Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak eště tohodle chlapíka a je to komplet: http://www.hardcoregaming101.net/blackthorne/blackthornepc.jpg
  • Jam97
    Myslím, že by se měl zopakovat stream z Heroes of the Storm, Adam je odborník a jak vidím, lecco se změnilo
  • Heroes of the Storm je jedina věc od blizz co mě zajíma. Co mě na mobach moc nebralo odstranili a přidali něco svého... uvidíme třeba si mě zaháčkují aspoň tímhle, protože HS je fakt plitka srajda a kdybych chtěl hrat nějake TF tak hraju starej dobrej wolfenstein
  • Cosi
    Si říkám, co se děje, že se v sobotu na games objevuje jeden článek za druhým. A pak zjistím, že je Blizzcon a novinky píše Adam Homola *1*
    • species
      Uctyhodny vykon kdyz uz jsme u toho, urcite klobouk dolu :) Nejaky fanousek blizzardu?
      • Vegen
        Tady je fanoušek Blizzardu a rád si přečtu Adamův pohled na některé věci, které nebyli upřesněny a každý autor si je vysvětluje krapet jinak :)
        • species
          dik, to byla fact legitimni otazka :D Prisaham bohu, tolik clanku o vikendu je opravdu uctyhodny vykon.
  • species
    Jsem rad ze KONECNE nekdo zaplni tu ohromnou diru na trhu Moba her! ... oh wait *1*
    • Veskoslav
      Opět tvůj další duchlaplný komentář. Stejný jako GGG. Vyjdařuje se k hrám, které ho absolutně nezajímají a ví o tom ještě měně než o tom, jak přišel na svět. Ta hra není konkurent pro Dotu či LoL. Pokud by jsi to hrál, tak by jsi to věděl. Ta hra je více zaměřena na spolupráci, systém push line je taktéž zcela rozdílný a o absenci předmětů ani nemluvím. A pro tvé info už má více hráčů jako všechny ostatní MOBA hry. Chápu, že znáš LoL, Dotu. HoN jsi podle mě ani nehrál, to většina casual MOBA "hráč"" nezvládne více jak 2 zápasy a pak SMITE. Nechci ti brát nějak iluze, ale na trhu jsou desítky MOBA her, které si berou různou část trhu. A kupodivu jenom takové ty od EA a spol jdou do kytek.

      Mimochodem ty ou waite, Heroes zaplnil mezeru na trhu.....
      • species
        Sak ja nemluvim o Heartstonu, i kdyz to teda nehraju.

        Rikam jen to ze trh moba her je zaplneny a hrozne me mrzi ze Blizzard, spolecnost kterou jsem mel kdysi hodne rad, dela takovyhle zbytecny hry.

        Mimochodem mas nekde statistiky? Jestli ma opravdu tahle hra vic hracu nez Dota a LoL dohromady tak si uriznu pero a hodim ho do Vltavy.


        edit - hral jsem HODNE dotu, hon a Smite, naopak LOL jsem nehral nikdy, mas dedukci nahov*o
        • Tys hrál SMITE? Jestli ho někdy budeš zas hrát tak si mne přidej. Kruged. Zapaříme třeba spolu. *3*
        • Veskoslav
          Kdysi hodně rád? Psal jsi, že je ti 12? Co je pro tebe kdysi? Když vyšly hry jako W3 či Diablo II, tak si pomalu ani nebyl na světě. Pochopil bych to, kdyby to napsal někdo přes 20, ale takto mi to přijde jako výjádření puberťačky ve 13, co mele něco o tom, jak ho hrozně miluje a umře pro něj.

          Mimochodem, kde jsi přišel na to, že jsem napsal, že má více jak Dota a LoL? Právě tyhle dvě hry nejsou pro ni konkurentem, proto jsem vzal zbytek a jelikož mi to teď v technické Alphě píše 38950 lidí v chatu a 489 548 lidí pro hru, tak nebudu daleko od pravdy, když HoN v největší slávě hrálo 200 000 lidí naráz.

          P:S: Co sem taháš nějaký Hearstone, ten má dokonce ještě více hráčů jak Dota 2 a i to Blizzard zveřejnil. Poslední číslo bylo 20 miliónů aktivních účtů.
          • tomocz
            Půl milionu hráčů a mě tam ještě nepustili? Co jsem udělal špatně? :(
          • Veskoslav
            Takže 25, co si hraje na 12? Děláš si prd*l? Aha. Ano moje chyba s Hearstone, mělo tam být samozřejmě Heroes, za to se ti omlouvám....Jinak ten zbytek nemá vůbec cenu ani řešit. Jsi jako GGG, ten taky tvrdil, jak je fanouškem W3 a blabla. Tvoje vyjádření je fakt jak od toho 12, co si naivně myslí, že společnost něco vezme, udělá něco revolučního a voala, je to hotové. Tohle Blizzard nikdy, nikdy nedělal. Vzal nějaký koncept a upravil ho. Není "praotcem" RTS a přitom Sc patří ke špičce žánru, není otcem H&S RPG a Diablo ukázalo v té době všem okolo záda, není ani otcem moderní MMORPG, ale s Wowkem definoval žánr, který se snažilo už tolik lidí okopírovat. Není ani zakladatelem MOBA žánru a stejně jako u ostatních do něj vložil něco od sebe (zabírání campů=posili pro tvoje line, questy během hry jako je zabíjení příšel a sběr kytek, či sběr mincí a odevzdání atd.), zrušil předměty, přidal 3 schopnosti+1 pasivní ihned od začátku a kromě Ultky má na některých levelech výběr z 5 možností, co chce zlepšit či změnit. To nemá žádná jiná MOBA. Už to chápeš? I ten Hearstone je defacto osekaný Magic, ale i to dotáhl tam, kde se Magic nikdy nedostane. Nemusí mít nejlepší hry na planetě, od něj považuji pouze strategie na absolutním vrcholu (W3 jako první definoval aktivní RPG hrdiny s inventářem v RTS) atd. Už to proboha chápeš? Jediné, co člověk má BLizzardu za zlé je zrušení Ghost, ale tím to končí. Blizzard i Valve vždycky vezmou funkční model a přivedou ho k dokonalosti. A proto jsou tam, kde jsou. Obě firmy mají mnohem víc společného než si hodláš přiznat.
            • Zabírání pointů pro zvýhodnění bylo už v Demigodu, stejně tak jako výběr z více skillů (tam byl spíš větší strom), navíc ještě možnost vylepšovat základnu, resp. věže a creeps.
            • Toto je přeci notoricky známé. Blizzard má pouze "nos" na to, co chce většinová množina hráčů. Navíc si to umí prodat; ruku v ruce s tím jde jejich úspěšně vybudovaný kult. Ale není nic jiného.

              Je to firma na na výrobu zjednodušených konceptů, které někdo vymyslel či se (neúspěšně) pokusil uvést na trh v minulosti. Nejsou to kdoví jací vizionáři a nikdy ani nebyli. Jejich hry jsou (asi) "hravé", ale o to méně mají nějaký "vlastní" základ. I grafické zobrazení si Blizzard musí/musel vypůjčovat, např. Diablo = Bloodthirster, Terrani = Space Marines, Zergové = Tyranids, Protoss = Eldar; víceméně celé SC univerzum je laciná kopie Warhammeru 40k. Prakticky celé jejich portfolio her bylo někým či něčím"inspirováno".

              Problémem, dle mého názoru, je fakt, že specifický styl Blizzardu ovlivňuje zbytek průmyslu - barevnost, jednoduchost, přímočarost. Netvrdím, že to musí být apriori špatně, ale možná by bylo záhodno, aby se k Blizzardu přistupovalo tak, jak si zaslouží - jako k firmě, která nemá žádné vlastní podstatné vize, ale "pouze" přejímá cizí nápady, jež poté přepracuje do, pro většinu lidí, stravitelné podoby. Rozhodně si nezaslouží stavět na pomyslný piedestal.

              Upřímně jsem Blizzard a ten hype kolem něj už dávno přestal řešit, ačkoliv mě doteď solidně dokáže vytočit, když mi někdo tvrdí (většina), že nějaká hra je "rip-off" hry od Blizzardu; což bývá většinou naopak. Dokud se Blizzard nezačne sr*t do tabletop her, tak mi je to šumák.
            • species
              Fact tu budem resit vek? jsme na internetu, co ty vis co je pravda a co ne.....

              Musim uznat ze mas dost padny argumenty a mas asi i pravdu, nicmene to nemeni nic na tom ze se mi opravdu nelibi smer kam se blizzard vydava poslendi dobou .... wowko podle me nestoji za nic uz od tbc. Potom co vyf*ckovali icefroga(coz byla fact chyba) rychle zplacali nejakou svoji mobu u ktery mi ty zmeny prijdou spis minor.

              A ted tu mame neco co vypada podezrele podobne TFku, pokud jsi ho hral treba jen spatne dokazes si najit i ty samy classy.

              Samozrejme tohle je muj VELICE omezeny nazor, blizzard me prestal zajimat kdyz jsem se vylecil z wowka.

              Takze pokud to dopadne jinak, budu velice mile prekvapen, najdu si te v RL, koupim ti pivo a omluvim se ti. Do ty doby zustava muj nazor nezmenen. Neverim ani jedne z tehle dvou oznamenych her.
          • species
            >Mimochodem ty ou waite, Hearstone zaplnil mezeru na trhu.....
            heartstone sem tahas ty

            -je mi 25, "im 12 and what is this" je recese

            -kdyz jsi psal "A pro tvé info už má více hráčů jako všechny ostatní MOBA hry." nejak sem si do toho zapocital i dotu a lol, divny to asi nejsou moba hry nebo co.

            sem ti trochu kopl do babovicky vid? Chapu ze jsi asi fanousek, ale holt se musis smirit s tim ze jsou lidi co uz maj jinej nazor. Od blizu bych proste cekal neco jinyho nez "hey look, udelali sme vlastni verzi doty potom co sme icefroga poslali tam kam slunce nesviti.... hey look, mame i vlastni verzi TFka.... a zatim budem dal krmit wow.... jsme progressivni spolecnost se spoustou originalnich napadu..."
            • Chlape, ty jsi blázen, nebo jsi dosud žil na jiné planetě. Jestli sis nevšiml, tak Blizzard vesměs JEN kopíruje. Kromě Diabla neudělal nikdy nic originálního (proto se podobným hrám říká diablovky). Před Warcraftem tady byla Duna 2 a CandC od westwoodu, před WoW minimálně Meridian 59 a Ultima Online, před Blackthornem tady byl už Flashback. Takže co od nich čekáš? Jistěže kopírují, nicméně dělají to velmi dobře a jejich kopie jsou když už ne lepší, tak minimálně populárnější, než originály.
        • Vegen
          Já to pochopil, že myslí víc než ostatní MOBA hry, když nepočítáš LOL a DOTU :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit