Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wargaming ... Takže předpokládám bitvy řeků spojených s barbary a římany proti řekům spojených s barbary a římany. K tomu zaplatit nehorázný prachy nebo se stát otrokem tý hry, jinak se nic neodemkne. Časem přijdou prémiové jednotky lepší než ty co se odemykaj a stačí jen vytáhnout peněženku. Takže nic pro mě.
    • no prémiové jednotky tam boli aj v alfe, ale tie mali jedinú výhodu, že ich nebolo treba vylepšovať inak ale boli porovnateľné s plne vylepšenými klasickými jednotkami a častokrát aj horšie. no v alfe bol aj celkom slušný spôsob ako získať prémiovú menu ale ten zrušili posledným updatom a dosť ho okresali, čo bola škoda.
    • V alfě byly národy pohromadě, ale bylo tam maálo vojevůdců, takže bitva byla třeba 7x Julius Caesar 3x Germanicus a proti nim 7x Leonidas a 3x Alexander
      • Ale jinak mimo bitvu to je jak WoT, jen místo tanků odemykáte nové jednotky (klasický strom a tiery) a místo lepších pásů a motoru vylepšujete štíty, zbroj a zbraně.
  • Krescz
    hrál jsem alfu a skvele jsem se bavil, ted jak hra bezi pres wargaming center se ji ani nedotknu :)....další pokakaný progr...vir *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit