáním dalšího postupu, přičemž šlo o chybu hry a musel jsem začít znovu. ))
  • ucho
    no a já bych se vrátil k článku. osobně nemám adventury za mrtvý žánr a pokud se jim nový broken sword povede, bude to znamenat, že budou mít potřebné nástroje k tvorbě dalších her. proto beneath a steel sky 2 vnímám jako logický a rozumný krok, protože náklady na vývoj už nebudou tak velké. tedy doufám, že by se mohl ze studia stát konkurent pendula (osobně moc nemusím jejich grafický styl), kteří jsou nyní taky schopní vypustit jednu adventuru ročně. náklady na tvorbu nemusí být velké a zisky mohou být dostatečné pro tvorbu dalších titulů, tedy výhodné pro všechny strany... já jim držím palce. hlavně aby byl vždy zajímavý příběh.
    tohle už je příspěvek, se kterým nemusí každý souhlasit a někdo může mít odlišný názor. a je zde i prostor k debatě :) i když zatím budeme všichni jen odhadovat budoucí vývoj.
  • Pomotané je to i v článku, kde se celou dobu zmiňuje "Beneath a Steel Sky 2" (to je ta hra, o které je řeč) a jednou i nový Broken Sword. A díky za tu citlivou virtuální facku se základní školou, možná by ses měl zamyslet nad způsobem vedení diskuze - v reálném světě bys za to totiž mohl od vznětlivějšího jedince dostat přes hubu.
    • To, že neumíš správně číst je tvůj problém. Tak už tady nebreč.
    • ucho
      njn, nejdřív hňup a teď ještě násilník? pro mě za mě, tvoje vizitka.

      pouze jsem upozornil na nepřesnost v článku, nic víc, nic míň. vlastně to mé upozornění nedává ani příliš prostoru k reakcím, protože je to prostý fakt. pokud bys sledoval ten kickstarter projekt, věděl bys to.
      v článku to jinak pomotané není a je to tam vysvětleno jasně, opět s odkazem na kickstarter. ten projekt je o Broken Swordu, ve kterém řekli, že když vyberou milión dolarů, pustí se i do Beneathu. peníze nevybrali, přesto se do něj pustí. předpokládám, že až po dokončení Broken Swordu. ten Beneath je s Broken Swordem v tomhle směru provázán celkem dost...

      edit: pokud se ti nelíbí mé vedení diskuze, třeba tě uklidní, že ji tak vedu i v reálu, jednoduše jsem alergický na lidskou hloupost. v dnešní době bohužel číhá na každém rohu.
      • Sám si protiřečíš.
        A pokud takhle vedeš diskuzi i v reálu, dobře ti tak. Ono jen tak někomu říkat "hňup" se zmínkou o větném rozboru je opravdu opřesdržku. A věř, dítě, že ne všichni jsou jen papíroví hrdinové za klávesnicí jako ty... urážet tě nebudu, shodil ses sám.
        • ucho
          ale to nebylo "jen tak". buď jsi ten článek nečetl (potom nechápu, proč reaguješ v diskuzi) nebo jsi ho nepochopil. neříkám, že má poznámka o větném rozboru nebyla ironická, ale vzhledem k tomu, že se to v článku řeší a ty přijdeš s tím, že o tom není řeč, každý si musí jistě poklepat na čelo, jestli to myslíš vážně... no a jestli jsem se tady shodil, s tím nějak zvládnu žít.
  • ucho
    na nový Broken Sword se vybralo 820 tisíc dolarů. umožňovali platit i paypalem a ta suma se u kickstarteru neukazuje. do té sumy za výběr ale patří.

    edit: http://www.revolution.co.uk/kickstarter/paypal
    • Ale tady není řeč o "novém Broken Swordu".
      • ucho
        a o čem?
        "Na nový Broken Sword se totiž vybralo „jenom“ necelých 800 tisíc dolarů."

        pokud máš vystudovanou základní školu, měl bys zvládnout udělat větný rozbor téhle věty a pochopit smysl. tak o čem je v téhle větě tedy řeč?
        • Viz můj příspěvek výše, nevložilo se to jako reakce.
          • Prostě přiznej chybu jako chlap a nedělej tady ze sebe ještě většího blbce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit