Přejít na výpis diskuzí
USA akceptuje hráče League of Legends jako profi sportovce
15.7.2013 | Aleš Smutný
174 příspěvků
-
hlavne se divím z jakých lidí se u MOBA her tvori divaci, vzdyt uz jen hrat ty hry mi prijde nemocne, ne na to ješte koukat... Ješte bych pochopil koukat match v nejake dobre strategii (ne Starcraft) nebo strilecce, ale tohle...
-
-
Další věc je koukat na něco čemu nerozumíš. Sledovat pohybující se panáčky na mapě může mnoha lidem přijít stupidní. :)
-
ty se divíš taky každému hovnu viď ty nemocnej
-
-
eSports... proč ne. Pokud může být za sport považována hra desková, neexistuje jediný rozumný důvod, proč by jím nemohly být i hry počítačové. Představa, že bych x let nehrál nic jiného než nějakou fantasy strategii a snažil se o 0,0001 vteřinu vylepšit rychlost stavění jednotek mě sice trochu naplňuje děsem, ale pokud to někoho baví, plus pro něj *1*
-
super, další důvod proč budou děti sedět u PC a ne se hejbat venku jako skutečnej sportovec .... tohle je fakt ubohy, a kazdej by se nad tim mel zamyslet. Imho už vidim, jak se ubraní bitce na ulici, diky tomu, že paří na nějakou onlinovku ...fakt ubožárna
-
-
Kolik ze ti je ? Takove drsne kecy jsem mel asi v 11 letech
-
pozdravuj sve holohlave pratele, ja uz jsem na svete nejaky patek a nemel jsem zatimpotrebu se ucastnit nejakych bitek a nevidim proc bych se jich ucastnil. pokud bych se citil ohrozen poridim si nejakou zbran a ne soplehat na to, ze mne muj cerny pasek zachrani pred basebolkou nebo kudlou
-
viď, povidej to šachistům
-
To je asi komplexnější problém. Moderní elektronika a internet jsou zkrátka tak atraktivní, že ostatní činnost, včetně těch outdoorových, jsou v porovnání s nimi nudné a nezajímavé. Pokud chceme děti vytáhnout ven, je třeba vymyslet nějakou novou zajímavou (či "ozvláštnit" nějakou už existující) činnost, která jim v porovnání se sezením u počítače/konzole/tabletu bude připadat minimálně stejně atraktivní.
-
-
Ono těch aktivit bude dost. Pro milovníky virtuální střelby jsou tu Airsoft, Paintball, LaserTag. Pro fantasy hráče LARPy. A nepřijde mi ani, že by tradiční kolektivní sporty byly na ústupu. Naopak se pomalu rozvíjejí nízkonákladové varianty tradičních - např. floorball. Problém je spíš v penězích (počítač je extrémně výhodný v poměru cena/čas) nebo špatné výchově (ať si tam někde něco hraje v pokoji a neotravuje).
Jako na všechno se dá použít staré dobré všeho s mírou a důležitá je rozmanitost aktivit, zvláště u dětí. -
-
Rozmanitost aktivit opravdu důležitá. Airsoft, Larp atd. jsou skvělou zábavou ale stejně narazíš na řadu odpůrců kteří to taky nebudou považovat za sport a ještě přihodí že to v lidech vzbuzuje násilné sklony, zlehčuje to hrůznost války atd. V některých lidech je zakořeněný kus inkvizitora
-
Přesně tak, paintball, airsoft, LARP - něco takového jsem myslel. Plus třeba v kombinaci s elektronikou, geocaching, outdoorové hry či "bojovky" s použitím rozšířené reality (jako je Google Glass) atd... tady jsou podle mě obrovské možnosti.
-
-
v tom vidím jediný řešení - ženský (pro dívky pak opačnou alternativu)
slib progamerovi, že když bude každej den hodinu běhat, půjde s ním nějaká kočka, uvidíš, jak bude kmitat! -
-
To je dost krátkodobé řešení. Se stoupající popularitou a množstvím peněz v eSportu se progameři stanou pro dívčí část populace atraktivnější tak jako tak.
-
-
možná tak zlatokopky :D většina normálních holek kouká na sportovce, páč jsou pěkný, a na esportovcích toho moc pěknýho nebude ;)
-
-
Majiteli nejkrásnějších těl jsou takový ti víkendoví fotbalisti kteří jednou týdně mají trénink v kopané jenž zakončí v místní putyce, sláva sportu!
-
Problém pletení pojmu je, že ta "starší" (herně) část profi hráčů je na tom fyzicky dobře, korejská část ještě líp. Největší blbostí je navíc to, že házíš všechny do jednoho pytle, přitom bys ten bytel rozdělil tak na pětiny, jelikož "každý" pro gamer je jiný. V týmu je často korba, větší i vychrtlejší hráč, ale záýleží na hře, ti v gaming housech mají posilovnu, ti s trenérem třeba i rozcvičky a nějaký denní rozvrh (na kondici) (ale spíš korejci co sem viděl, jenže ti se počítají už dlouho, sic jen v koreji).
Bývalý tým SK-gaming v CS 1.6 byl třeba plný šampónků co mi nějak utkvělo v paměti *1* -
A samozřejmě bude progamerská populace taky časem stárnout.
-
No jo, chápu, kde mám v úvaze chybu. :)
Tak třeba ta popularita a peníze v celém odvětví poupraví představu o kráse. Jinak se budou muset holt i progameři trochu hýbat. A ono jim to neuškodí. V dobré fyzické kondici se jim bude hrát lépe, jak tu ostatně někdo zmiňoval. -
právě :) možná se pletu, ale profi hráči her jsou mlaďáci (pořád ještě), tudíž cílová skupina pro ty šestnáctky... "normální" profesionální sportovci jsou dospělí chlapi, takže po těch letěj mladý ženy, co chtějí luxus, prachy a tak... (no a lásku, samozřejmě! :D
-
To je pohled dospívajícího člověka. Pro ženy vzhled obecně nehraje velkou roli, podvědomě preferují atributy jako je sláva, moc, peníze atp. Testosteron táhne šestnáctky, v 25 je mozek jinde. Příklad se sportu třeba golf.
Ostatně kdyby šlo o fyzickou krásu (která navíc není objektivní a její "definice" se dost mění), tak jsou nejžádanějšími sportovci atleti a plavci. Ne fotbalisti, hokejisti, golfisti, tenisti atp. -
pleteš si trochu pojmy, ale nevadí
-
-
-
to si zabil *1* *1* *1*
-
-
to je super myšlenka ... aj dobrý a chytrý jedinec se tu najde ..diky
-
-
nechapu co tu jako ooo velky sportovec schopny se ubranit armade nacku delas a proklamujes tu takovyhle nazory, stim si di na namesti pokud chces mluvit k lidu a nebo si jdi zabehat ..cit se jako stvoritel sveta a nech nas nerdy hnit .. bud tak hodnej -_-
-
Já mám spoustu dobrých myšlenek, ovšem jejich realizace, to je věc jiná... *1*
-
-
-
Bitce na ulici se civilizovaný člověk brání buď ústupem nebo 9 mm. O kus masa se rvou zvířata.
-
-
imho, radši budu zvíře ( tomu se více člověk podobá), něž chcíplej NERD, co má barvu jako sníh, tělo jako reklama na hlad a social live na nule
-
-
Tak to někde kopeš kanál, ne? Dneska je totiž normální, že člověk svojí profesionální kariéru tráví u počítače v kanclu.. :D A co si kdo dělá ve volném čase je jeho věc. Až ti nějakej progamer nakope zadek v kickboxu asi budeš zírat.. :D
-
-
jasný mno, jedine, že bych toho programera trenoval ale ... pak mooooožná
-
-
-
jasný, takže bandu nácku ukecáš, že jako pohoda, bo je zastřelíš a pujdeš sedět ..mno, radši držmlč, pač tohle je koment na urovni práve toho nácka
-
-
A to jako myslíš, že když jsi sportovec tak bitku proti přesile 5 na jednoho vyhraješ? Jediný rozdíl bude v tom že nedostaneš přes hubu trochu, ale opravdu opravdu hodně když jim pár ran vrátíš. Přeju hodně zábavy se zuby vymlácenými kovovými boxery a žebra zlámaná od kopanců železnou špičkou. Jediný sport který ti v takové situaci pomůže je sprint
-
-
sprint a nebo dřina a trenink, pak to minimalne vykrejes a jeste rozdas par peknejch, a veř, že nějakej šmoula na ulici nemá ani náhodou na profesionála z ringu ..na to rychle zapomen
-
-
O tom to je no, o to mu jde, proč být hrdinou ve hře, když to jde i reálně. Stačí jen chodit zapadlýma uličkama a nechat se mlátit.
-
pár pěknejch rozdáš a dva páry ještě krásnějších pak dostaneš ... no tomu říkám opravdu lepší varianta .. -.-
-
Ano ano, poslat všechny na MMA, to by bylo nejlepší řešení co *15*
-
-
a o ten sprint tu přeci jde! :D nácci taky nejsou žádný sporťáci, ale člověka, kterej 8 hodin denně sedí u komplu, doženou v pohodě...
-
-
Koukám že děti z hnutí Antifa si chodí vylévat své frustrace i na web věnovaný videohrám, jak smutné. Nezapomeň tedy aktivně sportovat (doporučuji pigpong nebo házenou) aby jsi se mohl denně bránit těm agresivním tlupám krvežíznivých neonacistů kteří tolik terorizuji poklidné soužití v naší zemi :-D
Každopádně sport je druh soutěže a jako takový se dělí na kategorie. Zmiňují se zde šachy nebo poker ale co např. šipky, kulečník, automobilové závody atd. jsem přesvědčen že existují zástupy sportovních aktivit které nejsou příliš založeny na fyzickém úsilí a přes to nikdo nemá problém je jako sporty uznávat. Jenže videoherní průmysl je stále mladý a jako takový musí urazit ještě dlouhou cestu než na něj přestane být nahlíženo s despektem. -
jop
-
-
-
Na bandu nácku platí chodit preventivně dohola, což se ovšem nevyplácí v místech, kde je kumulovaná ještě podstatně nebezpečnější část obyvatel. Víme.
-
Bandu nácků nebudu zbytečně provokovat a když si začnou sami tak, že nebude možné konflikt odvrátit, tak se poserou strachy po prvním výstřelu. (a nemusí být nutně smrtelný a když na to přijde, tak zraňující). Že jsou v ČR debilní zákony týkající se zbraní je věc druhá.
-
-
pardon, já jsem aspon zvíře, ty se schováš za kus železa a budeš se cejtit jako chlap ... super, gratuluju
-
-
Já se schovám za kus moderní techniky a budu se cejtit živej a nezraněnej. Na moje ego to nebude mít žádný vliv.
-
-
-
-
-
-
Mno divný, divný. Ale tak když i šachy jsou dnes považovány za sport, proč ne. Jen mě zajímá kdy i chlastání bude odvětví sportu, kde notorici budou trénovat, jak do sebe kopnout o jednoho panáčka víc, než spadnou pod stůl. Až se budou pořádat turnaje a vítěz vyhraje transplantaci jater.
-
-
Chlastání není sport, ale jezení na čas v Americe a Japonsku je regulérním sportem.Stačí vyměnit pivo za hamburgery, hot dogy, ústřice ... a můžeš jít soutěžit.U nás se můžeš tak akorát dostat do Guinessovky. *1*
-
-
Prostě konec diskuse, hry jsou sport, elektronický sport, USA má vždycky pravdu. Takže všichni, co hrajete debilní LoLko, nebo luxusní Dotu, jste sportovci, a musíme si to užívat, než USA hry vlastně zakáže, protože byste mohli jinak střílet po důchodcích na ulici *1*
-
Pod pojmem profesionální sportovec si každá žena představí nasvaleného, vyrýsovaného krasavce z plakátu.
Teď už si tak můžou říkat i jiní z nás, to bude překvapení pak pro slečny :) -
-
Už si videl niake tie majstrovstvá v atletike?
-
Hlavně, aby ta slečna měla taky co nabídnout.
-