Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines

    Bože ten Tim je ale boží syn, chudím dává a nechce jejich peníze, do mocných a bohatých korporací zasévá strach a bázeň, tak si říkám, ideální kandidát na nového progrestivického boha co dnešní svět a světonázor potřebuje. Jen ale, aby to nebylo jinak.....

  • russkij_Bogatyr

    Začínam si hovoriť, či by nebolo lepšie začať nakupovať a byť registrovaný u nejakého malého obchodíka a využívať jeho služby.. škoda že niečo také v podstate nie je 😐 . Ak sa mýlim, budem rád keď ma niekto opraví 😇 .

    • Derp_1337

      Tak záleží na tom, co chceš nakupovat.

      Jestli mluvíš o PC hrách, tak se dá najít spoustu malých a nezávislých prodejců.

      I když ve spoustě případů ti prodají jenom jakýsi klíč, přes který stáhneš hru přes nějakého většího klienta jako Origin, UPlay, Steam, atd. Takže to není úplně 100%.

      • russkij_Bogatyr

        PC hry, možno programy. Práve toto, že sa predávajú kľúče. Tak nejak sa zcvrkáva starý trend že si človek kúpil CD, nainštaloval a hral a nemusel mať ani internet.

        • Protože dneska jsou hry jako služba. A aby byly mikrotransakce, tak potřebuješ internet. Singleplayer hry co byly na CD jsou dávno pryč. Ano, taky nad tím občas uroním slzu, ale buď  se s tím člověk smíří nebo přestane hry hrát.

          Jinak kupovat přes malé obchody, které ti jen přeprodají klíč je v podstatě hloupost. Jsou to jen překupníci, kteří si nastaví cenu o něco vyšší než je v tom mateřském obchodě . Takže vlastně se jen okradeš o prachy. 😀 

          • russkij_Bogatyr

            Skoro so všetkým súhlasím, len to "Jsou to jen překupníci, kteří si nastaví cenu o něco vyšší než je v tom mateřském obchodě . Takže vlastně se jen okradeš o prachy." - tu by som rád spomenul že Xzone alebo (áno napíšem to) Alza majú tie hry často krát za menej než 59,99€ . Myslím tým normálnu cenu majú napríklad 49,99€. Samozrejme 75% zľavy na GoGu a Steamu.. alebo dokonca občas aj kvalitná hra na Epicu ktorá je úplne zadarmo - tak s tým kamenné predajne budú len ťažko súperiť 😐 .

          • ještě je tu GoG, který tohle jako jeden z mála simuluje. Koupíš, stánheš offline instalátor a pak už můžeš odpojit internet a hrát nebo instalovat i když GoG nedej bože zanikne. Nicméně není to 100% u vše her, ale většinou ti minimálně SP bude fungovat jen s offline instalátorem.

          • Spousta RPG pořád funguje jako SP bez dalších MTX. Cyberpunk 2077, Witcher..., ...

            • twicer

              Spousty rpg a zmíníš CP77 + 6 let starý Witcher :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit