Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro

    A kvůli této kravině nebudeme mít pokračování Mankind Divided?

    • ales.smutny

      Mankind Divided nebude, protože měl otřesné prodeje  :( Za to Guardians of Galaxy fakt nemůžou.

      • Ristoro

        No bylo to myšleno tak, že lidi raději podporují tyhle Marvel kraviny bez špetky nápadu, než jednu z nejlepších stealth her s vynikajícím level designem. Na základě toho potom studio dostane přiřazenou jinou hru.

        Je to obrovská škoda, Deus Ex je osobitá a originální franšíza a strašně mě štve, že momentálně nebude další díl.

        • Ještě dodám. Za mě (srdcaře do Deus Ex série) jsem vždy tento svět bral jako velmiokrajový trh pro malou skupinku fanoušku mezi které s hrdostí patřím. Kdyby se této značky ujalo nezávislé situdium, či vývojáři kteří by vyloženě nešli po pěnezích ale chtěli jen stvořit úžasnou příběhovou hru. Grafická stránka mi je ukradená. Klidně ať použijí engine z původní DE 1. Hlavně ať to má atmosférů a svůj osobitý příběh.

          Bohužel pro brlillantním Human Revolution následoval M.D sice ta knížka mapující spojení dílů a přežití Adama (černé slunce) je skvěle napsaná (klidně odstřihnout herní sérii a zaměřit se čistě na knížky!) Ale hořký pocit na zneužitím oblíbené značky zůstal.

          Pokud k M.D. přistupuješ jako čisté steal střílečce je to skvost. Pokud jako ten kdo se vyžívá projet hru bez jediného killu, ideálně jen s minikuší či paralizérem a prošmejdit celý svět. Třikrát být v praze je únavné. Nedořešené konce, neodhlalení celého příběhu je fatální selhání nad odbytou práci vývojářů. Neurážím M.D. celý díl se nese v tóně jaký na D.E. miluji, jde vidět jak precizně poskládalil začátek a prostředěk příběhu bohužel na další fáze jako kdyby zasáhlo ono pověstné Deus Ex machina a nastal KONEC.

          Mimochodem to setkání se Sarifem bylo úžasně napsané. Strašně dojemná scéna. Jenže pocit na konci hry zničil vše co jsem očekával. Až lituji času strávené u M.D. V Human Revolution byla linka precizně uzavřená a tím to možná mělo i skončit.

        • Můžeme být rádí za Human Revolution. Jak by řekl klasik. Dík za 3 a 4 díl jdeme si zahrát jedničku. Adam Jenson nebyl špatný a hrdě mi zemřel ve trojce naštěstí  J.C Denton se nedá jen tak nahradit :-)

    • Carnage666

      Pokračování Mankind Divided nebude a může za to právě Mankind Divided 😂

      • Ristoro

        Mankind Divided byl nedodělaný a měl bohužel mikrotransakce, ale mimo to, to byl pořád vysoký nadprůměr a měl vynikající hratelnost. Jen mě mrzí, že vyvíjejí takový brak místo dalšího Deus Exu, ještě když jim CDPR krásně nahrál s popularitou Cyberpunkového žánru, stačilo by zopakovat úspěch s Human Revolution :). Snad se dočkáme někdy.

      • palcov

        Fakt? To je škoda. Mankind Divided se mi líbil stejně, možná i víc než Human revolution. Bohužel Deux Ex nebyl nikdy úplně mainstream, proto asi ty malé prodeje.

      • může? Bohužel ne vždy platí přímá úměra mezi kvalitou hry a prodanými kusy. Zasahuje do toho marketing, hype, to zda v ten okamžik nevyšla jiná hra, která danou hru zastíní apod. Osobně si myslím, že Mankind Divided je solidní hra, jen byla krátká a skončila jakoby uprostřed. Je to škoda. Spousta kvalitních sérií takto byla zaříznuta. Třeba díky špatným prodejům Dishonored 2 nebude Dishonored 3, díky špatným prodejům Pillars of Eternity 2 nebude trojka apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit