Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně nadupanej trailer :-)
  • měl jsem možnost hrát všechny izometrické RPG a docela se směji tady té vlně nostalgie, co se zvedla, ty hry byly krásně klišoidní, a že by to mělo nějakou obří hratelnost a atmosféru jako Demon Souls či Dark Souls. Ani náhodou, snad možná Planetscape Torment, ale Baldury a Icewind Dale - -jsou klišoidní hry s velice průměrným příběhem. Jestli si myslíte, že jste něco více, že jste hráli 15 let staré hry, tak to se pletete, jste velká hovnaa jako ostatní, možná větší, ti ostatní nemají potřebu dělat ze sebe dělat experty, že hráli 15 let staré hry, navíc to vycházi v Enhaced edition, takže možnost zahrát si to má každý a v této době už to rozhodě nevypadá tak dobře, jako před 15 lety...
    • TheGGG, nemusíš si měnit nick, stejně tě poznáme *2*
      Takže nelži žes hrál všechna izometrická RPG, jinak bys netvrdil, že příběh Baldurs Gate je průměrný. Takový pocit epičnosti jako u této RPG je těžké najít jinde - vypracuješ se z Gorionova chráněnce až na nového boha smrti v průběhu možná 200 hodin hraní (BG1+BG2). Svět je obrovský a různorodý, jsou tam spousty měst, questů, ras, možností, schopností - Mind flayeři, upíři, démoni. Vždyt jen svět Forgotten Realms má asi 20 různých říší, každá má svou lore (pekelné říše jako Abyss, Baatezu, chaoticky neutrální říše Githyanki atd). Planescape Torment se odehrává v Sigilu, což je jakýsi nexus mezi těmi říšemi.

      Grafika je pouze jeden faktor, co dělá dobrou hru. Naopak u těch starších her bez grafiky víc funguje fantazie.
      • to už Malus temná čepel z Warhammeru je zajímavější čtení než cokoliv z Forgotten Realms...
      • ty debílku, nejsem žádný pošahaný GGG, klidně nechám dobrovolně ukázat IP.. Forgotten Realm je průmerný svět, Drizzt je průměrná postava a Salvatore je stěží průměrný spisovatel, takže se laskavě probuď z tohoto dětského snu, že hraješ nebo čteš něco kvalitního opak je pravdou...
        • jasně, těch svých 20 IP adres z různých proxy serverů, odkud si sám sobě lajkuješ komenty *3*
          • raději běž do svých dětských fantasy a nebreč tu jako dítě kvůli nějakým čisilkám... Kolik ti je 15?
    • na tohle snad jen lol
  • Je zajímavé sledovat tyhle diskuze. Skoro vždycky se to tu strhne v hádku, nadávky lítají sem a tam. Když už se musíte hádat, nemůže to dělat nějak s důstojností? :D Jsou přítomny dámy, milí pánové! :)

    K DAI :) já mám hru předobjednanou užžžž... asi od chvíle, kdy se objevila na xzone :D stejně tak ME4. Jsem zarytý fanda a ani to, že neumím příliš anglicky mě nezastaví. :P Někdo prostě tyhle hry miluje, někdo nesnáší, někdo něco mezi tím. Podle mě by si tu hru měli lidi vyzkoušet a až pak hodnotit. Jak můžete říct, že se vám hra nelíbí, když ji nezkusíte? Je to hrozně omezené a třeba se tak sami připravujete o skvělý zážitek. Netvrdím, že se vám bude líbit všechno, ale řekla bych že tady si každý najde to svoje. :)
    • Vazena slecno, ja se neodvazuji hodnotit hru, predtim nez jsem ji dohral, a ani DAI nehodnotim. Ackoliv mohu mit urcite pochybnosti na zaklade toho, jak dopadl predchozi dil a co se pousti do sveta v jednotlivych videich.

      Kazdopadne mi vzdy rikali, ze se maji veci oznacovat pravymi jmeny a TheGGG si to proste zaslouzil. Takova koncentrace debility a idiocie se proste nevidi, takze me proste prinutil konstatovat fakt.
      • TheGGG
        LoL jaký fakt? Že je BG zhnilá stará mrtvola se kterou se spustí jen uchylný retrofil? Nebo že FR je dětská fantasy s průměrným lore? Nebo že je dark souls série jedna z nejatmosferičtějších a nejtemnějších her vůbec? *5* *5*
        • TheGGG
          Haha, dost se směju. To je jak v tom vtipu: maďar, random diskutér a fanboy dětské fantasy vejdou do hospody. No ve vašem případě asi ne....
          Každopádně fakt hrozně ósom, že má FR tam rozsáhlý lore. To už je to minimálně tak kvalitní čtivo jak Narnie a podobné dětské fantasy.
          Jinak zase další šáša co mi tu jmenuje jakýsi starý kostičkovaný braky. Škoda že jsi ještě nezmíňil starý fallout, ten jsem dokonce vydržel minutu hrát, pak to šlo z disku a koupil jsem si F3. 1000000krát lepší zážitek. Eště mě označte za trolla, jako to děláte pokaždý, když vám někdo řekne pravdu o těchto vypelichaných starých hrách. Naštěstí, podobné hry už žádné velké studio nevydá, o to se s chutí postaráme. Takže kšá kšá upalujte na glitchstarter. *1* *1*
          PS: Díky bohu a konzolím za to, že jsou dnes hry normálně ovladatelné a nejsou dělány jen pro nějakou skupinku střelených p0šuků, kterým hraní složitých her dodávalo falešný pocit jakési nadřazenosti. Pokud vám ale chybí hra, kde člověk musel pomačkat milion čudlíků, doporučuji nějaké Německé ekonomické simulátory, nebo se můžete zpaměti učit všechny klávesové zkratky ve windowsu. To by bylo teprvé hardcore.
          • Nejen, ze jsi proste idiot, ale mas i slabou pamet. Ja jsem DS 1 a DS 2 hral a dohral na NG + a to presto debilni ovladani na M+K. Takze narozdil od Tebe muzu hodnotit. Protoze Ty jsi se nedostal v BG2 ani za Shadow Amnu. Debilku. Takze si jdi mackat tech svych par tlacitek na ovladaci v DA 2, protoze na vic nemas.
          • jo, já jsem zase vydržel minutu hrát Dark Souls. Stál jsem tam v nějaké temné chodbě, grafika byla příšerná, ovládání ultradebilní, kamera nefunkční. No tak jsem to zase smazal a raději se vrátím k tomu Planescapu
            • TheGGG
              Tys nikdy ani žádnou konzolovu hru v běhu neviděl. By ti vypadly voči, to máš něco úplně jinýho než těch tvejch rozmázlejch 16bitů. PC RET*RD RACE opět mimo.
              BTW: DS má atmošku o jaký si mohou nechat nějaký BG nebo PT jen zdát. *1* *1*
            • Ja jsem velice rad, ze port byl jedna ku jedne na PC. Aspon je dobre videt, cemu se na konzolim dava 10-tka. Graficky vypada DS 1 bez patche, ktery tvurci nebyli schopni sami udelat, jak by hodil nekdo savli na monitor. A ty velice duchaplne dialogy :0

              7540,5020=[Cruel, cruel world, this is... Keh heh heh...] 7540,5030=[Keh heh heh...]
              7540,5040=[Keh heh heh...] 7540,5060=[That's not very nice, is it?]
              7540,6000=[Keh heh heh...] 7540,7000=[Take these, if you want them. Keh heh heh...]
              7540,7010=[Keh heh heh...]
            • TheGGG
              LoL, že jsi tydýt, co neumí s gamepadem ale není vůbec můj problém. Pro důchodce jsou asi lepší tyto statické 16bitové sra*y, kde se postava pohne jednou za minutu. Jinak se může stát že nestíhají a pak to svádí na kameru. Ta fungovala perfektně. Ostatně ty kecy některých ubrečenců o tom, jak má každá druhá TPS, nebo RPG z pohledu třetí osoby špatnou kameru či ovládání jsem nikdy nechápak. Tak to asi dopadá, když člověk zdege*eruje s M+K, nebo starých olezlých "RPG".
              Grafiku má DS skvělou, chyba bude asi někde v tvém PC
              nebo samo PC
        • ty nepoznáš dobré RPG, ani kdyby tě přes nos praštilo, ty lamo *10*
          Zahrej si Planescape Torment (to je přímo archetyp dark fantasy) a pak něco mel.
          To že dnešní hry jsou díky konzolím tak osekané, zjednodušené, dělané pro masy, je škoda.
          BG série, IWD série i PT jsou zasazeny do světa Forgotten Realms a jedou na D&D pravidlech. Tady máš jen ukázku bestiáře z tohoto světa na pár set stran
          http://www.feuros.com/D&D/Monster%20Manual%20v3.5.pdf
          podobné knihy existují i ohledně pravidel.
          To je na konzolistu moc složité, ten potřebuje akorát vědět, kdy zmáčknout tlačítko O a kdy X *16*
        • No to víš, že jo ale teď šup zpátky na zem.
        • bodaj by si skapal do rána aj tvoja vyjebana mamka. mier
    • vrat se zpatky ke sporáku *6*
      • To zní, jako velmi trapný pokus o frajerství.

        Škoda, že to není lépe promyšleno. Možná by z tebe frajer byl.
        Aha! Možná se zkus opírat více do mužů.
      • Jak to zpívá František Moravec: "Ale lidí je dost..." A pokud jsi to myslel jako vtip, tak dej předem vědět ;-)
      • Doufám tedy, že to myslíš jako vtip.
      • Ty jsi teda drsnej:)
  • Keyz
    Já jsem zvědav v praxi na ten taktický mód a nastavení AI. Taktický mód jsem již viděl a rozhled je bohužel velice malý na to aby šlo pohodlně zadat příkazy. I když takto to bylo tuším i v 1 díle.

    A to nastavení AI. vypadalo dost chabě. Navíc to mělo posunovací sloupce (asi pro gamepad) a to je teda na PC otřesný.

    Btw k čemu je tam v taktickém módu ten blbej křížek? Ten se pořád posouvá společně s kamerou a pouze to mate. To se nedá vypnout nebo co? Je to na nic, když to ovládal myší.
    • jedina hra kde mělo velky smysl nastavovat Ai spolubojovniku je Final Fantasy 12, jinde jsem to nikdy nedelal a nebylo to potřeba..stejne oproti FF12 je ve všech hrach to nastavovani takova detska hricka:)
      • maros.goc
        to nastavovanie AI partakov v FF2 bolo fakt neskutocne premakane a genialne detailne, nic predtym ani potom som nic podobne nevidel :)
      • Keyz
        Ušetřilo to nutnou často pauzovat a klikat. Když jsi nastavil co kdo má přesně dělat a fungovalo to. Tak to byla radost sledovat.
      • To jsi asi hodně mladý, že jsi nehrál Baldurs Gate nebo IcewindDale.
        • BG i ID jsem hral, ale ty jsi nehral FF12, v tom je ten problém:)
  • TheGGG
    Přeci to asi jen koupím, nevypadá to zas na takový omalovánky.
    +doufám, že budou velké prodeje a všichni ti rádoby HC hráči konečně utřou a nikdy se dalšího BG nedočkaj.
    • Souhlasím nevím proč poslední dobou pořád někdo na strých hrách, že byli těžke dobré atd... Jsem rád za to, že se to dá hrát a nebýt u toho frustrován... Opravdu nevím co na BG vidí je to pí***
    • Me by zajimalo, proc musis vsechny neustale presvedcovat, ze jsi tuplovany_kokot.
      • TheGGG
        nesnáším ty otravný ubrečený retro HC gamery
        • Chapu, ze trpis mozkovou nedostatecnosti a tudiz i Tvoji nenavist k BG. Jak jinak si vysvetlit, ze za jedno z nejlepsich RPG povazujes mlaticku s duchaplnymi dialogy, ktere nemaji vic nez 200 normostran. BG ma prilis hodne textu na Tebe chlapecku a pouziva vety rozvite. To neni jako nasledujici duchaplny dialog:
          7051,1100=[...] 7051,5000=[Hah hah hah...]
          7051,5010=[Hah hah hah...] 7051,5020=[Heh heh...]
          7051,5030=[Heh heh heh heh...] 7051,5040=[Heh heh...]
          7051,5060=[Hah hah hah hah hah hah...] 7051,6000=[Hah hah hah...]
          7052,1000=[Hah hah hah...] 7052,1100=[...]
          7052,5000=[Hah hah hah...] 7052,5010=[Hah hah hah...]
          7052,5020=[Heh heh...] 7052,5030=[Heh heh...]
          7052,5040=[Heh heh...] 7052,5060=[Hah hah hah...]
          7052,6000=[Hah hah hah...] Takze nic pro Tebe.
          • TheGGG
            Tak nevím, proč bereš texty zrovna od Gavlana. Je vidět, že jsi ani DSII nehrál, jen taháš texty z netu a leš*íš štěstím nad tím, jak si mi to natřel. No mám tu taky něco pro tebe.
            Pokud mi někdo dá na výběr mezi tímhle hnusem
            http://www.mobygames.com/images/shots/l/10555-baldur-s-gate-ii-shadows-of-amn-windows-screenshot-wow-this.jpg
            a toudle epickou pařbičkou
            http://i1.cdnds.net/13/24/618x347/gaming-dark-souls-2-screenshot-2.jpg
            neváhám ani vteřinu. O nějaký 16bitový zatrnulý blaf nestojím. To i dragon age II je milionkrát lepší zážitek než ten BG. Lol už tady není císař pán, tak se s hraním těchhle sr*ček kliď.
            Jinak jsem neskutečně rád, že jste ve škole konečně dostali v povinné čedbě něco od Dickense, takže se tady můžeš ohánět svým opuchlým intelektem, ale já na tydle "klasiky" nikdy nebyl. Teď jestli dovolíš si radši přečtu něco od Dana Simmonse, pak zapařím Dragon age II, zaškrknu v kalendáři další den do vydání DAI a půjdu se pěkně prospat. Ty si zatím můžeš kazit oči u nějaké rozmázlé nudné sra*ky. Nemluvě o tom že lore FR a knihy které to doprovází jsou tak věková kategorie +- 15let. *5*
            • Na rozdil od Tebe blbanku, jsem nevidel ani jeden dil Hunger games. A co se lore tyce, tak si vzdy, kdyz se chci zasmat, tak si pustim nejake to lore videjko z DS, jak jsou lide dementni, kdyz 20 minut rozebiraji celych 8 vet.
              https://www.youtube.com/watch?v=06syMhy_Mxk
            • TheGGG
              Tady není nic složitýho na pochopení. Všechny tydle 16bitový ch*vana už jsou mrtvý a díky bohu už nikdy nic podobnýho nevznikne. KONEC retrofilové. Přestaňte pořár zas*rat diskuze. Nikoho vaše brečení nad starýma dobrýma hrama NEZAJÍMÁ. Tečka a konec.
              PS: Vyšlo ti nový hunger games, tak upaluj do kina, lore asi stejně kvalitní jako FR.
            • Tebe, kdybych nazval konzolistou, tak by to bylo vyznamenání. Svou hloupost prokazuješ každým svým dalším postem, když používáš terminy, kterým zjevně nerozumíš. Nejdříve si najdi, co slovo pixel znamená a kolik má pixelů rozlišení 1024*768 a zkus si spočítat kolik slov je v mém minulém postu. Pak někoho popros, ať tě kopne do koulí, protože i když je nepravděpodobné, že bys mohl ještě více zblbnout po pár fackách, které si zasloužíš, tak bych to v Tvém beznadějném případě neriskoval. Navíc by ten dotyčný mohl prokázat světu ohromnou službu, protože by zde existovala šance, že své geny nebudeš šířit dále. A potom si strč celé své Hunger games a Narnii do ( )!( ) a vymáčni si jebáka, který se Ti při tom všem rozčilování udělal.
            • TheGGG
              No, to je pořád víc slov, než kolik má BG pixelů. Díky, ale já dobře vím, že lore DS je mnohem vyspělejší než lore FR. Každopádně pro pubertální fandy Hunger games, nebo Narnie musí být FR úplné lore blaho.
              http://www.manapool.co.uk/wp-content/uploads/2010/10/bg2tob2.jpg
              Vyloženě miluju, jak je v té hře hardcore rozeznat jestli ten tmavý pixel znamená, že se mě pos*al monitor, nebo že jsem právě přibral do party nějakého černocha.

              kdepak, není nad rychlou a dynamickou hru, ve které je radost procházet nové lokace a objevovat svět.
              http://assets.vg247.com/current//2014/01/dark_souls_2_screens_BattleAgainstGiant.jpg
              To se mi asi těžko podaří v BG, kde budu tak maximálně rozeznávat tři pohyby a dva pixely *1*
            • 7050,5000=[A touch under the weather, are we?] 7050,5010=[Hah hah hah...] 7050,5030=[Hah hah...] 7050,5040=[Be nice...] 7050,5050=[Tisn't easy being old...] 7050,5070=[Hah hah hah...]
              7050,6000=[Hah hah hah...] 7050,7000=[Still holding up, are you?] 7050,7010=[Go on, take these. Heh heh...]

              7052,1000=[Hah hah hah...] 7052,1100=[...] 7052,5000=[Hah hah hah...] 7052,5010=[Hah hah hah...]
              7052,5020=[Heh heh...] 7052,5030=[Heh heh...] 7052,5040=[Heh heh...] 7052,5060=[Hah hah hah...] 7052,6000=[Hah hah hah...]

              7602,0200=[Ah...Ahh...] 7602,0300=[Ahh...Ah...] 7602,5000=[Ahh...Ahhh...]
              7602,5010=[Ahh...Ahhh...] 7602,5030=[Oh!] 7602,5040=[Ah...Ahh...] 7602,5050=[Ah...Ah...]
              7602,6000=[Ah...Ahh...] 1591 1591
          • TheGGG
            zíív, když chci hodně textu a propracovaný story, šáhnu radši po nějaký pořádný knižní fantasy sérii. Třeba takový Erikson, Martin, Cook, atd. Tomu se stejně žádná hra nevyrovná.
            To že tu náhodou vybereš nějaký bůh neví odkud text a propaguješ ho za náplň celé hry je tak maximálně k pousmání. Já si radši zahraji nádherné, propracované RPG, s fantastickými lokacemi, než nějakou strnulou rozmazanou 16bitovou slátaninu, kde mají postavy tři pohyby a tři pixely. Díky nechci. Nejsem retrofil.
            PS: vím že jsem tu DAI předtím trochu hatoval, ale musím uznat že po skouknutí nějakých gameplay videí se na to dost těším. Čas vzpomenout si na rozhodnutí z DA 1 a 2, projít Keep a připravit se na pořádnou pařbu.
            • 7750,5000=[Oh, as you please...] 7750,5010=[You again?]
              7750,5020=[What a bother.] 7750,5030=[Skwaa!]
              7750,5040=[What are you...!] 7750,5050=[Stop this!]
              7750,5060=[(no line)] 7750,5070=[You humans are all alike...]
              7750,6000=[May we meet again.]
              Uplny roman od Dickense, ty Dark Soul II. Naprosto neprelozitelne a to navic se tam vetsina textu opakuje. Treba predchozi sekce je v tech 200 strankach 4- krat. *14*

              7260,0500=[Oh Gavlan, know you. What you want?] 7260,0600=[You, again. Gavlan, meet you again.] 7260,0700=[Many deal...many thanks! Gah hah!] 7260,0800=[You? Go home?] 7260,0900=[Umm...] 7260,5000=[Umm...You strong.] 7260,5010=[You die!] 7260,5020=[Arggg] 7260,5030=[Umm?] 7260,5040=[Grrggg] 7260,5050=[Grrrgg] 7260,5060=[Arggg] 7260,5070=[Argggg]
            • smutné je, že netrolíš ale myslíš to vážne a pri tom meleš blbosti. ani ti to nebudu vysvetlovat protože to je jako bych mluvil do parezu
        • a ty jsi mainstream konzument
          • TheGGG
            a jsem na to hrdý. Pizza, monster, kuřecí křidýlka a bude se pařit
            ale Dorian gay do týmu nepujde
            • TheGGG
              oh jistě fakulta *1* *1*
            • Obávám se, že na většině fakult pro nadávky není místo.

              Kdepak. Pouze konstatuji holý fakt.
            • TheGGG
              ale prosímtě, to už se ve školce lepší nadávky neříkají?
            • Pozor, homofob.
            • sám jsi dorian gay
  • Vidlec
    Proč to v EU vychází až tři dny po US? Chápu krabice, ale digitální verze? Preloadne se to stejně už 17, tak o co jim jde? To si US honí ego? *1*
    • protože v EU sa víc krade
      • Vidlec
        To nedává absolutně žádný smysl.

        Za a) Scene groupy jsou z 90% američani, takže hru budou mít 17. a cracklý hádám 18.
        za b) To, že to v evropě vydají o tři dny později jen podpoří piráty, kteří si stáhnou cracklou verzi.
        za c) Beztak jsi trol
        • Keyz
          a) není pravda. Povívej se na ty velké zátahy a uvidíš, že většina byla v severských státech / Evropa. Většinou jsou z Evropy.
          Důvod?

          Evropa měla výrazně volnější zákony postihující pirátství a Evropa neměla takové možnosti jak legálně někoho jen tak špehovat. Tedy je to pro ně lepší prostředí. A stále to platí vzhledem k tomu, že v USA mohou špehovat koho chtějí a jak chtějí podle zákona. Přesněji je mnohem více jednoduché získat pro to povolení. Taky Evropa je více PC zaměřená a tam lze věci měnit atd. Proto se zde máš lidi, kteří to dělají. V USA jsou zaměřeni na omezené stroje. Konzole a Mac.

          A proč mají hry většinou v s prvním datem vydání? Protože přes digitální distribuci lze koupit hru v USA i když jsi z Evropy a pak i hrát.

          - Jinak jestli to má to tu ochranu jako Lords Of the Fallen tak, crack jen tak nebude. Jestli vůbec bude.
          • Zátahy jsou na topsite, které jsou, to máš pravdu, umístěné v EU. Nepamatuju, že by byl někdy zátah na nějakou grupu. Teď se bavím o scene, p2p nevím, tam je chaos.

            S tou ochranou máš pravdu. Grupy s tím mají problémy. The Sims sice prolomili, ale FIFU nikdo necracknul (když nepočítám pochybné ruské p2p skupiny).
        • Presne jak rikas, taky enchapu celou tuhle situaci kolem tyhle hry. Recenze venku, gameplaye venku, informace venku, všechno uz probehlo ale nikdo ji ještě nemůže hrat. Jsem z toho uz krapet nassranej, a ačkoliv mam hru predobjednanou, udelam presne co rikas, az 17-18 bude nekde v pirátských vodach tak to stahnu, protože do 21 cekat proste nebudu..a nedej boze aby se mi to pak nelíbilo, to by ta předobjednávka asi neprosla..jsou sami proto sobe..nevim kdo tuhle kravovinu vymyslel. bejt to uz v prodeji tak takzvane bezmyslenkovite kupuju:)
    • Ehm neoficialně je povoleno od EA použit VPN aby sis to mohl preloadnout a hrát už od 18 ale POZOR Platí to pouze pro hrání, NÉ PRO KOUPI, a EA nebude mít zodpovědnost pokud se ti kvuli tomu něco pokazí.
      • Neoficialně myslí že to neřeknou na plnou hubu, ale je to potvrzeno přimo od EA. jen pak nemáš otravovat technickou podporu, ale banovat atd za to nebudou takže pokud si to steam neudělá na svoje triko tak si v pohodě platí to ale jenom pro hraní ne pro koupi protože v USA jsou jiné ceny
        • ona ta hra je na Steamu *8* asi tezko...
          • asi se spletl a myslel origin :)
        • Vidlec
          No, jenže já je podezřívám, že aktivace je určena z jakého regionu to koupíš. Tzn, že když koupíš z ČR, UK, GER dostanes EU klíč, když z US, CAN, MEX dostaneš US klíč.
          • Klíče nejsou na region vázané v tom smyslu, že by nešly aktivovat v jiném.

            Zakázáno je pomocí VPN měnit svůj region (země trvalého pobytu v nastavení Originu) za účelem levnějšího nákupu - o což se snaží třeba Australani, kteří mají (nejspíš kvůli nesmyslným daním) šíleně vysoké ceny her.
            Není ale zakázáno pomocí VPN aktivovat svou již koupenou hru v jiném regionu .. podpora samozřejmě tuto akci nedoporučuje a jakákoliv pomoc, když se objeví ve hře problémy, je pro takového člověka nedostupná - alespoň do dne oficiálního vydání v jeho regionu.
            Postih ale nehrozí.

            Ověřil jsem si to zatím asi u 3 her (co se EA/Originu týče) .. konkrétně i třeba u Dragon Age 2, aktivoval jsem ji o 1 nebo 2 dny dříve (hned jak dorazila od xzone).
            Nemusí správně fungovat třeba multiplayer, ale to už je vedlejší :)
  • Morraw
    Mě se líbil včerejší GamesPlay možnost se zvedla na 75%, že si to koupím. Obsahu to bude mít spousty, teď jen jestli to nebude třeba po 30h nuda. Osobně mi to pořád kazí zkušenost s dvojkou, které se to v některých věcech podobá.

    Každopádně první stejně plánuju vyzkoušet v zátoce, hlavně kvůli náročnosti na HW a jestli to bude vůbec bavit a pak koupím.
  • Já nevím, proč je tady pořád takovej hate k této hře. Já se na ni samozřejmě těším, sice mě mrzí, že celý svět to bude hrát už od 18. a v ČR to bude až 21., ale alespoň bude sranda o víkendu. Jasně, že Day 1 DLC nejsou moc pozitivní věc, ale nikdo vás nenutí to kupovat. Co se týče porovnávání s předchozími díly tak čekám (a podle gameplay) to bude Origin s prvky 2 (kterou jsem si svým způsobem taky užil). Navíc, kdy naposledy vyšlo AAA fantasy RPG?
    • Mě Origin píše dostupnost 20. listopadu 00:00 *3* , takže 21. asi budou jenom krabice.. *1* *7*
    • "Navíc, kdy naposledy vyšlo AAA fantasy RPG"
      preco mas pocit, ze RPG potrebuje AAA? AAA su z 90% strielacky
      preco Bioware vedelo za iny peniaz pred rokmi robit skvele RPG a nemuseli to byt AAA?
      a teraz robi soap opery a recykluje
    • Pokud vím tak Day 1 DLC se nekonají kromě Deluxe edice, která v podstatě dostane věci, které jsou více méně kosmetické.

      Zbroj, kůň a arzenál Inkvizice (což je jeden z deluxe, a u zbroje myslím dokonce pre-order bonus) byly řečeny, jako dostupné hned na začátku, ale mající podle toho statistiky. V podstatě to znamená, že by zbraně a zbroj měly mít statistiky podobné k jinému vybavení stejného typu z počátku hry.

      Dále je jakožto "DLC" jeden vzhled trůnu navíc - i bez něj je ve hře prý na dvanáct různých možností.
      Několikero možných osedlaných zvířat - ty jsou pokud chápu správně také pouze kosmetické změny, a ve hře by i bez nich měla být hromada možností.

      Co dostane člověk za Deluxe edici dále. Soundtrack. To je věc, která v podstatě nemá na hru samotnou ani kosmetický účinek.
      Jako poslední, na co si vzpomenu, je bedna do multiplayeru. No co, tak dostanou jednu bednu a budou mít o zbraň víc. Předpokládám, že její výhody půjdou "anulovat" hráčem, který si Deluxe edici nekoupil během několika minut.
  • RPG roka
    • To se uvidí, až se dostane do rukou hráčům a ne jen recenzentům :) . Klidně je možné, že to RPG roku 2014 bude (a pokud opravdu bude, tak se to samozřejmě bude některým lidem nelíbit - ale tak to je vždycky, každý má své oblíbence a naopak), ale teď je ještě na takové dohady brzy :)
    • Krescz
      hahahaha....ne
      • A co tedy bude RPG roku? :)
        • Krescz
          to se dozvis na konci roku 2014 nebo na zacatku 2015....a kdyz uz tak na Zaklinace to nema *5*
          • RPG roku 2014 DAI , RPG roku 2015 Zaklínač
          • Ani Zaklínač, ani Dragon Age zatím nevyšlo.

            Zpět k rýsovacímu prknu. Alespoň na další tři měsíce.
            • Ano. Rýsovací prkno je metafora.

              A jakožto historik a lingvista mám k tomuto možná i dál, než ty.
              Ale metafory očividně ovládám lépe. Škoda.
            • Promin Serzo to měla bejt reakce na Krescze
            • Prosimtě ty fanatiku.. jedná se o hru roku 2014 ... a Zaklínač co já vím vychází roku 2015?
            • Krescz
              nechapu to rysovaci prkno, to je nejaka metafora pro dělníky? sorry k tomu mam daleko
  • Hombre
    Tak trochu z nudy a nedostatku RPG jsem to predobjednal.
    Aspon ze jsem se vyhnul spatne dvojce, tak nebudu pripadne za debila 2x.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit