Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže v Ubi prostě nemohli zmíněné efekty ponechat v nastavení grafiky jako "ultra", protože by to bylo příliš náročné?!
    Jinými slovy a jak to chápu já, je to špatně optimalizované, jestli to padá při vysokých detailech. Kdyby by to bylo prostě náročné s fotografickou grafikou malo-kdo by si asi stěžoval.

    Trochu mi to zní jako staré známé PR "kecy" dnes již tradiční od veškerých velkých vydavatelů her.
    • Jack1947
      Ehm, fotorealistickou (foto grafická se neříká co vím) a ano asi tak aby obhájily sami sebe, tak si vymysleli tenhle nesmysl. Samozřejmně jen bláboly. *3* Nevím ale Ubisoft dá se číct tyto kecy tak nějak zavedl ne (warch dogzema). *7*
  • trapný, hrajete hru primarne určenou pro konzolový trh, ktera se jen náhodou portla na pc a misto abyste byli vdeční si stežujete na grafiku. když si chcete užívat grafiku, nic vám nebrání hrát hry primárne určené pro pc trh (treba star citizen), nebo si zafinancujte hru na ks podle svých predstav, nebo si udelejte vlastní
    • Jack1947
      Néé maxi, a už prosím netrol tady nejde o to že ta hra se nepovedla na pc ona se nepovedla nikde. Jenže to bys věděl kdybys někde zkoukl videa, nebo bys měl přehled trochu. Ta hra je prostě zkurvená a nic jí nepomůže je to tak. *4*
    • No, jestli je něco trapné, tak je to tvá neznalost. Watch Dogs, dle slov Ubi, se dělala primárně na PC, kde PC bylo hlavní platformou. A i kdyby nebyla, tak to stejně neomlouvá špatnou kvalitu hry. PC hráči platí stejnými penězi jako konzolisté, takže mají právo na stejnou kvalitu hry.
      • Pokud někdo uvěřil, že hra je primárně pro PC, tak je to jeho chyba. A proč to neomlouvá? PCčkáři platí méně, takže proč vylepšovat nějakou verzi, když jim to o tolik prachů navíc nepřinese?
        • protože chci dělat věci dobře a ne na půl plynu? Protože dneska většina dobrejch firem hraje na nějakej merit?
      • vzdyt jsi dostal to stejné co konzole. tvoje "právo" je nekoupit si produkt který se ti nelíbí. a jelikož je e3 2012 video 2 roky stare neda se hovorit ani o klamlive reklame, protože odvtedy vyšla kopa videí ktera ukazovala grafiku v realne podobe
        • Já nic nedostal, protože jsem si WD nekoupil. To je ale vedlejší.

          Hráči mají právo kritizovat a ptát se a dobře dělají. Souhlasím, že bych nehovořil o klamavé reklamě.
    • I don't think so..
  • Mě ta hra nijak nezaujala ani na te E3 prezentaci. Vypadalo to jako jako nudný GTA s extremně nezajimavým hlavním hrdinou. To že ta hra dopadla jak dopadla tedy není překvapení.
  • Já si WD náramně užívám. Nemusím jako každý druhý hned projet příběh, pěkně postupně. Navíc se vám do hry motají další hackeři, kteří vám chtějí "znepříjemnit" herní život :) Mód jsem ozkoušel, to rozmazání do dálky je dost debilní, nedivím se UBI, že to dali pryč. To, jak hra vypadá po vydání mne nějak netrápí..A vy si radši pohoňte nad vaší mladou nebo nad nějakou kočkou v pornu...ale nad grafikou ve hře... :D
    • hru si taky uzivam, hraju postupne a nevim co driv :) ten mp je super a nekdy je to velkej adrenalin. jinak ten mod neobsahuje jen rozmazanani do dalky, ktery se mi teda velice libi;), ale i dalsi veci, tzn. ze to vypada skutecne lip. na zaver bych "podekoval" novym *12* *12* konzolim, ktery tuto hru na pc degradovali *11* bohuzel, pred nami je dalsich nekolik let s temito skvelymi hernimi masinami *13*
      • wizaard
        Mně se "líbí" ty názory, jak nové konzole kazí grafiku... On snad Ubisoftu někdo diktuje, že efekty, které *už měli hotové*, nemohli v PC verzi nechat? :-) Prakticky každá nová hra od Ubisoftu má slabou optimalizaci, ale nejen pro PC, ale i konzole.
        • Pardon, ale je to prostě pravda. Propast mezi PC a konzolami se nezměnila. Evidentně jsou zde efekty, které NEXT GEN konzole nedokáží utáhnout, ale PC v pohodě ano. To je ale selhání výrobců konzolí.
          Já ani nevím, proč se do této debaty pouštíš. Konzole vždycky byly, jsou a budou prostě hardwarově horší než PC, to je fakt.

          @Fruko
          Ty jsi těžce mimo.
        • To je naprosto běžná praktika od Sony a kdybys nebyl slepý, tak už bys o tom dávno věděl. Oni nejsou mafie, aby někomu vyhrožovali smrtí, ale zato mají hodně hluboko do kapsy a když ti Sony nabídne, že ti zafinancuje část hry pod podmínkou, že finální produkt bude vypadat na všech platformách stejně, tak proč do toho nejít? Stejně tak dělají to, že nabídnou kompletní zafinancování hry pod podmínkou, že to výjde jen na jejich konzoli a to už tu bylo mnohokrát. Kdyby se Sony do ničeho nevměšovalo, tak už dávno neexistují, oni potřebují, aby se jejich konzole prodávala, tak je potřeba pro to něco dělat a ne jen doufat, že někdo někdy udělá dobrou hru.
          Ta teorie o tom, že za vizuálním očesáním Watch Dogs stojí také Sony je čistě jen spekulace, ale podle mě dost reálná. Půlka prezentaček u WD se točila jen okolo grafiky, oni museli dobře vědět, proč tam ty efekty cpou a jak to nakonec pojede. Kdyby PC verze měla o poznání lepší grafiku, tak by hráči, kteří mají na výběr určitě šli raději do té PC verze a ta se zase líp pirátí... Dál už si to můžeš domyslet.
          • Lotr
            Fruko za vizuálním očesáním stojí Mrkvosoft.
            Hra totiž na Xbox One vypadala opravdu hůř než na PS4. Ne že by neměla dostatečný výkon ale podle všeho si nerozuměla s enginem.
            A proto Mrkvosoft pohrozil že pokud nebude vypadat Xbox verze srovnatelně s konkurencí tak hru nebudu podporovat.

            je zajímavý že se tahle aféra v cizině řeší a tady jsem o tom nečel ani ň
            • wizaard
              Ta hra na Xbox One stále vypadá hůř, o poznání. Technické problémy má jak na PS4, tak na Xbox One, ale na Xbox One je vyloženě silně odfláknutá. Jak už jsem omílal dříve - stíny z minulé generace na nové konzoli nebo "tearing" jsou prostě nepřijatelné.
        • jasne ze ubisoftu nekdo diktuje,jak hra bude vypadat,nebo si snad myslis,ze na konzole muzou vydat hru takovou,jakou oni chteji? a kdyby pc hry vypadalo lip,nez na konzole,nebyl by to zrovna dobrej obrazek o tom,co konzole dokazou...
          • wizaard
            Jasně, že tam byl tlak po celé té trapné "resolutiongate". Ale ne ve smyslu "proč to vypadá na PC lépe", ale "proč to vypadá na PS4 lépe". V podstatě každá hra na PC vypadá lépe než na konzoli.
  • No ja nekoupil protoze zkusennosti z hype, takze ja si radsi pockam na PC verzi GTA5
  • Každej soudnej člověk si z gameplayů apod. musel obrázek udělat sám. Tohle je zrovna hra, která si zaslouží upirátit k smrti, aby z toho ubi neviděl ani h*vno a uvědomil si, do jakej sra*ek posila cely soudobi hraní...
    • Proč pirátit špatnou hru? Proč raději nešáhnout po něčem lepším?
      • To je dobrá otázka. Ale když šáhneš po jiné hře, tak si nějaký chytrý marketér řekne, hele asi sme zvolili spatnou cílovku, blbý PR, story který lidi moc nechytlo. A za rok tady máme pokus č. 2 akorát v jinym kabátu a s jinou kampaní. Ale když se borci kouknou na statistiku pirátskejch kopií, tak si borci řeknou, aha, super. Všechno v piči, tahle hra lidem nestojí za nákup. Mnohem lepsi procitnuti...
        • wizaard
          Přesně tak, já si ty empétrojky přece taky stahuju jen proto, aby si nemysleli, že je ta hudba dobrá! Vždyť tím vlastně pomáhám společnosti!

          Padám ze židle!
        • Vegen
          Líbí se mi tvoje snaha obhájit si krádež :D. Na PC většina lidí někdy něco nelegálního stáhla, ale tvářit se, že to je správný tah? :D
        • ucho
          ne, řeknou si: "zase to na PC pirátí o 106, jsou to zloději, musíme se zaměřit na konzole".
    • Aha, další hezká výmluva. Proč pirátit, když hru jednoduše nekoupit?
      • Je to pro spolecnost mnohem lepsi reseni, nez kdyz se stádo necha zmasirovat, utrati tisice za totalni a nefunkcni zhovadilost a pak brečí. Pokud Ubi na hre nevygeneruje zisk, tak se projevi ruka trhu a takovouhle dalsi sracku nikdy, nikdo nevypusti. Ale protoze se vzdycky najde 15550s5 malejch, hloupejch a zmedializovanejch Robínků, který jdou mamčiny peníze napálit do jasně zmrvenýho paskvilu... tak je to tam kde je.
        • ucho
          jasný, ruka trhu. ale proč chceš teda tu hru hrát, když je tak špatná, že si nezaslouží koupit?
          • UCHO: Tady pozor, ty se snazis spojovat v dnesni dobe jiz 2 zcela nesouvisejici pojmy: hrat a koupit. Studio, ktere bude delat hru tak, aby ji lidi chteli hrat, tak si ji i koupi (viz uspechy mnoha "malych" her typu Minecraft atd...), ale myslis ze lidi, kteri rozhodujou, ze tento rok opet vyjde CoD 47: Futuru War in Future chteji, aby lidi jejich hru hrali? Je jim to uplne jedno, jen chteji, aby si to koupili a pak to muzou hodit treba do kose.
            • ucho
              ano, představ si, že i flappy bird je špatný příklad, je to v podstatě ukradený koncept, kterému se podařilo dostat ve statistikách nahoru, tedy byl vidět a lidé tu hru stahovali. představ si, že naprosto stejné hry, co vyšly předtím a potom, úspěšné nejsou. u případu flappy bird nejde rozhodně o kvalitu hry.
            • UCHO: Minecraft je spatny priklad? Tak treba flappy bird, to je taky spatny priklad? Predpokladam, ze jakakoli mala uspesna hra bude spatny priklad.
              " a potom se dopouštíš nesmyslného tvrzení s COD, kdy se snažíš naznačit, že všichni ti lidé, kteří si tu hru kupují, to hrát nechtějí." Nic takoveho jsem nerekl, precti si znova co jsem napsal. Rekl jsem, ze lidem, kteri rozhodujou o dalsich dile CoD (tim myslim manazery ci jinou sortu lidi), je jedno jestli to lidi budou hrat, hlavne ze si to koupi.
            • ucho
              Lynchi: pozor, za příklad sis zvolil ten nejhorší příklad a to Minecraft. to je velmi unikátní věc, která se jen tak někomu nepovede zopakovat. nelze ho tedy brát jako normální příklad hry. je spousta menších kvalitních her, které mají mizerné prodeje... a potom se dopouštíš nesmyslného tvrzení s COD, kdy se snažíš naznačit, že všichni ti lidé, kteří si tu hru kupují, to hrát nechtějí. COD je oblíbená série, kterou si prostě řada lidí ráda zahraje. pokud někdo hraje hru, kterou nezaplatil, je to prostě vyžírka (mírně řečeno). a pokud někdo kydá hnůj na hru, kterou hraje a dokonce dohraje (stejně tak na firmu, která ji vydala), je to hlupák a pokrytec.
          • Protože neni tak moc špatná aby se nedala hrát zadarmo. *2*
            • každej tvůj post bolí u srdce, a taky to nikoho neštve.
            • wizaard
              Tahle typicky česká věta člověka zabolí u srdce... *13*
        • A proč tu hru prostě nehrát, není to jednodušší?
          • "Proč tu hru nekupovat a nehrát."
            Nekupovat je to důležité, protože to je signál těmhle společnostem, aby s těmi co platí nevymetali kanály (metaforicky). *3*

            Pirátům je to jedno prostě to smažou z disku, když to nestojí za nic a ani nemají žádné slovo v této záležitosti.
            Ale když za hru poctivě zaplatím tisíc korun a pak se sliby nenaplní, tak to docela zamrzí . *9*
  • wizaard
    Ubisofte, je mi líto, ale WATCH_DOGS jste dost odflákli. Před dvěma dny jsem si hru koupil (Xbox One) a - když pominu, že je plochá a generická jako AC3, bez atmosféry - grafická stránka je strašná, strašná bída. Nevadí mi horší grafika bez super hyper efektů (ostatně je to upravený, starý engine AC, ten nikdy nevypadal extra dobře a vždycky na něm bylo vidět, když se nějaký moderní efekt přidal - asi jako WATCH_DOGS, kde je voda nádherná, déšť vypadá k světu, ale nad čímkoliv ostatním silně vyčnívá), vadí mi ale očividné technické chyby - "trhání" snímků je k pláči (protože se děje moc často), stíny jsou roztřesené jako na Xbox 360 AC3, to samé platí o kvalitě postav a další grafiky. To je smutné... :-(

    Nechápejte mě zle, nejsem příznivce herních grafických pozlátek, je pro mě důležitá zábava, ale když hra není moc dobrá ani technicky, ani herně, někde je chyba... Zpětně docela lituju koupě, fakt. Nevím, na čem poslední dva roky pracovali.
    • ucho
      no tady si to Ubisoft asi nepřečte, když už mu to adresuješ :)
    • generický oder je problem všech UBI her
  • Jirx
    Docela kecy... Kdyby se optimalizaci věnovali jak měli, šlape to parádně na všem a nikdo nemá důvod nadávat. Podívejte se třeba na Mafii 2, ohledně optimalizace je to naprostá pecka. Jsou i další skvěle šlapající multiplatformí hry, jenže je jich jako šafránu. Většinou se to jen tak nějak vošmelí, trošku osekaj detaily, aby to teda nějak jelo i na slabších PC, a nazdar...
    • Ono se to právě osekalo, aby to utáhly ty nové nadupané next gen konzole.
      • Přesně tak. Sony je mocná firma a kdo není slepý, tak vidí, jaký mají vliv na celý herní trh. Klidně bych se vsadil, že to bylo tak, že Ubisoft ukazoval Sony, jak moc museli grafiku očesat oproti E3 demu, aby to jelo na PS4 plynule a Sony zase naopak tlačil na Ubisoft s tím, aby hra vypadala na všech platformách stejně, takže PC verze se musela narychlo osekat. Kdyby PC verze vypadala o poznání líp, než ta konzolová, tak by to dost zásadně změnilo prodeje, protože dnešní hry se kupují jen podle grafiky.
        Pohádky o tom, že E3 demo nebylo optimalizované si mohou strčit někam, protože každé studio dělá své hry už od začátku tak, aby fungovaly a daly se optimalizovat bez většího poklesu kvality vizuálu. Ubisoft nejsou žádní zelenáči, kteří by najednou udělali grafiku, která nepůjde rozhýbat a pak se mlátili do hlavy, že to udělali blbě.
        • wizaard
          Je Ti jasný, že tu hru vyvíjeli už v době, kdy ještě z PS4 a Xbox One existovaly jen rané dev kity, které ani zdaleka neukážou opravdový výkon finálního produktu. Rané dev kity jen ukáží, jaká zhruba bude architektura. Jinými slovy víš, že to bude x86 procesor, ale nevíš, zda bude finálně mít 16, nebo 8 jader, 12, nebo 32 procesních jednotek na grafice, typ paměti apod. A ani nevíš, proč udělali grafickou stránku původně takovou - všechny ty efekty mohly být ve hře jen a pouze kvůli E3 demu. To se běžně dělá (podívej se třeba, jak Forza 5 vypadala na E3 a jak vypadá v reálu - vypadá pořád dobře, ale rozdíl prostě je vidět).

          Pro mě je spíš svinstvo, když zprzní optimalizaci, což se jim povedlo. Umím pochopit, že ji zprzní na PC, kde se počet možných konfigurací blíží nekonečnu, ale na konzolích, kde mají daný HW, to nechápu.
        • presne tak, bohuzel
        • Zajímavé, že mluvíš jen o Sony, ale o Microsoftu se ani slovem nezmíníš, zejména, když XONE je ta slabší konzole.
          • ucho
            To je jednoduché, když je nějaký problém, který nemá jasné vysvětlení, najde se ten, kdo je vidět nejvíc a hodí se vina na něj.
            • Ale je hezké, že si PCčkáři vinníka našli. Sice mě to připomíná konspirační teorie o Jacksonovi, 11. září apod., ale nevadí. Hlavně, že jsou šťastní.
      • To víš, proč se dělat s verzí, která toho moc nevydělá, že?
      • Absolutně netušíš, o čem mluvíš.
        • Já myslím, že moc dobře ví o čem mluví *15* *15* *15*
  • Od tak drahé a propagované hry bych očekával něco víc než že se hlavní hrdina bude podivně klouzat po herním světě, jakoby měl kolečkové brusle (animátoři z Ubisoftu jsou asi nějak tělesně postiženi) a že auta tam jen tak divně poletují ze strany na stranu a fyziku neviděli ani z rychlíku... U LA Noire jsem se přes příšerné chování aut dokázal přenést, navíc tam šly jezdící pasáže přeskakovat, tady to asi nepůjde. Holt dnešní doba je taková, že čím větší sračku studio dělá, tím větší hype kolem ní musí vytvořit, aby si ta hra na sebe vydělala, tady to šlo očividně do extrémů.
  • V civilizovaném světě se tomu říká klamavá reklama.
    • lol jaká klamavá reklama ? Před vydáním tu bylo spousta videí ze hry, všichni museli vidět jak WD skutečně vypadá tak co to meleš ?
      • mr. propper ti taky na videu dela z podlahy zrcadlo. Pak si ho koupis a nic. Klamava reklama. Zajdi si na obchodni skolu, mozna se priucis.
        • ty jsi taky dobrej mr. propper, hnido *2*
      • Například neukazovali tu hromadu bugů, zamrzávání hry apod...
        • wizaard
          Kdyby v reklamě na WATCH_DOGS napsali, že "hra nepadá, neobsahuje chyby", pak máš pravdu. Nicméně takový spot jsem neviděl...
        • Tohle ale není klamavá reklama.
        • Nezamrzá mi PC ani PS4 verze. Takže své problémy neházej na vydavatele. Děkuju za pochopení, hlupáku.
          • Jak zbytečné, vyjadřovat se takhle. Diskredituješ tím svůj názor. Ten je navíc špatný, protože rozhodně zamrzá. Stačí se podívat na Twitch.tv a na někoho kdo Watch_Dogs hrál - ta hra jim zamrzá a streameřim mívají většinou slušné mašiny....nejen zamrzá. ale rovnou jim padá. Je to nestabilní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit