Přejít na výpis diskuzí
V Remember Me budete moct sestavit přes 50 tisíc komb
21.9.2012 | Adam Homola
34 příspěvků
-
LOL. je to demo...
-
můžem dát dark souls pvp. Tvoje klávesnice versus můj gamepad a pak bys viděl.
-
dobrý den paní učitelko, napíšeme si diktát?
-
budete moct??? Co je to za tvar?
-
To, ze bys mel na k+m rychlejsi reflexy a presnejsi aim jeste neznamena, ze bys zapas vyhral. *2*
-
tak to bychom proti sobě mohli dát nějakej turnájek v fps - klávesnice vs gamepad. To by byla rychlovka.
-
Vodpálkuj pyčo! *16*
-
Být kyborg, seems legit :D
(czechish foreva) -
kdybys nebyl socan tak si koupíš gamepad myš a klávesnice jsou pro vyžraný úředníky hrající miny
-
Mortal Kombat? tak to promiň kámo, ale ty jakoby trhané pohyby při silných úderech jsou spíše záležitostí street fightera
-
A nenapadlo tě že se páni panáci nebrání protože to je ukázka ? Aby se pán u ovladače nemusel trápit s nějak moc těžkou obtížností.
-
hmmm,tak ako ma prvy gameplay celkom navnadil,tak toto ma schladilo...nemam rad prilis dlhe mlatenie sa,obzvlast este vo forme sam proti celej armade....bola to nuda,chaos,a na konci ma uz z toho boleli oci... *7*
-
DSFIX+MFIX:
Rozlíšenie 1280x1024
F9 - schovanie kurzoru
F7 - zap/vyp mfix
Numpad +/- citlivosť myši
Potrebné veci sú už prepísané, skopči tam, kde je DARKSOULS.exe a hraj.
http://www.ulozto.cz/xC569yt/dsfix-mfix-rar
Ja mám síce novšiu verziu, ale na skúšku stačí aj toto. -
Jo jo... to se omlouvám - já sem s i to spletl s Mortal Kombat a třbe Marvel vs Capcom...
Já takové hry moc nehraju tak sorry *3* -
Proč něco takovýho říkáš když si tekkena nehrál?(předpokládám)
http://www.youtube.com/watch?v=OY0nSFoGWO0 Vídíš tady trhaný pohyby ? -
Zajímavej nápad, ale podle mě je lepší když můžu údery navazovat dle libosti. Tenhle systém bude asi dost motivovat k opakování 4 druhů komb pořád dokola.
Hodně se mi ale líběj ty efekty. -
Ty pohyby sou tak... škaredé...
Proč nemůžou udělat někdy nějaký pěkný plynulý pohyb a musí to vždycky vypadat jak Tekken?
Mě už nebaví ty divné trhavé pohyby... -
Postavíme stovky pokladen! ..a otevřeme jenom tři! *16*
-
Podobny system jako ten pouzit v Jade Empire co se tyce uzdravovani a obnovovani energie/urychleni cooldownu. Dava to soubojum o neco vetsi hloubku nez maji normalni rubacky. Celkove se mi to velmi libi.
-
Sakra bijci vždyť je to jen demonstrační video... třeba te v opravdové hře bude použito jinak.