Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím,
    víte je třeba to brát hlavně objektivně a zároveň si uvědomit že ne každého ta hra oslní a bude bavit.
    Hra je rozhodně "nedodělaná" Hru hraji už víc jak rok a mám nahráno víc jak 1000h a ikdyž je jak pořád říkám "nedodělaná", tak má pro mě to určitě kouzlo závodní/sims hry a to se u žádné podobné hry nevidí. Jinak hra samotná se snaží býti realistickou s volbou nastavení "Hardcore" si užijete parádní jízdy především s volantem, i když je to bohužel Arcada, přesto hra určitě zabaví na hodně hodin. Ano hra obsahuje spoutu chyb a bugů a různých glitchů a žádné velké opravy nikdy nebyli. I když se překonali a vydávali nějaká DLC, tak bohužel se nesnažily příliš pečovat o tu hru, což je velká škoda, uvidíme co bude v budoucnu a celkově s hrou TDU2.
    Je škoda že Atari která je vyníkem rozpadu Eden Games, jelikož se nepostarala o Eden Games více než by měla, bohužel.
    Jinak je třeba říct objektivně, že takto podobná online závodní/sims hra pro PC rozhodně není, takže to je třeba si uvědomit.

    Jinak hodnocení hry 7/10
  • ............čekají je mobilní hry.......... No konečně si uvědomili, kam patří.
  • jindra.veliky
    to je meli radsi prodat *16* *12* *11*
  • TDUmaniak
    To jsem zvědavej jak to dopadne, na webu jsem četl, že hodně hráčům najednou začala hra hlásit špatné heslo na účtu Atari.com, mě taky, ale chyba není v tom. Na webovou stránku Atari.com se v pohodě přihlásím, do hry ne. Jinak mě škrty v Eden Games hodně štvou. TDU1 i 2 je hra, která baví na hodně hodin. Co se týče přetáčivosti aut, jak tu někdo psal, ta se dá eliminovat, buď jet do zatáčky s vyšším kvaltem než je potřeba, nebo připojit volant a můžete zatáčky v pohodě jezdit pod plynem. :)))
  • Pro mě to na věci nic nemění. Nějaké "fejsbučkové" hry jdou naprosto mimo mě. Stejně tak hry na mobilní telefony. Škoda, že série TDU končí, pro mě to byly naprosto jedinečné hry.
  • Konečně to zapíchly. Takové plýtvání sil na Test Drive Unlimited. Ta hra má šílený jízdní model a 2jka k tomu ještě mizernou optimalizaci na PC. I Black Box by to lépe udělal a to je co říct. Zlatej Test Drive 5
  • A este nieco na zaver...Vy velki KRITICI,kupte si poriadne compy,nastavte si grafiku na very high,dajte si sequencnu prevodovku a potom sa mozeme o niecom bavit !! Ked sa to snazite hrat na vreckovych kalkulackach,tak sa nedivim,ze mate skresleny nazor...Az date 2000,-Eur za comp,tak ako ja,len kvoli hre TDU2,tak vas bude jooo srat,citat si tak dementne a ponizujuce prispevky na tuto hru !! Inac,som baba,mam 27 rokov a milujem auta a jazdenie...To len aby ste vedeli,ze niesom ziaden pr..drbany sopliak...Este stale ma mozete stretnut v hre pod nickom CHEWYCAMARO a som clenkou spickoveho CZ klubu Unlimited Test Drivers...Cokolvek napisete na moju kritiku,je mi uuplne jedno..."VY" uz ste svoje "DIELO" dokonali !!! A my vsetci normalni vam z celeho srdca DAKUJEME !!!
    • smejki
      "inteligence pisatele je nepřímo úměrná množství vykřičníků v jeho psaném projevu"
      • furt víc jak u tebe :D
        • smejki
          to ten citát nijak nepopírá *3*
    • Kein
      http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/508/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png

      Ty jsi tupá jak patník.

      1. Nauč se pravopis.
      2. Vytřepej si z vag*ny ten písek z Ibizy. Očividně tě to svědí a meleš kraviny.
      • Az budem pisat desatslovne odkazy,ako ty,tak sa urcite nepomylim a neurobim pravopisnu chybu...
    • MidnighT91
      milujem auta a jazdenie... Kdyby to byla pravda tak hraješ rFactor nebo třeba Grid... Grafika naplno ani sekvenční převodovka nezmění nic na tom že je to nehratelnej odpad, po prvním projetí jsem se málem rozbrečel jak moc špatný to je a do hodiny to šlo z disku... Edit. Když ale tohle srovnáváš s Forzu a Gran Turismem tak je jasný na čem jsme, je to asi jako porovnávat bugatti veyron s dětskou autodráhou...
      • Ale jasan,ze hram aj GRID a je to super hra...Ale pochop,ze TDU2 je uplne niekde inde,co sa tyka hratelnosti a narokov na grafiku a keby chceli EDEN GAMES dotiahnut kazdy detail na 100%,v tom potenciali priestoru,v ktorom sa mozes pohybovat,bolo by to tak narocne na graficku kartu a procesor,ze by to tristvrtiny ludi ani nemohli hrat...Jednoducho by im to comp neutiahol...Takze porovnavat to s mantinelovymi hrami,ako je GT,Forza,Grid,NfS atd.,asi nie je zrovna na mieste...Ale budiz...Dik za to,ze si reagoval normalne a caves *3*
    • Tu dok*rvenou spojku jim nezapomenu. Za 2 roky s tim nikdo nic neudělal. Zbytečně jsem vyhodil peníze.
  • Vy hov..da debilne!!! Vy ste vobec nepochopili,o com TDU2 je!! Je to najlepsia relax hra vsetkych cias!! A len vdaka 80 percent dementov,ktori si nutne museli pofiderne stahovat hru z netu,miesto toho,aby si ju oficialne kupili,EDEN GAMES rozpustili!!!Mozete byt na seba hrdi a my,co sme s tou hrou zili,si mozeme teraz piskat...Je pravda,ze auta sa ovladaju tazko,ale nechci zarezat 90 stupnovu zatacku v 220 km/h! To si zahraj radsej NFS,tam to ide...Presla som vsetky zavodne hry od NFS cez GranTurismo az po Forzu a nic sa na TDU2 nechyta.Mne nestaci dostat sa 10 metrov od drahy k mantinelu a hned ma to vrati spät na drahu...V TDU2 si jazdis,kde chces a robis si,co chces...A to nehovorim o detailoch,ako je nadherna grafika,do detailu vypracovane auta,zvuky aut a krajiny,nadherne spracovana voda,dazd,blesky atd,atd...Je to skratka hra pre dospelych,ktori boli na Ibize a vedia,o com je bohemsky zivot...Vobec tu nejde o nejake tupe zavodenie.Na to je X inych hier...Tu islo o komunikaciu s celym svetom pomocou hry a jazdenia,upravovania si aut a avatara...Ale to by ste vy "hraci" museli vediet nejaky svetovy jazyk,ze? Staci sa pozriet na forum TDU2 a odpadavam...Stale tie iste dementne otazky!! Mozete kritizovat,kolko chcete...Aj tak je to uz jedno...Len je mi luto,ze vdaka komercii ide opät jedna nekomercna vec do hajzlu !! APROPO:vlastnim Corvette ZR1 a nedavno som si kupila na bezne jazdenie Cadillac STS...Takze mi verte,ze o autach co-to viem...
    • Mechwarrior_bw
      ty máš 27 ? možno tak sedemnásť (ak budeme optimisti) ... tak ako píše Mr.GenitalGrinder, keby neurobili z dvojky akýsi metrosexuálny škvár a keby namiesto domrdania toho čo dobre fungovalo, to naopak vylepšili tak by mohlo byť všetko inak. Môžu si za to samy ... žial.
      • Mám pocit že za podobu tdu2 můžou víc lidi z marketingovýho z atari.
    • Ses tupa jak dlabanej betlem.Eden games muze za svuj konec podekovat prave tomuhle homosexualnimu odpadu jmenem TDU2.
    • Radioaktivni_surikata
      Arogantní názor bez špetky úcty k názorům druhých. Hra se nedá pořádně hrát jako závody, protože ač se v Edenu snažili o pár prvků reality, všeho chtěli dosáhnout skripty. Nevěřím, že nedotáčivost/přetáčivost počítal nějakej fyzikální engine. Auta se chovaly křečovitě, místy vážily několik tun, místy asi tolik, co středně velká krabice od mlíka :D Hra se nedala hrát ani relaxačně, protože input herních zařízení je naprosto dementní. Nelineární zatáčení. Jak blbej musí člověk bejt, aby ho napadla podobná kravina. V nastavení jsem vyzkoušel desítky poloh toho posuvníku, nikdy to lineární nebylo. Jediný, a to opravdu jediný, co hře musim nechat je, źe místy vypadá nádherně. Hráno na max s 60 fps držených v. synchronizací a některý scenérie supr. Ale zbytek... Sedadlo už není štelovatelný, imho jedna z nejlepších featur původního TDU, auta zní naopak hnusně (pár se jich povedlo, zbytek jsou bzučáci jak moje pračka), bugy kam se podíváš, doprava, kterou programoval imbecil (přizpůsobování rychlosti a dohlednost do 100m). Jako korunku bych uvedl fakt, že ani stěrače neuměli nebo nechtěli naprogramovat. Nejdřív se séřou s efekty počásí, který vypadaj krásně, a pak nenaprogramujou ani stěrače. Prostě Eden Games... :) Takže si běž zalíst do svýho vysněnýho virtuálního světa, kde je komplexnější fyzika pro počítání houpání dámskýho porsí, než pro ovládání auta, a nás ostatní nech radši napokoji. Komunikovat se světem můžeme i prostřednictvím jiný her, takových, co za to stojí a dovolují i něco navíc, kromě oblékání avatara. My jsme rádi, že se nemusíme účastnit. Taky DĚKUJEM!!! ;)
      • Kamo,mas pravdu...Presne si to trafil,nie je to ziaden velky zazrak,je tam kopec chyb (v hre) a tvoj nazor beriem ako prvu normalnu kritiku hry...Vidiet,ze si ju hral a vies,o com hovoris...Mna vcera hrozne nastvalo,ze nejaky pako si sadne doma za comp,pusti si piratsku kopiu TDU2 a po 5 minutach "odborne" zkonstatuje,ze hra je uuuplne na nic...A este to prezentuje aj cez net do sveta...To ma tak nasralo,ze som musela napisat to,co som napisala...To,co pises ohladne ovladania hry,to sere aj mna.A hlavne to domrvili nastupom DLC2.To uz je uplny koniec.Pomenili zvuky aut,ovladatelnost sa u niektorych este zhorsila,mas fakt co robit,aby si karu udrzal na ceste...Ale mna tam aj tak najviac berie ta grafika a scenerie...A to,ze sa tam mozes flakat,kde sa ti zachce...To som mala rada na GTA-San Andreas...Ale to sa bohuzial nechyta grafikou na TDU2...V kazdom pripade si tvoj nazor vazim a ak ta ten moj urazil,tak to neber az tak vazne *4* Bol to skor odkaz pre tych ...nast rocnych,ktori chcu mat vsetko zadarmo a uz im nic nie je dobre...Ved vies,co myslim... *3*
        • Na to, aby mě někdo urazil, většinou neberu tyhle diskuze dost vážně. Chce to ale držet chladnou hlavu, jinak tě s podobnou budou lidi pokládat max. tak za flamera, teda já určitě. Jinak jsem jednoznačně pro zachování konceptu, se kterým přišel první TDU. Jen kdyby to dělal někdo schopnější, než věční průseráři z Edenu. Takže mně to svým způsobem i docela těší, že se Eden rozpadl.
    • Kein
      No, ale pokud v TDU nejde o závodění, tak to je u závodní hry krapet problém, nemyslíš?..Ty hlavo...
    • Běž spát a nevysedávej furt na těch internetech
      • Tak ty mi o tom nieco hovor *1*
  • tdu 2 propadak.
  • TDU 1 sem si stáhl vyzkoušel a koupil a byla to pro mě nejlepší závodní hra na pc díky otevřenosti model sice nebyl bůhví jakej ale dalo se na to zvyknouta když to člověk uměl tak toho i slušně využít.
    TDU 2 sem si stáhl abych vyzkoušel a tu hru sem začal nenávidět snad každý auto se přetáčelo nedalo se s tim jezdit (jezdím bez jakých kolik asistencí jen trakce u silnějších aut) litoval sem že sem tu hru vůbec zkoušel a děkoval že sem si ji nekoupil hned bez vyzkoušení jak sem chtěl do koše, hodit ze skály to co zbyde spálit a prach vystřelit do vesmíru. takže sem si koupil xbox forzu a vesele jezdim *1* pro někoho možná přehnaně kritickej názor ale co *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit