Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

    Nebrat, je to tragicky, odehral jsem jednu mapu a mam dost navzdy. A pokud uz jste prehrany Civky, tak stejne radsi hrajete Civku ;-) Jakkoli, pokud je k dispozici demo, tak to zkuste, at vite jak je to hrozny ;-)

    • A zkoušel jsi Old World? - za mě dobrý..

      Co ti vadilo nejvíc na Humankind, nebo co bylo tak "no go"? - Jako, má to mraky chybiček, ale spousta věcí tam je líp než v Civce.. 

      • LessPh

        Old World je na Epicu, az bude na steamu, tak to urcite zkusim.

        Hral jsem to v lete, takze uz se mi to vytratilo z pameti. Ale asi nejvic mi vadilo, ze v Mid a Late game uz proste nebylo co delat, navic mi prislo, ze ta hra nema vlastni xicht, proste ve vsem na me vykukovala Civka, ktera ma ale vsechno lepsi a o krok navic. Vlastne sem si pri hrani HK porad rikal, ze ztracim cas, a lip bych udelal, kdybych hral Civku ;-)

        • Derp_1337

          Nevím, jestli je adekvátní zmiňovat nudu v late game. Stejný dojem jsem totiž měl i u Civky a late game jsem se víceméně nudil.


          A jak Zvejkal zmínil dole, vanilla Civka (5 a 6) taky měla vícero chybiček a situaci se zlepšila až s prvními datadisky.

          • LessPh

            Ja uz v HK v Mid game nemel co delat, jen jsem odklikaval tahy a cekal az se mi dostavi nejaky monument a u dalsich mest pro zmenu hledal misto kde jeste muzu stavet. Jediny protivnik, ktery tam byl, byl na druhem kontinentu a ja ho za celou dobu nevidel, vyhral jsem po Xtem tahu na body.

            Kazdopadne na hrani uz nemam moc casu, a kdyz si chci pustit nejakou Civ like hru, tak bych urcite sahnu po Civce..

            Co si mi na HK extremne libilo, bylo gameflow, doufam ze v Civ VII si z toho vezmou priklad.,

        • Old World fakt doporučuju - má to takový "komornější" feel, než Civka, ale stojí za to.. Lehké šmrncnutí Crusader Knights tomu sluší. Na Steamu má být tuším někdy v půlce 2022.

          Ad Humankind - mě právě často v mid a late game Civka přestávala bavit (jak pětka tak šestka) a HK mě právě překvapila, že měla drajv i později. Navíc třeba diplomacie je o řád lepší, než v Civ. O soubojích ani nemluvě. 

          Navíc vanilla Civ byla taky dost chudá a začala být dobrá až s prvním datadiskem (případ 5. i 6. ). Tak třeba to ještě vylepší.. Je tam určitě co zlepšovat, to samozřejmě, ale nemyslím si, že by to byla "tragická" hra. 

          • LessPh

            Old World urcite zkusim az bude na Steamu, vsude na to slysim jen samou chvalu..

            Kazdopadne me Civka s datadisky bavily min nez vanila, jsem jednoduchej clovek a mam rad jednoduchy veci. Komplexita s obema datadisky uz je na moji hranici unosnosti ;-)

            Me treba boje pripadaly lepsi v civce, mam rad tu masu jednotek a jednoduchy system boju. V HK jsem bitvy preskakoval, btw. delam i to v TW, bavi me tam jen ta kampanova mapa, ale bitvy ne ;-) Diplomacie mi prisla srozumitelnejsi v Civce, uprimne v HK jsem ji ani nepotreboval..

            Civka mela svuj vlastni Xicht, od charakteru, pres hudebni podkresy a celkove produkcni hodnoty jsou jinde. Na HK se mi libi UI a gameflow, ale zbytek, vcetne genericke grafiky, me nechava chladnym. Ale opravuji se "tragicka" hra to nejni, ale 7micku bych tomu nedal. Kupoval jsem Day One, steel book edici a po tydnu si trhal vlasy;-)

            • Díky za názor. Beru. Přeju ať tu sběratelku výhodně prodáš.. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit