Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže ubi nakonec dostane svoje zákazníky do pozice, kdy si hru koupí a následně si ji po instalaci stejně ocrackují :-) jen tak dál, dává to opravdu smysl ;)
  • Pokud jde o mně tak si Ubisoft může políbit prdel i se svými ochranami. Nestojím ani o koupi jeho her a nestojím ani o jejich pirátské verze z internetu. Mám doma spoustu originálních, sice starších ale naprosto bez problémů fungujících her z doby kdy se ještě vyvíjely kvůli hráčům a ne jen pro peníze. Jak tak pozoruju tak je strategie vydavatelů her pořád stejná a nic moc se nemění.
  • Kdyby raději Ubisoft soustředil energii do vývoje her, než do protipiráckejch ochran. To spíš ještě lidi (např. mě) popudí si tu hru nekoupit, popř. si ji stáhnout. Například jsem byl odhodlán si koupit AC2, ale při prvních zprávách o ochraně jsem začal čekat na crack. :)
  • Dokud budou pouzivat takhle vlezle ochrany ,ktere v konecnem dusledku omezuji akorat platici hrace, tak si proste jejich hry nebudu kupovat,jejich blbost.Zatimco tech co si to stahnou se to ani nedotkne ta ochrana.
    A pro rejpaly-ne to ,ze si jejich hry nebudu kupovat neznamena ,ze si je stahnu z netu :-P
  • Tak je logicke ze se nechteji pustit ochrany, do ktere vlozili nekolik stovek milionu dolaru. To ze ty penize prakticky vyhodili z okna a pouze otravuji platici hrace, to uz radeji nechteji videt.
    • ucho
      peníze z okna nevyhodili. ač je ochrana velmi omezující, svůj účel splnila velmi dobře, tedy chránila produkt v počátku uvedení na trh. dané počátky jsou pro komerční úspěch nejdůležitější, otočí se tam nejvíc peněz a tedy každý den, který zamezí volné šíření, je pro ně plus a další zisk. do budoucna však taková ochrana ztrácí smysl a je zbytečná, proto je rozumným krokem její omezení, případně zrušení. holt je to další způsob, jak bránit produkt.
      • No nevim zda-li se jim to celkove vyplatilo. Jestli zisky z prvnich par tydnu, nez ji prolomili, pokryji naklady na jeji vyvoj. Navic spoustu lidi odradi od koupi hry prave tato otravujici ochrana. Ale tak to uz je vec Ubisoftu, ze...
        • ucho
          no to už je ve hvězdách, jak se to vyplatí v porovnání s tím, kolik lidí to odradí (mně třeba taková ochrana odradí), ale věřím, že většinu lidí ne (ono touha po hraní svého oblíbeného titulu může být velká). tedy když je dobrý marketing, dobré jméno, tak se na prvním týdnu prodeje napakují dostatečně, aby příště mohli zainvestovat opět do nějaké kulišárny.
  • Tak co lidi, kdy dáme další DoS attack? 4chan /b/ už do toho asi nepůjdou (je to pro ně ohrané) ale ze 7 by se toho možná uchytli. Podpoříme, ne?
    • oin.odin
      no niektorí odborníci nazvali tento 4chan LOIN (Low Orbit Ion Cannon) určitým druhom manifestácie. bol prirovnávaní k protestom keď npr. poľnohospodári zablokujú cestu traktormi alebo keď vykydajú hnoj pred budovu parlamentu ... http://bit.ly/hSPObF ... takže je možne že sa z toho stane niečo vcelku bežné ... no a ti blázni na /b/ by na nich určite vystrelili
  • Druhe kolo k diskuzi ohledne piractvi zacina :)
  • oin.odin
    fňuk ... fňuk ... prečo na to vždy doplácame len my poctivý hrači a piráti ti si to aj tak stiahnu a nejak ofajčia ... fnuk ... fnuk ...

    (ale zase na druhej strane som si ani nevšimol že nejaká ochrana v tom AC2 bola okrem registrácie a zalogovania pri prvom pustení som si ničoho nevšimol ... holt (alebo je tam d ?_?) ten t-com ma na slovensku síce pomalí ale aspoň stabilní net /alebo som zase nejaká vynimka/)
    • T-Com je je uplne na prd... a hovorim z vlastnej skusenosti... ano.. ked pouzivas kabel a zijes v meste... internet je celkom stabilny... ale v kombinacii s Magiom je uplne zly. Nevraviac o zlyhavanie internetu na strane T-Com (router bezi ale data ne - stava sa to dost casto). Ja osobne prechadzam na UPC Fiber - rychlejsi a stabilnejsi (pokial nejdes cez antenu :P).

      OP: DRM je podla mna naprosta somarina co sa tyka prerusenia hry a zataze procesora a RAM... Ale Ubisoft odo mna uz nedostane ani Euro.. dovod? Nie DRM ale ich sproste enginy, ktore na PC zeru vela vykonu za malo prace... cisty priklad je AC2... Core2Quad a GTX460 (1GB) a 4GB 800MHz RAM... a hadaj co... seka (a Crysis Warhead mi ide na 50FPS+ na Enthusiast)! Bez ohladu na to ako nastavis grafiku stale to bude na niektorych miestach trhat vdaka tomu ze cele AC (a vacsina Ubisoft hier) bezi na engine robeny v prvom rade pre konzoly a port na PC je dost na prd. Uvidim ci to nejake vyriesia v Brotherhood ale velke nadeje tomu nedavam.

      TL;DR: Ubisoft robi Skvele hry po pribehovych strankach ale mizerne co sa tyka enginov a pristupu k hracom. *12*
      • S prvym odstavcom suhlasim ale ohladom tych enginov.. AC2 jako Assassin Creed 2? Ved ten siel skvele na mojej GTX260 a core2duo e7400. Praveze engines hier vydavane/pouzivane Ubis. su podla mna celkom dostojne v pomere kvalita/vykon. A pre treti odstavec, podla mna prave pribeh je casto slaby v Ubis. hrach vzhladom na ich potencial(AC1, FarCry2 a dalsie), slabo rozvynuty alebo nedotiahnuty.
        • Este sa chcem spytat... na akom rozliseni si hral? Lebo to je asi jedina vec ktora ovplyvni plynulost hry... ja osobne na 1920x1080 (1280x720 ide 50+)
          • Ja som hral na 1600x1200, je to o cosi menej nez tvoje ale mam aj slabsi HW. Skoro vsetky hry su dnes portovane z konzol ale nemyslim ze tie od Ubi zas tak zle(ked vacsinou nieco dodrbu tak ovladanie). Pozri si napr. hru Amnezia, daj vsetko na max a porovnaj grafiku a fps. A to myslim bola PC exclusive hra. To su neoptimalizovane hry nie AC2.
        • Ja nevravim ze to seka nehratelne... lenze ja za plynule hranie povazujem FPS 40+... a prepac ale AC2 malo dost na prd optimalizaciu na PC kedze je to prakticky port z konzole.
  • hry od ubisoftu si zahraju na konzoli a pak je prodam. zadna ochrana me neprudi a investice je minimalni. a este se muzu pohodlne rozvalit v posteli misto sezeni u kompu.
    • A uz je to tu zas... To opravdu tolik lidi bavi rozjizdet flame PC vs konzole u kazdeho clanku? Uz to zacina prekracovat unosnou mez a admini by to meli tvrde mazat. Jeste takovej mensi postreh - drive flame rozjizdeli spise PC hraci, ale pozoruji trend, ze posledni dobou sou to spise konzolisti.
      • ucho
        nene, nedělil bych to na rozjiždění flamu PC hráčů vs konzolistů. flame rozjíždějí jen paka :)
    • cracky to jistí a oni se nedělají gamepady a postele pro hráče pc? :OOO
  • Nechápu logiku těch vývojářů, když si koupim hru, tak si jí chci zahrát kdykoliv a kdekoliv. V létě jsem pobejval tejden na chatě, natíral ploty a podobný blbosti, která stará babča nezvládne. Hospoda tam samozřejmě 4 km v čudu, nikoho nikde neznám, tak jsem po večerech jak největší nerd pařil hry... a bez netu. Ať klidně udělaj megačupr ochranu a vymítěj piráty, torenty a choleru, ale ať tam nemontujou internet required. Když už, tak maximálně během instalace. Howgh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit