Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Sice se velmi dobře čte, že je to návrat k Blood Money, ale do hry nepůjdu dřív, než bude kompletní. Tohle rozkouskování na epizody mi torchu vadí, ale prostě to beru tak, že hra jako taková vyjde až později.

    Důležité pro mě je, aby to byl zase Hitman, ne blbina jako Absolution. První Hitman, jakkoliv hratelnostně ještě neotesaný, je moje srdcovka. Ta atmosféra a příběh je pro mě i po 16 letech lákadlo. Silent Assassin se přiblížil dokonalosti, ale štvaly mě na něm některé hluché mise (typicky dostat se skrz ten tunel atp.). Contracts byl taky výborný, ale trpěl tím, že v podstatě to byl jenom "datadisk". No a pak přišlo Blood Money, které koncept otevřených misí s mnoha způsoby řešení dotáhl k dokonalosti. Hratelnostně je to nejlepší Hitman a imho jedna z nejlepších stealth her vůbec. A oni to zabijou tím, že vydají koridorovku Absolution, ve kterém byla jedna slušná mise ze čtyř "chodiček". Uhrál jsem asi půlku a pak mě to přestalo bavit. Pochybuju, že se k tomu ještě nekdy vrátím.
    • Jj. Jak říkáš - hlavní je, že je to konečně zase Hitman v luxusní formě. Komu vadí epizody, může to brát jako že release date je později.
      Ale zase musím říct, že ot není tak hrozné. A právě zrovně Hitmanovi to epizodické vydání docela sedí. Já z toho měl původně strach, ale ono je to nakonec možná pro dobro věci. Nevím jak to máš ty, ale já když dostanu takovouhle hru kompletní, tak hraji hlavně kampaň. Takže když dokončím misi poprvé dávám "Next mission" místo "Retry". A dělal bych to i tady. A byla by to obrovská chyba, protože tahle hra toho v misi nabízí mnohem víc, než jsi schopen na jedno hraní vidět. Tím, že ti na měsíc to tlačítko "next mission" seberou má člověk větší motivaci to zkusit třeba šestkrát po sobě. A právě teprve tím odhalí jak je ta hra bohatá na možnosti. Ve výsledku v ní takto po částech asi strávím o dost víc času, než když bych ji dostal v celku.
  • Náhodou první epizoda je hodně dobrá a připomíná to dost nejen Blood Money ale i Contracts... Já si předobjednal komplet edici, takže pohoda jazz. Absolution jsem hrál jen jednou a více ji hrát nebudu, ta hra je prostě špatná a není to Hitman tak jak ho milujeme. Naopak Hitman 2016 je návrat ke starému dobrému Hitmanovi...
  • Kolik to má bejt epizod? Počkám až to vyjde celý a pak to koupim se 75% slevou na Steamu, to je můj plán *1*
    • 2017 výjde komplet.
  • Ctu jak to pridava nakejch 100milion p*covin jako achivmenty naky obleky a dalsi sr*cky. Ale nak sem z toho nepochopil kolik misí to teda pridava ? Ten dil predtim mel 2 z nich jedna byla nakej tutorial. a ztoho clanku fakt nechapu kolik misi to pridava.
    • prostě jednu příběhovou .... s tím že to ostatní jsou ty p*čoviny jak si říkal.
  • Přijde mi to jako promrhaný potenciál. Když už vyrobí celé velké město (aspon tak ho prezentují), tak proč do toho zasadí jedinou příběhovou misi? To je prostě hloupost a dokazuje to, že v tom studiu pracují dobří programátoři a to je vše..prostě chlapi, co uměj programovat, ale nikdo, kdo by tomu dal nějaký řád, smysl, myšlenku. Kdyby sem zasadili třeba 4 příběhový mise, prodloužila by se herní doba, naboptnal by obsah a všichni by byli spokojenější..
    • Ale ono to tak skoro funguje. Vydají jednu velkou otevřenou mapu. Do ní sice jednu příběhovou misi (protože by asi z hlediska příběhu nedávalo smysl, když by jsi dostal 4 různé konktrakty v jedné lokaci). Ale pak je tam spousta dalších contractů (ofiko i od uživatelů) ve kterých můžeš jít na stejné mapě likvidovat jiné cíle za jiných podmínek.
      A ono i tu jednu příběhovou misi můžeš hrát víckrát a pokaždé úplně jinak (já když dohrál paříž poprvé, tak jsem nenavšítil snad ani polovinu mapy.)
    • No programátoři asi taky nebudou super vzhledem k tomu jak ta hra běží haha
    • ale ved na tej mape mozes hrat hromadu contracts, escalations, elusive targets... zdaleka to nie je jedna misia
    • pribeh je vedlejší a nikoho nezajima. duležite je kolik cilu a možnosti na te mape bude a to se vsadim že bude dost na to aby sis s tou mapou mohl dostatečne vyhrát
      • Přesně tak, člověk, co to kritizuje, to nejspíš nehrál, jelikož i ta blbá první mapa jde hrát pořád dokola a se stále novými úkoly. Jen mě mrzí, že musím tak dlouho čekat na další mapu, rád bych si zahrál jednu, pak druhou, třetí, pak se zase vrátil k první...až vyjdou všechny epizody, bude to super hra. :)
  • Absolution se mi libilo a to hodne! Předchozí Hitmeny jsem nehrál, ale to že to budou vydávat epizodicky se mi ani trochu, nelíbilo jenže dneska jsem rád, nevyhodil jsem zbytečně litr za hru sice mne mrzí těch pár stovek za první epizodu ale aspoň vím, že další kupovat NEBUDU! Ale myslím že ani fanoušci dílů před Absolution z tohoto kočkopsa nejsou nějak odvázaní...
    • Mě se to třeba líbí a to hodně. Sice nejsem úplně odvařený z toho, že se na jednolitvé epizody musí čekat. Ale to je asi jediný zápor a dá se vydržet. Co se ale zpracování týče, tak mi to díyk svobodě přijde jako nejpropracovanější Hitman hra vůbec. třeba mise v paříži byla zatím nejpropracovanější co kdy Hitman přinesl. A Itáliee vypadá z trailerů ještě líp. Proti Absolution je to skoro jinej žánr. A i předchozí díly neměli tu svobodu tak bohatou.
      Člověka jen mrzí, že je to dávkováno v malých dávkách. Ale až to bude venku komplet, tak to vidím na slušného kandidáta na hru roku.
    • spoock
      Předně Absolution je to nejhorší, co sérii Hitman mohlo potkat. Pokud jsi hrál jen tohle, tak chápu, že jsi spíše příběhově zaměřený. Původní díly nějaký příběh měly, ale vesměs to co dělá nový model vydávání, tak mu vlastně moc neškodí. Hodně lidí nejspíš epizodické vydávání irituje, ale na druhou stranu víc se dá vytěžit z různých průchodů hrou. Komu to nesedne, počká si na kompletní edici, která by nejspíš vyšla na podzim tak jako tak.
    • michaliuz18
      tak sa vyser na nove moderne casual verzie hier a pusti sa do starsich hier, ako aj do hitmanov, a lutovat nebudes nic, praveze si budes take hry ovela viac vazit a absolution posles k čertu. Pretoze pre skalnich fanusikov hitman hier bol absolution najslabsim
    • Absolution byl snad nejhorší díl v sérii, já osobně sem za epizodické vydávání rád. Autoři můžou reagovat na zpětnou vazbu od hráčů a hru vylepšovat.
      Sám mám v plánu koupit, až hra bude kompletní.
    • Mně se zase tohle líbí mnohem víc než koridorové Absolution svázané absolutně nezajímavým příběhem. Dost se to podobá Blood Money, ta volnost výběru, sledování, kam které NPC chodí. Každý má jiný vkus. *4*
  • Hm vzpominam na Silent assassin a jeho proslulou vilu kde zachranujeme padreho =D
    • spoock
      z nových misí cítím částečný remake některých starších dílů, ale s košatou nádstavbou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit