Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL. je to demo...
  • můžem dát dark souls pvp. Tvoje klávesnice versus můj gamepad a pak bys viděl.
  • dobrý den paní učitelko, napíšeme si diktát?
  • budete moct??? Co je to za tvar?
  • To, ze bys mel na k+m rychlejsi reflexy a presnejsi aim jeste neznamena, ze bys zapas vyhral. *2*
  • tak to bychom proti sobě mohli dát nějakej turnájek v fps - klávesnice vs gamepad. To by byla rychlovka.
  • Jazz
    Vodpálkuj pyčo! *16*
  • Lawliet
    Být kyborg, seems legit :D
    (czechish foreva)
  • kdybys nebyl socan tak si koupíš gamepad myš a klávesnice jsou pro vyžraný úředníky hrající miny
  • Mortal Kombat? tak to promiň kámo, ale ty jakoby trhané pohyby při silných úderech jsou spíše záležitostí street fightera
  • A nenapadlo tě že se páni panáci nebrání protože to je ukázka ? Aby se pán u ovladače nemusel trápit s nějak moc těžkou obtížností.
  • hmmm,tak ako ma prvy gameplay celkom navnadil,tak toto ma schladilo...nemam rad prilis dlhe mlatenie sa,obzvlast este vo forme sam proti celej armade....bola to nuda,chaos,a na konci ma uz z toho boleli oci... *7*
  • DSFIX+MFIX:
    Rozlíšenie 1280x1024
    F9 - schovanie kurzoru
    F7 - zap/vyp mfix
    Numpad +/- citlivosť myši
    Potrebné veci sú už prepísané, skopči tam, kde je DARKSOULS.exe a hraj.
    http://www.ulozto.cz/xC569yt/dsfix-mfix-rar
    Ja mám síce novšiu verziu, ale na skúšku stačí aj toto.
  • Jo jo... to se omlouvám - já sem s i to spletl s Mortal Kombat a třbe Marvel vs Capcom...
    Já takové hry moc nehraju tak sorry *3*
  • EuroSamurai
    Proč něco takovýho říkáš když si tekkena nehrál?(předpokládám)
    http://www.youtube.com/watch?v=OY0nSFoGWO0 Vídíš tady trhaný pohyby ?
  • Malleth
    Zajímavej nápad, ale podle mě je lepší když můžu údery navazovat dle libosti. Tenhle systém bude asi dost motivovat k opakování 4 druhů komb pořád dokola.
    Hodně se mi ale líběj ty efekty.
  • Ty pohyby sou tak... škaredé...
    Proč nemůžou udělat někdy nějaký pěkný plynulý pohyb a musí to vždycky vypadat jak Tekken?
    Mě už nebaví ty divné trhavé pohyby...
  • Lawliet
    Postavíme stovky pokladen! ..a otevřeme jenom tři! *16*
  • Podobny system jako ten pouzit v Jade Empire co se tyce uzdravovani a obnovovani energie/urychleni cooldownu. Dava to soubojum o neco vetsi hloubku nez maji normalni rubacky. Celkove se mi to velmi libi.
  • Sakra bijci vždyť je to jen demonstrační video... třeba te v opravdové hře bude použito jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit