Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vole, vypadá to fakt parádně.
  • Kdysi hooodně hooodně dávno jsem vymyslel něco podobného - ale neměl jsem to jak zrealizovat. Ovšem můj simulátor života šelmy měl být "near real" - a to jak herně, tak graficky. Prostě dokonalá akční stealth hra. Proč pořád vymýšlet nové a nové "válečné" hry když v přírodě se odehrávají ty největší bitvy dnes a denně ? Simulátor šelmy je skvělá věc. Ovšem simulátor přerostlého domácího kocoura v Evropě (asi) - což - při vší úctě - rys pořád je... To musí být nůůůda, nůůůůůůda a nůůůůůůůůůda. Kočky jsou sexy, kočkovité šelmy jsou ty nejpůvabnější stroje na zabíjení jaké příroda vytvořila - ale - velké kočky. Tzn. lvi, panteři a tygři. Hrát za lva, kdy musíte kooperovat s ostatními ve skupině je za a) nápad na multiplayer, za b) nápad na kooperativní akci a plus ani král zvířat není v bezpečí, protože a) do skupiny se může chtít vloudit jiný lev, případně lvi, nebo tví vlastní potomci si mohou uzurpovat tvoje postavení (inu - jako u lidí), plus tu jsou hyeny (které skutečně se lvy místy vedou regulérní vyvraždovací války) a o tlamu je i to i při lovu, protože takový rozdováděný pakůň je rozhodně nebezpečnější než nějaký slaboučký jelínek... takže při špatném skoku pudou lítat vzduchem nejen chlupy ale i zuby a být udupán není zrovna důstojná smrt pro lvího válečníka... Samo by se zápasilo i o samice a nechyběl by ani sex - a vraždění lvíčátek bývalého soka v lásce... ovšem lvíčata může uštknout třeba had, nebo sežrat hyena nebo můžou chcípnout hlady.... Šlo by hrát i za lvici, protože ty tvoří hlavní část lovecké skupiny smečky... Nu a co takhle tygra ? To je sice taky kočkovitá šelma z řádu velkých koček, ale žije úplně někde jinde, je samotářská.... a útočí ze zálohy. žádné honění. Skok, přepad a kořist je vaše.... dokonalá stealth akce. Plus tygr se pohybuje v džungli, v džungli jsou lidi, takže pokud se vám nechce lovit rychlonohou, případně rohatou kořist jsou tu vždy ti směšní dvounožci co neumí utíkat.... Takže byste mohli klidně žrát nejen dobytek (hups si pro ovečku) ale klidně i lidi, což by mohlo vyvolat odezvu a povolání lovců tygrů. Každá akce by byla následována reakcí... a opět souboje, sex a potom i rodičovské starosti... (v případě že byste hráli za tygřici samo.) Taky by váš zvířecí herní avatar mohl být zraněn, takže by třeba ty lidi musel začít lovit z nouze... případně byste na blbý zranění někde v koutě chcípli... Představte si tu atmosféru kdy sedíte na stromě, nikdo o vás neví a vy zíráte dolů kde právě prochází skupinka vesničanů... Predátor hadr. Batolit se s jezevcem, nebo rysem zní sice zajímavě ale jednička byla nuuuuuda, nůůůůůůůůda a nůůůůůůůůůůůůůůůůda. S rysí samičkou to možná bude lepší ale jen o fous... Protože rys není holt lev ani tygr, ani levhart... Dovolím si tvrdit že i simulátor kocoura (normálního domácího kocoura) by byl větší prča nežli rysice a její rysčata.
    • Ty mas nejakou uchylku na zvireci sex?
    • Krescz
      me pripada rys daleko vic cool nez lev nebo panter
  • Kozy
    Vypadá to luxusně, jezevci mě minuli ale za rysa si zahraju rád.
  • wenceslaus
    To vypadá nadějněji. Líbí se mi grafický zpracování i nápad.
  • tonnymontana
    doufam ze bude dlc s Lidoprasomedvedem bez nej ani ranu! ave gore :D
    • God-of-War
      Ale prd, to byl přeci medprasmuž. *3*
    • Ale co MenBearPig.

      Lepší jsou ty zabijácké vánoční zvířectvo.

      KRVAVÉ ORGIE !!!!!!!

      *15*
  • Rysice a rysátka? Má někdo po ruce PČP, docela by mě zajímalo, co na to říkají. *4*
  • Fuckit! Kdy konečně pochopí, že hráči chtějí hrát za Medojeda s doprovodným komentářem Morgana Freemana. *16*
  • Ve 2ce budeme zrat jezevce :D
  • no bejt to v dnesni grafice tak at si to strcej zpatky do nory:c)) ,,,ale v tomhle kabatku je to supr a dokonce bych uvazoval o koupi
    • *8* co??jakej anti??,,,,,no me se to takhle moc nelibi teda,,,, *10*
      • To nic, jen další hipster.
  • no bejt to v dnesni grafice tak je to supr a dokonce bych uvazoval o koupi,,,ale v tomhle kabatku at si to strcej zpatky do nory:c))
    • Běž se zase kochat fantasy rendery a HDR fotkami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit