Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xcomik
    A jsme tu zase u debaty ohledně příběhu. Tak teď jedna malá na zamyšlení. Kolik z vás lidí otočilo NFS Most Wanted, Underground 1-2, Carbon, Pro Street, Undercover víc než jen jednou. A teď schválně kolik z vás otočilo paskvil typu NFS Hot Pursuit 2010, NFS Most Wanted 2012. Je zajímavé že hry bez příběhu hráče prostě tolik neoslní. I Grid původní měl ve své podstatě příběh (něco ve stylu Pro Street) být nejlepší.

    Ale i tak prostě hra tolik nenutila k tomu abyste ji odehráli vícekrát a to je přesně pojem některých závodních her které vlastně do dnes nezestárly viz NFS MW a Carbon. Tyhle hry prostě hráči hrají dodnes a je potřeba se ptát proč?

    Protože vás hra za hodinu neomrzí protože je tam nějaký děj a spád s kombinací závodů tunningu atd. Čert vem model ovládání hry už jsou staré a stejnak to do dnes lidi hrají :-)
    • Kein
      NFS Undergound jsem dohrál jednou, NFS U2 jsem také dohrál jednou, Carbon, Pro Street, MW, Undercover jsem nedohrál, stejně tak jako všechny ostatní novější NFS.
      NFS III, NFS IV, Porsche jsem dohrál nesčetněkrát, NFS IV hraju dodnes. NFS III, IV, Porsche jsou hry bez příběhu. NFS III, IV, Porsche mě oslnily. Jak je to možné? To o čem nám tady teoretizuješ, možná funguje u tebe, u mě ovšem nikoli. Já chci mít u závodní hry pocit, že hraju hru, ze které na mne dýchá pohodová a zároveň agresivní petrolhead atmosféra - NFS IV je pro mně herní Top Gear. NFS co hraješ ty jsou pro mě pořady na ČT s tím vousatým tlustým taťkou, nezajímavé, hrající si na něco, co nejsou s kupou povrchních věcí, co mají někoho oslnit, ale ve svém jádru jsou plytké. Ale diskuse o tom, v čem všem jsou lepší staré NFS nemá asi smysl. Snad jen na závěr řeknu, že v těch hrách, ve kterých se neobjevovalo logo EA, ale nápis Electronic Arts, ty považuju za kvalitní. Nástupem loga EA šla úroveň NFS do řitě.

      Jen pro porovnání abys měl nějakou představu o čem mluvím:
      Intro NFS III: http://www.youtube.com/watch?v=koqZODpoGdw
      Intro NFS II: http://www.youtube.com/watch?v=W_p4BYHajAs
      Intro NFS MW:http://www.youtube.com/watch?v=JdkZaxGD4tY
      Intro NFS Undercover: http://www.youtube.com/watch?v=Pipf0n_D4Ls

      Myslím, že vývoj od ostré petrolhead atmosféry k dětským a filmovým 2F2F hračkám je patrný na první pohled. Nikomu neberu jeho vkus, ale co se týče mě, já radši industriální elektro muziku a surovost prvních dílů, než filmové efekty, golf na steroidech a černošský rap.
  • zdeeneek
    Pribeh v zavodni hre, no nevim jestli zrovna kvuli tomu nekdo hraje zavodni hry. To uz muzou zkusit nacpat pribeh treba i do Fify.
    • smajdal
      No tak prrr, příběh ve Fifě by se dal udělat, třeba na motivy filmu Gooool!. Seš chudej hispánec co čutá za domem na dvorku, náhodou si tě všimne odepsanej agent...a tak dále.
      • zdeeneek
        Jasne, nejak by se to tam procpat dalo. Ja to myslel spis v tom smyslu, ze zavodni nebo sportovni hry hraju kvuli samotnymu jezdeni nebo zapasum. Pribeh v takovychto hrach ani neocekavam. Cokoliv, co me zdrzuje od samotnyho hrani, je pro me u tohoto typu her zbytecny zdrzovani. Kdyz hledam pribeh, tak sahnu do kategorie rpg, adventura.
        • JohnyTheZik
          FN Champion je nicmene super ukazka toho, o kolik lepsi hru dokaze udelat dobrej pribeh.
          Takze bych nebyl hned tak konzervativni a nebal se toho tolik. Pravdou je, ze to malokdo dokaze udelat dobre :)..
  • Pripomina mi to takovou Forzu Horizon,ale na PC.
  • Kein
    Od závodní hry chci jediné, vybrat si trasu s pěknou krajinkou, zvolit si den/noc, počasí a jet s autem co alespoň trochu, svým ovládáním, auto připomíná. Opravdu chci tak moc?
    • zdeeneek
      Stary nfs:porsche nebo novej Euro Truck Simulator2.
  • Nebude pohled z kokpitu, takže si celej Dirt 2 můžou narvat do špic.
    • Teda Grid 2, menší chybička :-D
  • Pořád jsem nezaznamenal jestli to má destrukční model aut. Jedna zmála věcí co to odlišovalo od konkurence a čím byl GRID tak jedinečný. Byl bych zklamán když tam nebude *9*
    • Tak nejsou snad tak debilní aby po tom co tam nedají pohled z interiéru odstranily to jediné co je dokáže odlišit od jakékoliv jiné závodní hry
  • Mr.Lolendo
    Kašlu na nějaký příběh!!! To je závodní hra. Tam to nemá co dělat. Chci pustit a jezdit. Né jak v Dirty 2 než se proklikám k jízdě nebo hru vypnu (Správce úloh to řeší :D)
    To je stejný jako rvát do porna příběh.
    • life28
      Stavím sa, že po vydaní hry tu budú komentáre (a recenzia) v duchu "Kde v pr*eli je príbeh, čo to je za sra*ku? Za to dáme hre - 2 body!
    • tak pokud to vyjde tak to bude další + ale pokud né tak se to posere

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit