Přejít na výpis diskuzí
Ukázka skupinové hry na videu ze Star Wars: The Old Republic
1.8.2011 | Jan Vitík
115 příspěvků
-
"BioWare and LucasArts bring you the next evolution in MMO Gameplay"
Jo, reskin WoW je úžasná evoluce. -
Protože vzhledem k rozpočtu potřebujou ukrutně moc předplatitelů a tohle jako hra, která by je mohla přilákat, nevypadá. Uvidíme, jestli budou rok po uvedení v černých číslech. Já bych řek, že ne.
-
Tohle a vypadat jako wow? Great joke buddy. Mně to spíš připomíná mass effect jenom s reálnýma lidma a ze světa star wars.
-
To mě taky Muhahhaha Já čekal, že z tý země vytáhne obří falus...
-
Viděl jsi ten systém rozhovorů? V podstatě to samé jako v KOTORu a autoři slibují, že tvé činy budou mít vliv na pozdější události. Tvoji npc společníci s tebou také budou vést rozhovory a budeš plnit jejich questy. Celkově má být prostě důraz na příběh podobný, jako v ostatních hrách od Bioware. Máš snad ve WoW něco takového?? Nemáš.
Jestli ti to připomíná WoW proto, že tam běhá parta hrdinů, co se tlučou s potvorama, tak pa no comment *7* Mně taky Forza připomíná Gran Turismo. Víš proč? Kvůli těm autůůům *8* -
Nuda.
Ale pobavilo mě když jeden z nich vždy vytrhne ze země ( kde nic není ) nakej motor stihačky a hodí to po enemy a na zemi je takovej malinkej kráter :D -
Zacni pracovat a muzes is zahrat treba taky. Musis pochopit, ze ten kdo to dela to nedela zadarmo jen tak aby si nejaky hrnek zahral *3*
-
První video, když nepočítám CGI, co mě z týhle hry zaujalo. Zajímavě řešený rozhovory a rozhodnutí.
-
nejak mi to moc pripomina wowko jen ve SW kabate
-
Proč?
-
ealouse měl pravdu, tohle vypadá na pěknej průšvih.
-
tak jako tak si to lidi stahnou a budou privat servery jako z WoWkem ale vim ze to moc prodeje neovlivni rozumny hrac radeji hraje na offiku
-
hrnek: Joo, taky mi to je proti srsti, ale těch 250 kč měsíčně není zas nějaká horentní suma. To máš jednu návštěvu v hospodě.... Nevíte někdo, kdy to má tedy vlastně vyjít? Září? Říjen? Listopad? *4*
-
víš ono když ta hra sotjí tolik peněz a každej druhej si jí stáhne dneska tak co maj dělat, MMO je viz.WOW, dost dobra možnost jak si nahrabat, a aby se tak narocná a rozahla hra zaplatila na to nestačí aby si ji jen kazdej koupil (hlavně protže si ji akzdej druhej stahne), vem si že by si dva roky pracoval na zábavnim parku a tesil se jak se ti pohrnou peníze az zacnou chodit první navstevníci, ale jak by si otevrel všichni by prelejzali plot a šli se bavit místo toho aby ti zaplatily u pokladny a ty by si se jen koukal jak tam jsou a neměl si z toho ani korunu taky by se ti to moc nelíbilo
-
skoda ze to je placene:(tahle ta Debilni doba me zabiji kazdou super hru poserou tim ze se plati nebo tam je mikroplatba slak vas!!!