Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednoduše zjistili, že každý by srovnával s GTAV a samozřejmě by to WD projel odnesl velkou kritikou.. GTAV třeba nemá next-gen grafiku, ale hratelnost je promakaná do detailů - hra je obrovská - třeba jen tenis nebo golf bomba a další tuny aktivit co můžete po dohrání příběhu v gtaV dělat..

    Myslím, že kdyby WD vyšlo teď v listopadu tak po dohrání příběhu bych hru hodil do kouta jako nového Tomba..
    Snad to posaděj na novou úroveň hratelnosti a wd bude schopný konkurovat gtaV času na to maj jako dost.. Jaro 2014 není určitě jen na doladění detailů jak ubisoft tvrdí -
    • Jack1947
      Bude tam i MP, ktere bude provazane se hrou jednoho hrace vili takovy C-oop/ne-coop neznamena to ale ze GTA V. je a bude nejaka konkurence, jsou to sice mestske akce ubiraji se obe jinym smerem a to zcela. V tom bude neco vic, hotove uz to mohli mit pockame nevadi samozrejmne toto bude nejaka soucast promysleneho "Marketingu" ted to zacina byt vicemene popularnejsi ciz (The CREW,Driveclub...) ja rikam v tom bude neco vic, presne tak vic nez jen doladeni detailu. *3*
  • ruthan
    Ac, je to hit, ja nevimkolika vystav, tak se mi zda, ze at ukazuji co ukazuji, ze ten pseudo sandbox nebude fungovat a nebude to zajimavy hrat. Podle by daleko lepsi koncept byl vice sandboxovy Deus Ex 3 like titul.
  • Doufám, že do toho jara to dostatečně optimalizují na PC, aby se to dalo hrát i na normálních sestavách a nemusela si to užívat jen high-end elita. Pokud ne, tak ať s tím táhnou na smetiště dějin. Poslední dobou je grafika pro hodně firem prioritou číslo jedna, ale to, že je spousta her schematických a nepříliš zábavných, to už firmy nezajímá, hlavně když hodně vydělají. U všeho, kde se začnou lidé více zajímat více o zisk, než o kvalitu, tak to dopadá špatně. Přitom existují i dobré hry, které se dobře prodávají.
    • Tady nejde o grafiku ale o optimalizaci. Kdyby se pořádně zajímali o grafiku, tak hry dnes vypadají úplně jinak. Maximálně se zajímají o takovou tu načančanou grafiku ala hafo efektů.
      • Samozřejmě, že by ty hry mohly dnes vypadat úplně jinak a ta optimalzace by tomu taky docela pomohla. Jen ty firmy už jsou příliš pohodlné, aby se vrhali do takových investic. Když zákazník platí i za to, co je špatné či nekvalitní, tak jakou mají vlastně motivaci inovovat, zlepšovat či optimalizovat. Příklad budiž AC nebo COD. Samozřejmě jsou i další hry. AC prakticky, co nový díl, to je vykrádačka sama sebe a COD radši ani nebudu komentovat (to říkám pouze za sebe, nehodlám brát někomu jeho názor). Už je potřeba, aby herní průmysl prožil nějakou obrodu z hlediska inovací a ne to neustálé a vzájemné kopirování nápadů různých firem - ta inovace možná lépe vystihuje pojem next-gen, než jen vylepšená grafika a k tomu špatná optimalzace, které herní společnosti říkají next-gen.
  • Ubisoft se fakt začíná snažit vyhrát Zláté hov*o místo EA.
    Ea na chvíli přestane Sr** a nechá bioware na DA3 dostatatek času,a hned musí jiný vydavatel převzít jejich místo človek by už se na to legalní kupování her Vysr***.
    Podle mně je jejinou taktikou na tohle tu hru PIRATIT ALE DÁT VĚDET PROČ TO DĚLÁTE.pokud komunita nepoužije nátlakové taktiky tak s náma furt budou vyje***** stejně jako naší politici.
  • prudislav
    "A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto
  • Že to vyjde v rovnakom období ako Ass 4 a že si budú konkurovať navzájom ich nenapadlo skôr, keďže je to jedna firma? Keby nemali hru doladenú, tak by si asi netrúfli dávať reklamu už len 2 mesiace v Los Santos.
  • Škoda, mohlo se jim to vyplatit vydat teď, protože by to určitě koupila spousta PC hráčů, kteří by si chtěli zkrátit čekání na GTA 5 a jsou lační po městském sandboxu.
  • MARTASLJ19
    1.Rozhodli sa hru orezať, aby mohli značku riadne podojiť podobne ako AC sériu. Čiže Watch Dogs 2 v roku 2015.
    2. Zistili, že hra je nudná ako prvý Assasin´s Creed 1
    3. Jar 2014 mali naplánovanú už dávno - celý čas nás len proste lákali, aby sme len na hru čumeli - proste robia veľký hype teraz hlavne kvôli úspechu GTA 5.....
    4. Na X360 a PS 3 má hra riadne framedropy tak to museli odložiť a automaticky to schytali aj next gen verzie a hneď ďalšia možnosť hra nemá stabilný framerate ani 30 fps ani na Xbox One a PS 4 - čo je jednoducho možné....
    5. Proste typický Ubisoft, ktorý vždy urobí nejaký fail... Aj AC 1 najprv vraveli, že to bude exkluzivita pre PS 3 dlhú dobu a nakoniec z toho urobili multiplatform *1*
    • ne*er sa sem ty hajzlove s*meno z bravčovej cicky madar polamany
      • Jack1947
        Zase znis jak Tatar , try harder, next time. *3*
  • frag.ment
    Pro mě je to teda k naštvání, protože Assasins Creed IV mě vůbec nezajíma a měl jsem v plánu s PS4 koupit i Watch dogs :-(
  • Steam sale sa neomeska

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit