Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proboha, koho tako hra může zajímat?
    • Co jsem vypozoroval tak vetsinou starsich dilu Hitmana jako Blood Money.
  • Asi jsem staromódní, ale mě se to nelíbí. Chci full produkt za svoje prachy na stůl, což je v dnešní době DLC už něco hodně nezvyklýho.
    • spoock
      řekl bych, že tenhle model sice není úplně nejlepší, ale na druhou stranu si ho užívám a netvrdil bych, že autoři na fandy úplně kašlou
    • Což samozřejmě dostaneš taky. Jen si musíš počkat až to vyjde celé. Ve výsledku se pro tebe nic nemění. Pokud by to nevydávali epizodicky, ale na konci roku 2016 vydali full produkt, měl by jsi totéž.
  • Zase takové překvapení to není. Úpně původně (kdy než došlo ke změně epizodického formátu) bylo v intro packu slíbeno šest misí ve třech lokaích. Takže bylo jasné, že v některých musí být více misí.
    http://images.techtimes.com/data/images/full/143781/13304696880230-332-4f674c192dcfe394cadeaa2ecca57c66-jpg.jpg?w=600
    Později se to změnilo na co lokace to epizoda. Ale přestože bylo odhaleno šest lokací, popis season passu zněl, že obsahue intro pack vydaný v březnu a potom dalších 6 epizod vydávaných v průběhu roku. Takže 7 epizod celkem. To že bude nějaká epizoda "navíc" bylo tedy ohlášeno ještě před vydání.
    Teď se akorát vyjasnilo co tím mysleli
  • Spousta hráčů a recenzentů nového Hitmana za epizodický přístup hejtí, mně se to ale naopak zdá jako výborné řešení - namísto snahy vydávat komplexní dílo plné logických chyb a nedodělků, je snazší vydávat po menších, odladěnějších částech, které mají vnitřní logiku, jsou hratelné a přinášení (zatím vždy) jistou míry zábavnosti a příjemné hratelnosti.

    Jediný problém bych viděl v platebním modelu, ale vzhledem k nízkým cenám per epizoda, je to opravdu jenom malý problém, navíc pro studio je to elegantní řešení, jak se vyhnout zásadnímu propadu prodejů.
    • Jak říkáte, další výhoda mě nepadla právě teď - nemusím si kupovat 100% vydaného obsahu, můžu přeskočit nezajímavé, pro mě nudné části, což je cesta, jak si za "pár éček" užít parádní jízdu, kde nejsou žádné nudné, trapné pasáže, které by mi byly proti srsti.
      A v nejhorším případě můžu na Steamu epizodu vrátit - takže v knihovně mi zůstanou jenom ty, kde jsem se bavil :))
    • Já jsem taky spokojen. Hitman je asi zatím jediná epizodická hra, kde to má i nějaký smysl. jedna jsou lokace hodně znovuhratelné a když člověka neláká kliknout na "next missions", tak v nich odhalí mnohem více. Druhak vycházejí týdenní updaty a hra není mezi epizodami mrtvá. Takže u Hitmana mám pocit, že díky epizodám strávím se hrou mnohem víc času než když by to vyšlo najednou (možná už přes 25h celkem).
      Což ej velký rozdíl oproti Telltale hrám nebo Life is Strange, kde rozsekání nepřineslo hráči vůbec nic.
    • jamar28
      Přesně. Za pár euro si to člověk zkusí a pak se může rozhodnout, jestli si bude kupovat další obsah nebo ne. Osobně doufám, že se tenhle přístup rozšíří.
      • ja taky za par euro jsem zjistil ze je to neco co mne ani trochu nebavi a nemusim vyhodit plnou cenu hry, ale stejne demo by bylo lepsi to by mne nestalo nic. Pripadam si jak duchodce na predvadecce zaplatil jsem za demo co melo bejt zdarma pro mne je ta hra smira nelibise mi nebavi mne, ale vratit to nemuzu...
  • "Milé překvapení si pro hráče nového Hitmana připravili tvůrci z Io-Interactive. Fandy holohlavého zabijáka během léta potěší jedna bonusová epizoda"
    Prý překvapení a milé ... ROFL . Když si někdo koupí salátovou hru s velkými sliby do budoucna , tak tak nějak počítá s tím , že alespoň nějaký obsah za své peníze uvidí ne ?
    • A ten obsah nevychází?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit