Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč ignorujete vydání Dawn of Man?

    • drasta

      Protoze ta hra je smesne jednoducha, nevyvazena a chybi ji jakakoliv strategicka hloubka at uz pri lovu tak pri boji s najezdnikama. Je to tak na 4/10 maximalne.

      • Tak není to pro každého, ale jako pokračování banished/planetbase je to ve svém žánru jedna z nejlepších her, navíc zasazení do pravěku je poměrně originální, ale kdo od toho čeká akční rts typu age of empires, tak může být zklamaný, kdo příjemný sandboxový relax ve stylu banished, tak ten bude spokojený. Když to vyšlo, tak se to pár dní drželo na první příčce prodejů na Steamu i GoGu s většinou kladných recenzí. Procházel jsem recenze a bohužel to táhnou dolů lidi, kteří hru buďto nepochopili nebo neumějí hrát a poukazují na chyby zejména Ai, které ale pramení z jejich chybných kroků ve hře.

        • drasta

          RTS typu age of empires jsem necekal. Naopak jsem cekal na hardcore obtiznost pravekou strategii o preziti v boji s prirodou. Tady proste jelena zvladnes zabit jednim pajdulakem. Kdyz chces zabit medveda tak vezme 4 a na mamuta 12. Wow... strategicka hloubka pres 9000.

          S dostatkem jidla pak neni zadny problem ani v zime.

          Stavet zdi nebo obranne veze je na obranu proti najedznikum je uplne k nicemu protoze staci par najezdniku s lukem  a je po ptakach a paradoxne ty vylepseny jsou snad jeste slabsi protoze v te dobe ma uz kazdej najednik zelezo nebo ocel a staci na ne kychnout a to ani nemluvim o tom ze kdyz zahlasis poplach tak lidi nejsou schopny vsichni ani nabehnout do mesta a jen behaji venkem z jedny brany do druhy.

          Z nejakyho podivnyho duvodu je opravdu tezky donutit delat nektery prace i kdyz tomu nastavim nejvetsi prioritu a mam vsechny potrebny suroviny.

          Ta hra ma potencial ale provedeni je proste otresny.

          Tvrdit ze za negativni hodnoceni muzou lidi co hru nepochopili protoze ji hrajou spatne zvlast kdyz to rikas o hre ktera ma absolutne nulovou obtiznost je trochu kratkozraky.

          Nepodilel jsi se nahodou na vyvoji ty hry nebo tak neco?

          • Ne, jen prostě nejsi cílovka. Není to hardcore survival, ale relax sandbox. Pokud k tomu přistupuješ s jiným očekáváním, pak chápu, že se ti to nelíbí.

            • drasta

              Skoda ze to nemaji v popisu ze to je "relax sandbox". Pak bych mozna dokazal pochopit tu nulovou obtiznost. V popisu maji sice napsano trochu neco jinyho ale ok.  Bohuzel to zdaleka neni jedinej problem tyhle hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit