Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZOLLINO

    mam pocit, ze po prepadaku SWBF2, po vlaznom BFV a dufam po priemerne uspesnom Antheme pride od EA este par hier, ktore dopadnu podobne a konecne tam v tych manazerskych gebulach zacnu mozno rozmyslat, co robia zle... ale asi som moc optimisticky, ze?

    • KronosDeret

      EA je hlavně veřejně obchodovaná korporace, tudíž jde jen a pouze o výdělky investorů, kdyby to bylo legální, tak v každý EULA je klauzule že hraním jejich her se zavazuješ přenechat jim svoje orgány a movitý majetek.

    • Jsi, protoze na tech pozicich oni vubec neuvazuji, ze by delali neco spatne.

  • ZOLLINO

    VIP demo na spusob EA :) diky, u EA VIP nikdy byt nechci. klidne az ten posledni, abych si netrhal vlasy, jak neodlazenou ***otinu sem koupil.

  • tomasrippl

    Technické chyby byli, při nekonečném načítání restartovat, při spuštění se nepřipojilo na servery ale po vypnutí vynucení vteřinové aktualizaci zase šlo. Trochu vopruz. Jinak čisté z čistého herního hlediska parádní. Dokonalá podpora xbox gamepadu👍🏻

    • To je snad standard už přes 10 let, ne?

      • tomasrippl
        no je já na něm dlouho hraju některé hry, jenže tyhle dema kolikrát stáli za prd. Vzhledem k tomu že anthem má ještě do vydání co napravit tak je štěstí že neblblo ovládání
  • mikezz

    Ani sa mi nechce veriť, že EA bola moja najoblúbenejšia značka v dobách, keď boli schopný vypustiť masterpiece ako napr. Dead Space, Mirror's Edge ♥ etc. A teraz Anthem:The Generic Game...Od EA ma nič nezaujíma. Možno ten chystaný Dragon Age? neviem. Absolútne nudná herná firma generujúca elektronické športy, ktorá práve zkonvertovala jedno z naj. singleplayer štúdii na tvorbu trendy online strielačky. Ešte že chystajú tie Uncharted Star Wars hry...Oh, wait.

    BTW. tá grafika je miestami na úrovni prvého Mass Effectu, z prezentácie na E3 som mal pocit, že má ísť o ďalší Crysis.

    • ZOLLINO

      uz vtedy malo EA za sebou par paradnych vrazd vymakanych studii. Aby novsie rocniky nedostali zachvat hejtu nad nami pamatnikmi, poviem len to, ze EA bolo super ked sa volali Electronic Arts. Akonahle sa stali distributorom, zacal koniec herneho sveta. Co chytili do ruky, do zmrzacili, ci zabili.

      • Období Mirrors Edge, Dead Space bylo období "obrody" EA. Tam jsem dostal naději, že budou dělat kvalitní hry. Jak ale víme, dlouho ta naděje nevydržela.

  • bertoslaf

    VIP DEMO??? stahnul sem to z xbox storu, pustil a utopil v tom zhruba 3 hodiny zivota....bez predobjednavky, bez EA Accesu... ze to ma byt VIP demo sem zjistil az dnes v praci :D 

  • KronosDeret

    futuristický Bazár vypadá cool, exoskelety jsou už trochu generičtější, rozhodně nemají snadno rozpoznatelný styl a z řady podobných by je asi nikdo nepoznal. Kdyby se autoři nechali trochu inspirovat tou krásnou bohatou blízkovýchodní geometrii hubu mohli mít něco unikátního. Prodloužené nohy jako ty nedávno módní pérové chůdy mi nevadí, ale animace a styl pohybu postavy je nesmírně těžkopádný a to i s pomocí jetpacku, natvrdo nastavená negativní akcelerace myši tomu nepomáhá. Je to koncipované na gamepad. Střílení nemá pocit impaktu, prostě užíráte lifebar bestie dokud nezajde. Serverovou část kritizovat nebudu. Zbraně jsou už o něco lepší a možnost barvit si armor je docela príma. Oceňuju že si za odstín fialové nemusím připlácet. Celkově mám pocit že by hra ještě snesla tak rok vývoje a mazlení. Je mi jasné že vývojáři tomu chtěli dát maximum, ale tohle je další dřenidlo na prachy a ne umění. 

  • Magister_Peditum

    No, co EA schvátí, to už nenavrátí. BioWare je jen další z řady dobrých studií, které tenhle moloch zlikvidoval... 

  • Vidlec

    Má to akcelerovanou myš, to mluví samo za sebe. Další EA sh*it. Doufám že to propadne.

  • Jez3vec

    Graficky pěkná generická střílečka z třetího pohledu. Těžkej průměr pro "top" studio. Je vidět, že o to ani lidi nemají zájem. Stačí se jen podívat, že průměrný počet diváku na Twitch byl 3x menší než u RE2.

  • Ked som si dovolil napisat, ze ta hra nema absolutne nic co ponuknut oproti Destiny 2,  tak som bol zhejtovany. Ono sa teraz ukazalo, ze ta hra je na tom este horsie. Niektore veci opravia, ale neverim, ze prekopu system ovladania aby z toho clovek nemal pocit, ze ide len o port z konzoly...


    Bioware opat dokazalo, ze kvalita je davno prec a zo znacky ostalo len meno. Su u EA, lebo by im nikto neplatil cele roky vyvoj AAA hry na ktoru proste nemaju schopnosti. V ME: A posobil svet prazdno s repetetivnymi questami.


    Bungie dokazalo odist od Activision, Obsidian taktiez zacal od nuly a IO interactive dokonca odkupilo samych seba aby mohli robit Hitmana takeho ako chcu. Takze neverim, ze u Bioware by to tiez neslo. Lenze to by tam museli byt ludia, ktorym zalezi na tvorbe hier a nie na peniazoch.

    • V BioWare není původního už skoro vůbec nic, je to už pouze prázdná skořápka, tam není co oddělovat od EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit