Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    Tak jsem vyzkoušel to Demo a nemůžu se zbavit pocitu, že tohle jsem už hrál xkrát a stavění pokojíčků jako v The Sims 4 to bohužel nezachrání ? Šablonovitý "monstrum" je taky veselý, bohužel ne děsivý, je to taková Amnesia v.2
  • Paráda, tak už se to blíží. Raději už nečekám horor, abych se zase nespálil jako s Outlastem nebo druhou Amnesii. Obě hry jsou, podle mě, jen masou lidí přeceněné do nebeských výšin, bohužel.
    Hlavně ať to má dobrou, temnou atmosféru. A ne triviální lekačky jako má Outlast.

    Games díky za připomenutí. Snad se na hru nenavalí nějaká kritika, ať už slibovali co chtěli - Kraven Manor bude zdarma, přesto se určitě najdou lidi, co si budou jen stěžovat *10*

    Pro redakci ještě mám vzkaz: S diskuzí byste měli vážně něco dělat, člověk odejde od jednoho webu na jinej číst komentáře, případně vyjádřit svůj názor, a de*enti jsou ignorováni i tady.

    EDIT: Myslel jsem, že na Steamu vydají jen svou upravenou freeware hru zdarma.
    • Oba díly Amnesie jsou přeceňované, Penumbra byla o mnoho lepší.
      • GlaDOS
        Naopak. Druhý díl Amnesie spousta hráčů zašlapala do země, i když dle mého názoru měl daleko zajímavější prostředí a lepší příběh, než The Dark Descent. Ale jinak souhlas. Penumbry byly skvělé a osobně je mám raději, než Amnesie.
        • Bargud
          První díl Amnesie se mi velmi líbil, hltal jsem každou nalezenou stránku, protože mě, překvapivě, na takové hře bavil i příběh. Hlavně měl dobré prostředí. Určitě je to subjektivní názor, ale mě se prostě prohlídka hradu Brennenburg líbila.
          A Machine for Pigs má zajímavý (a pravdivý) příběh, ale abych to shrnul: dle mého názoru ve špatné hře. Jejich (The Chinese Room) Dear Esther se mi hrozně líbí, a všude ho chválím. To, že se pustili do Amnesie byl pro mě ale krok vedle, a to ve více aspektech hry. Hra nemá hádanky, interakce opravdu mizivá (až na hrátky se stroji na páru; tam kde jinde zmáčkneme jen jeden čudlík, tady vše pěkně ručně), slíbený horor atd. Samozřejmě nikomu nevyvracím, že jeho hra baví *3*
          Kdyby aspoň pořád nemluvili, jak to bude strašidelná hra...

          Osobně si myslím, že třeba takový Gone Home nebo freeware hra Serena strčí atmosférou nějaké Amnesie nebo mizerný Outlast hravě do kapsy. Ty narozdíl od triviálních lekaček úspěšně vsází na skvělou temnou/záhadnou atmosféru v kombinaci s dobrou hudbou. A neslibují strach.
          • GlaDOS
            Mně se na A Machine for Pigs líbila právě ta absence prvoplánových lekaček a strach vycházející z příběhu. V jednom okamžiku se taky strach z prasat přemění v lítost, což jsem snad v žádné hororovce neviděl a bylo by zajímavé s tím v budoucnu dál experimentovat. Ale jinak souhlasím. Prostředí bylo hrozně statické a puzzly vyloženě směšně lehké. Ta hra doplatila na název. Je super, když vývojáři takto spolupracují, protože z toho může vzejít spousta zajímavých nápadů. Problémem je, že hráči pak očekávají něco jiného, než dostanou.
            • Bargud
              Souhlasím. Ono to setkání s prasaty bylo určitě lepší v těch okamžicích, kdy se nás nesnažili zabít, ale pozorovali jsme je. A zřejmě si také správně zmínil, že hra doplatila na název. Nedivil bych se, kdyby se pak k ní i jinak přistupovalo. Každopádně díky za tvůj názor.
  • Demo? Pokud se nepletu tak ta věc, kterou vydali před pár lety byla normální freewarovka. Dohratelná za 40 minut a krom jednoho setkání v knihovně to nebylo ani moc strašidelný, na hororovku dost slabé řekl bych. No a ten traler na prodejni verzi ukazuje jenom mista, která byla uz ve free verzi. podle toho co zatim autori o hre napsali, ze se liší jen vylepšenou grafikou a collectibles, který odemknou alternativní konec. Opravdu netuším proč za něco takovýo platit když freewarová verze nabízí skoro to samý. Ba co hůř, zadarmo je k mání i stokrát lepši Cry of fear.
  • Tak z videa mi to nepřijde strašidelný ani trochu, spíš mi to připomíná Harryho Pottera. Zatim na mě bafaly akorát trapný citáty jako "best horror game ever". Myslim, že až na pár lacinejch lekaček tahle hra nic moc nenabídne. A princip, podle kterýho si mám stavět dům, abych se v něm bál, je asi originální, ale každopádně zní pěkně stupidně. No nechci tu malovat čerta na zeď kvůli jednomu krátkýmu videu, ale moc si od toho teda neslibuju...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit