Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Stary blbouni koupily stare "dobre" 3D realms... cim dal tim lip. Bejt 3Drealms vyhlasim osobni bankrot a odejdu ze sceny s ocasem s vesenym mezi nohama... odesli by z gracii ale takhle co bude nasledovat Remake DUKE NUKEM3D Hell,naw! *16*
  • What a twee(s)t!! *8*
  • Kdo by to byl řekl, že na autorská práva takových vykopávek dojedou samotní vývojáři. Není co závidět , pokud ví, že se svou značku by v globálu stěží prorazili .Skulinky šíře Dardanel klidně ve smlouvě být mohou a pak bude jen záviset na výroku soudu zda Gearbox za svoji finanční podporu na záchranu 3D Realms dostal adekvátní protihodnotu. Duke Nukem tak dnes představuje už jen hody pro právníky, nikoli hráče .
  • Black_Hand
    jeste vice bahna, nez jsme doufali :(. osobne bych radsi, kdyby misto Interceptor koupili 3D Realms Flying Wild Hog. Interceptor sice vi, co delalo stary strilecky dobrymi, ale ve chvili, kdy maji dat svuj vlastni vstup, tak uz je trochu horsi :\ (viz spousta pitomosti, ktere srazely ROTT).
    • Recenzent
      Flying Wild Hog jsou dobří sami o sobě, proč by měli kupovat 3D Realms.. Shadow Warrior byl fajn, ale Duka bych je vidět dělat nechtěl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit