Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluji tu hru...je škoda že jen 3 díly :-/....já se prostě nemůžu smířit s tím, že ta hra končí...ale i tak jsem rád, že bude další série, s postavami, které znám... já tuhle hru nemůžu opustit...musím si jí vždy za nějaký čas zahrát, protože ji fakt miluji...ten nápad,zpracování, postavy. prostředí, atmosféra...tvůrcům se to vážně povedlo...Děkuji za tak úžasnou hru a jsem rád že bude i tenhle pre-quel...z toho příběhu se dá vytěžit více než jen to, co bylo před...je tam hodně zajímavostí.... Vím že tuhle sérii dělá jiné studio, ale věřím, že je ten příběh vzal na tolik, že do toho dají vše, a bude to zase výborná série...původním tvůrcům z plného srdce DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!
  • Pokud by šlo jen o dokreslení charakteru Chloe pro větší plány s velkým příběhem, bylo by to parádní. Pokud jde ale o tu oznamovanou novou plnohodnotnou hru, budu jen se 3 díly zklamán...
  • Tahle hra mě neskutečně emocionálně zničila.. Nikdy jsem v žádné hře nebrečel, ale v téhle hře se to nedalo vůbec udržet, a tak jsem probrečel ~ 2,73% z příběhu.
    Je rozhodně škoda, že jsem tu hru hrál, protože byla úžasná a rád bych si jí zahrál jak předtím(bez spoilerů)... Takže mohu čekat jen na senilní věk. *15*
    Rozhodně se ale těším na to předkračování! *1*



    Spoiler
    V této hře jsem si jinak uvědomil.. Že pokud bych byl holka, tak budu pořád na holky.. Jeb**t město! *16* *15*
    • Ke Spoileru
      .. Vlastně co jsem to napsal... Uvědomil... *1*
      Já to věděl pořád, ale tohle mě napevno utvrdilo! *1* *1*
  • Vzhľadom na koniec hry, mi prequel nedáva zmysel. Akurát na ryžovanie peňazí. Keď koniec ponúka dve tragédie, tak nemám veľkú chuť vracať sa pred to všetko, keď viem ako to dopadne a že sa nie je na čo tešiť.
  • Jak ja tu Chloe nenavidel v te hre... fakt mi lezla na nervy. Kdyz jsem si na konci mel vybrat mezi zachranou Chloe nebo mesta tak to pro me nebylo zadny rozhodovani, mel jsem uz davno jasno. Jinak samotna hra nebyla spatna, ale potom, co jsem odevsad slysel takovej hype, jak je to super, tak me to nakonec docela zklamalo.
    • taky názor. Naštěstí jich moc takových není. Chloe mě ze začátku taky štvala, ale nakonec jsem ji pochopil proč je právě taková jaká je. Nakonec jsem měl pocit , že Max doopravdy naučila žít. Do té doby byla jen malá rybička pozorující okolní svět z poza hrubého skla a to není málo.
  • Tohle zkonzumuju za každou cenu. Natěšený jak 13 letá fanynka na Lunetic v roce 1999. *9*
  • Chte nechte si pockam az vyjdou vsechny epizody, tak jako u prvniho dilu. Takovy emocni maraton se proste nesmi kouskovat.
  • Radkaa
    Jupí, těším se, ale taky trošku bojím...
  • Jack1947
    Toiik věcí je třeba objasnit...

    Jo ahá tak to bude zase trochu o něčemn jiném hm...
  • Tak, vzhledem k tomu, že je to od jiných lidí, tak z toho nijak výraznou radost nemám a spíš se těším na druhý díl. Taky je otázka, jak to bude s hratelností, když klíčová herní mechanika tehdy zřejmě ještě neexistovala (?).

    Ale určitě to vyzkouším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit