Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsem si jistý (a nejsem si jistý, jestli si nejsem jistý správně) ale ti mohutní "Old Ones" zmiňovaní v článku...tim myslíte Slann(y) že jo? Né ty "Old Ones"
  • jamar28
    A taky jsem jim vděčný, že přispěli k rehabilitaci upírů v popkultuře. Člověk by už nad nimi málem zlomil hůl, protože moderní upír je metrosexuální emař, co řeší city místo toho, aby se koupal v krvi.
    • Čekni Vampires Blood , je to fantasy kde upíři jsou víc zlí a "reálnější" než to co máme ted. Vampires Blood Masquarade je zase PC hra ze stejného světa, dost dobrá, bohužel musíš mít nějaky patche aby šla zprovoznit.
  • jamar28
    Hodně lidí asi nebude souhlasit, ale mně se ta cesta, kterou se s Warhammerem vydali, ohromně líbí. Prý ždímačka na peníze formou DLC a postupným rozšiřováním mapy - nemůžu souhlasit. Po spojení všech tří map to bude obrovská herní plocha, která nemá obdoby, zaplněná desítkami výrazně odlišných ras. A každá z ras má své unikátní hrdiny s unikátním příběhem, bitvami, předměty atd. Kdyby to vydali za rok jako jedinou hru, tak si internety budou stěžovat, že to stojí 200 euro.

    Jako Warhammerem nepolíbený jsem si sice dlouho musel zvykat na ten výtvarný styl (orkové mi přijdou jako hračky, empire města jako z pohádky od Disneyho, jen čekám, že z nejbližší fontány vyskočí malá mořská víla), taky by se mi víc líbil LOTR, ale ten má zase nudnější svět. Zpětně musím uznat, že Warhammer byl asi nejlepší volba.
    • Osobně si myslím, že tahle fantasy série vznikla právě kvůli penězům, a aby to začalo hrát víc lidí. Nechápej te mě špatně, já mám sérii total war hodně rád, jen na tom fantasy mám 400 hodin, ale ten poslední díl prostě osekali, aby to mohla hrát širší skupina lidí. Prachy z toho vytřiskat chtěli taky, ale jestli mi za to budou dodávat další total war, tak ať si vesele vydělávají.
    • empire města od disneyho? Nepleteš si to s Bretonií ? Empire je inspirovaný poměrně temná říše. orkové mi zase přijdou mnohem víc savage než v ostatních fantasy - např v LOTRu jsou to skřeti (kromě uruků co mají IQ -5), ve Warcraftu jsou to moc humální a navíc vykradený od warhammeru. Ano je to tak, warhammer byl asi 10 let před prvním cokoliv od blizzardského warcraftu. Jinak o dlc souhlasim, i když chtějí hodně peněz za všechny dlc, nemužu se divit a navíc ani si je nemušíš kupovat, když už je máš ve hře.
  • Ach, tajne som dufal, ze po uspechu serie Warhammer v Total War sa vrhnu na Lord of the Rings...tak mozno nabuduce...
    • Krescz
      pokud vím tak vzniká nějaký mod na Attilu, ale vypadá příšerně nudně :D fakt si nedokážu představit celej díl jenom Lotr
      • Veskoslav
        Jak jsem psal výš:)

        http://www.moddb.com/mods/total-war-rise-of-mordor
        • Krescz
          zásadně neklikám na odkazy od cizích lidí na herních webech sry :)
          • Veskoslav
            Tak to už je tvůj problém. A doporučuji minimálně dvojitou vrstvu alobalu:)
    • Veskoslav
      Doporučuji již existující módy. Navíc, co si budeme nalhávat, na typy jednotek je Lotr dost chudé univerzum při jednotlivých rasách.

      http://www.moddb.com/mods/third-age-total-war

      A doporučuji sledovat: http://www.moddb.com/mods/total-war-rise-of-mordor
      • Neviem preco som dostal minuska, prvy hra sa neda kupit ani v kompletnej edicii a DLC s dalsimi rasami slusne orezali povodnu hru a uz tu mame pracu na Warhammer II, tak asi to niekomu vyhovuje...

        Ked vidim kolko variant Orkov dokazali vymysliet v Shadow of Mordor, tak o chudobne univerzum rozhodne nejde...

        Kazdopadne dakujem za tie odkazy, urcite pozriem.
        • "Minuska" - Co se divíš? Jsi na českém serveru a Češký národ je znám pro svou netolerancici za jakkýkoliv pokud máš jiný názor (kvalita nikoho nezajímá). Tady se diskuze a dialogu nedočkáš. V lepším případě tě začnou napadat, že jsi totalní id*ot *1* Taky bych radší LOTRA neb základ je menší komerce než Warhammer a určitě by to nebyl takový kýč (nvm proč Orkové připomínají hráče Amerického fotbalu; Design chaosu je dost příšerný oproti třeba takovému filmovému Mordoru; Na druhou stranu oceňu ji Beastmany).
          • Asi si hrál trochu moc Blood bowlu, protože říkat, že Orkové jsou jako hráči Amerického fotbalu je trochu legrační. Nejdříve koukni jak vypadají v klasickém Warhammeru
          • A ktere hrace ? maximalne Dline a Oline...ale secondary nebo kompletni utok a Orkove asi tezko :)
            Teoreticky kdyz jsem u toho...Secondary by byli asi V.Elfove, Dline a Oline Orkove, ale ne vsici, TE Bretonia, WR Lizard, Skaven, Clovek i Elf, RB Bretonia a QB asi Clovek ci Elf...Co K a P tezko ric...
          • Veskoslav
            Jasně. Protože když máš jiný názor například na PC Gamer, tak tam nejsou záporné hlasy....To je spíše česká debilita a specialita svádět všechno na "Čechy". A srovnávat Mordor a Chaos? Opravdu? Ty moc netušíš, která bije ve Warhammeru, co? Jako nic proti, ale to jsou naprosto odlišné věci i celý lore. A americký fotbal a orkové? Je zvláštní, že většinou jsou ve hrách, speciálně deskovkách orkové mohutné bytosti plné provazců svalů. A když jsme u toho, proč ti nepřipomínají hráče lakrosu?:)

            Jako nic proti, ale když řekneš, že Warhammer je kýč a LOTR ne, tak zrovna v Lotrovi a jeho světě je toho kýče na rozdávání. Obzvlášť ve vnímání zla a dobra. Nikdo tam nemůže být neutrální. Vždy převáží zlo nebo dobro. Není tam nic mezi tím. Oba světy mají, co do sebe a moc bych je neporovnával. Každý nabízí trochu odlišní pohled na fantasy a jinak ji i prezentuje.

            P.S: Víš, že Mordor je část země ve Středozemi? A že architektura Mordoru je od Gondoru, protože narozdíl od sil Chaosu či jejich spojenců, skřeti v Lotrovi a celé jejich armády jsou vystavěné už na hotovém základu. Stejně to platí i pro defacto jediné město, které bylo ve filmu ukázáno a to Minas Morgul, dříve to dvojče Minas Tirith, které dobyli ve 3. věku a udělali z Minas Ithil své sídlo Nazgůlové.
            • Veskoslav
              Opravdu věříš průzkumům?:-D Nevěř nikdy žádnému průzkumu, pokud si ho sám nezfalšuješ:) Doporučuji si například přečíst, jak fungují předvolební průzkumy například. Od výběru lidí až po zkreslování výsledků.

              A když se vrátíme k diskuzi. Stále to prezentuješ špatně. Mordor není představitel zla. Je to pouze místo, kde se zlo uhnízdilo a zapustilo kořeny, což kdyby byla někde jinde lepší strategická plocha, tak vznikne jinde:-D "Protivníkem" z Warhammeru jsou mu pak například Pustiny Chaosu, ne Chaos samotný. Ztělesněním zla je je ve světě Pána Prstenů nebo Silmarilionu Sauron či Morgoth Bauglir.
            • No česká netolerantnost je z průzkumů docela známá věc. V tomhle zrovna nemusím nadávat na čecháčkovství. To je tou zbrojí Orkovů v Warhammeru ( plus nvm proč všechno musí mít šachovnicový motiv). V Lotru to vypadalo relativně uvěřitelněji. Ne netuším co se moc děje ve warhammeru, ani mne to moc netrápí, nemám moc chuť chodit do hloubky co se týče tohohle universa. Pro mne je Mordor a Chaos hlavními představiteli zla - proto to srovnání.
            • LotR nemá tolik variability, tudíž by nemohli tak ždímat na DLC vydávajících se za plnou hru. Warhammer je lepší dojná kráv6
        • Morraw
          Už od začátku jsou v plánu 3 díly Total Warhammer. Je tedy naprosto logické, že všechny národy a obsah rozdělí do jednotlivých dílů včetně DLC.
          • aneb jak z jedne hry vytriskat co nejvic penez :)
            • Morraw
              Ne z hry, ale z licence. Přijde ti to jako něco špatného/divného ? Nebo ti přijde dnes finančně možné vypustit takovou hru s 18 a více rasami v základu a bez dlc, aby to pak uživilo jak zaměstnance, tak firmu ?
        • Veskoslav
          Ale stále se jedná o orky či skřety. To je ten problém. U Rohanu moc fantazie nemáš. Elfové? Pokud by ses držel klasického Lotra tak, nic moc. Jediné, co by stálo za zpracování, tak je Silmarilion. Protože tam jsou draci, Balrogové v čelech armád atd. Ale klasický LOTR je už pouhý stín slávy všech ras včetně lidí.

          Warhammer má oproti LOTRU v tomto obrovskou výhodu. Užívá magii a techniku, což LOTR nemá. Tudíž takový trpaslík v Lotrovi nemá možnosti jako trpaslík ve Warhammeru. Jedinou hru, co bych já osobně ocenil je kompletní remaster/remake LOTR: BfME I, II a datadisk ke 2. dílu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit