Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně oznámili pokračování. Jedničku úplně zbožňuju a 2 bude ještě lepší!!!!
  • jako že už nebudou ukazovat super grafiku jako gameplay, která při vydání bude vypadat 10x hůř?
  • po te, co ty svinne svinsky, snizili uroven detailu u PC verze WD2 na uroven opic (cti konzole), tak at shorej devvky. *10*
  • To je komicky, voni jeste potvrdi ze vydali smejd, a lidi sou schopni to jeste obhajovat. At se na me nikdo nezlobi, ale kdo to koupil je, jak to rict slusne, trumbera.
    • CrocoRay
      Určitě neřekli, že vydali šmejd a tady si vypůjčím citaci toho člověka z Ubisoftu:

      „Když se zaměříme jen na fóra a sociální média, objevíme velmi specifické spektrum hráčů. Bývají hodně slyšet, mají vliv na širší komunitu, ale zároveň se liší od mainstreamového hráče a jeho pohledu na Watch Dogs. Musíme být opatrní, abychom nezměnili věci, které se většině hráčů líbily jen proto, že s nimi nesouhlasili nejhlasitější hráči.“

      Uznali sice, že udělali chyby, ale je to sporné, zda je to opravdu takový šmejd. Uvidíme až z prodejů dvojky, jak si na tom hra u veřejnosti vede.
      • Je to jedno pac deti rodicum reknou at jim tu dvojku koupi, a rodic koupi. A pak tu mame konzolove hrace, kterym to ke stesti staci (bez urazky) Takze i kdyz bude dvojka jeste vetsi brak, prodavat se bude dobre. Ubisoftu neverim uz vubec nic, mysli ze muzou lhat jak se jim zachce a nic se nestane, bohuzel prodeje ukazuji ze lidem je to jedno.
      • Mainstreamový hráči.... to jako GGG a podobní onanisti jsou mainstream? To je teda hodně špatné, když mainstream dnes hraje nekvalitní a vysoce přehajpované hry.
  • Všichni si stěžují jak jsou Watch Dogs na prd, ale mě ta hra hodně bavila, bylo to příjemné zpestření letních večerů, to takové GTA V mě až zas tak moc nebavilo, ačkoli, jak tu někteří tvrdí, je GTA víc propracované, bohužel poslední GTA které mne bavilo bylo GTA II od té doby jsem sice zkoušel novější díly, ale většinou se na disku moc dlouho neohřály.
    • Vím, že sto lidí, sto chutí.... ale ty nemůžeš mít v pořádku oči nebo mozek...
      • nesouhlasím. GTA od vydání ve 3D je prostě víc komplexní hra, než většina jiných. On zřejmě má rád jednoduché hry – to musí mít něco s očima a mozkem? Jsou lidé, kteří hrajou jen ve Windows vstavěné hry a stačí jim to. Jeho názor na věc mě osobně právě utvrzuje v tom, co si o WD myslím již od vydání.
        • No pánové ani jeden mě neznáte a už tu do mě šijete a defacto urážíte, já ve svém příspěvku nikoho neurážím. Nevím jestli mám něco s očima, podle lékaře vidím víc než dobře a s mozkem jsem určitě v pořádku, je však pravdou, že jeho kapacitu věnuji užitečnější činnosti než je hraní her. Mohu přiznat, že jsem ale dlouhou dobu nic moc nehrál (rozhodně ne na plné detaily), většina her mě po dvou hodinách přestane bavit, WD jsem ale dohrál celé. Pro mě zábavná odpočinkovka, když nesedim u simracingu. Jinak pro vaše info z default win her nemám v compu ani jednu.
  • Vím, že spousta lidí zlomilo nad touto značkou hůl, ač hra je navzdory ubisoftovské reklamí masáži pouze průměrná. Ovšem je důležité, že si ubisoft všiml té nespokojoné hráčské bouře a ví, že jestli vydá dvojku ve stavu jako jedničku, tak by to už byl velký prodělek, takže zase nevěřím, že by nedošlo ke zlepšením, proto dám této značce ještě šanci a držím palce :)
  • Vím že spousta lidí zlomilo nad touto značkou hůl, ač hra je navzdory ubisoftovské reklamí masáži pouze průměrná. Ovšem je důležité, že si ubisoft všiml té nespokojoné hráčské bouře a ví, že jestli vydá dvojku ve stavu jako jedničku, tak by to už byl velký prodělek, takže zase nevěřím, že by nedošlo ke zlepšením, proto dám této značce ještě šanci a držím palce :)
  • Stačí aby Rockstar přidali do GTA online hackování mobilem a máme Watch Dogs 2 vyřešený :D
    Jako Watch Dogs není špatný. Ale co mě děsně drtí je ten jízdní model aut a celková strohost herního prostředí.
  • Gta to stejne nikdy neprekona. Na to jsou v ubi jeste mali pani.
  • P1trs
    Rekl bych ze pristi dil by mela byt exluzivka na iPhone 6, to je presne jejich cilova skupina.

    edit: a samozrejme o pul roku pozdeji udelat port pro konzolisty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit