Přejít na výpis diskuzí
Valve zavřelo svoje studio v San Francisku a možná mění směr
9.8.2013 | Adam Homola
45 příspěvků
-
Nejsem jeden z těch, co by netrpělivě léta vyhlížel HL3 jako příchod Mesiáše, je mi to vlastně vcelku šumák... ale proč ztrácej Valve svůj talent na takovejch "hrajte-to-všichni-dohromady-s-milionem-kreténů-z-celýho-světa" kravinách, tomu nerozumim. Asi jim to dobře vydělá na chleba, ale my hráči už si pak nezahrajem nic normálního... Já jsem hráč, protože si můžu hrát doma v klidu sám a nemám potřebu se propojovat s bambiliardou nýmandů po netu...
Valve, prosím, dokažte, že pořád myslíte na ty, kdo pamatujou první Half-Life jako svěží vánek na poli stříleček... -
f2p především umožňuje průběžné financování, díky čemuž může být hra živá (=podporovaná), dokud je o ní dostatečný zájem. Jestli samotný f2p rozbije hru na designové úrovni, to už záleží na tom kterém konkrétním návrhu.
-
Ses divnej
-
V podstate souhlasim, az na to, ze Valve si zatim to "praisovani" porad zaslouzi, protoze zatim nevydali spatnou hru.
Nevydavaji tech her tedkom tolik a obravdu velkou hru od HL2 nevydali, nicmene treba takovy Portal 2 byl podle me skvela hra. Dota jde mimo me a na pripadne L4D3 jsem zvedav. -
Hral jsem puvodni HL kdyz vysel, krom tech ninju ve skladisti to bylo jen tupe strileni skupinek ale fanboyove si budou dal myslet sve.
-
Mikrotransakce jsou zpravidla cestou do pekel. Potvrzuje to vetsina "free2play" her.
Ja radsi klasicky model, koupim a neresim.
U mikrostransakci v konecnem dusledku hrac zaplati mnohem vice, coz je zrejme duvod, proc se to tak vydavatelum zamlouva a cpou to pomalu uplne vsude. -
Valve žádnou spolupráci se studiem v SF neukončilo, to studio prostě patřilo Valve. Koupili ho, bylo jejich a teď ho zavřeli. To není nic bulvárního, tak to prostě je. Ti dva co v tom studiu byli už nejsou zaměstnanci Valve a zakládají jiné studio. Navíc informace, že Valve sídlí ve Washingtonu, je hned v první větě.
-
Nebo o tom jak RIOT vynechal jeden víkend LCS k vůli Dotě o 2,7M$ *2*
... k čemu když všichni, kdo to sledují už o tom ví, si tak nadržený na článek o Dotě 2 nebo co? *7* -
Přesně, teď mají jen nějakou tu Dotu...pch...jen pársettisíc lidí jim to hraje...a jen mají ten jejich prťavý online obchod s velkou konkurencí jako je Origin a kde je těch 30% z prodejů produktů ostatních firem nemůže uživit.
-
Tvůj názor ,neříkám že hl měl nejlepší ui ,ale ve svý době to byla prostě revoluce ,ale chápu že mladší generace to už nepochopí ;-) btw.nejlepší inteligenci nepřátel měl fear 1!
-
Aha, no to je super, ale předpokládám, že málokdo udělá f2p na které nic nevyděláš. Třeba Cross Fire bylo ze začátku solidní a zbraně za peníze byly poměrně vyvážené k těm co se daly dostat hraním, no ale pak začaly prodávat silné kousky a tím tu hru pro mě zruinovali.
-
No ty bulvární nadpisy tu mají často. "Valve ukončilo spolupráci ze studiem v SF" tě tolik nezaujme.
-
Neplatilo se tam vubec za nic a dokonce nebylo potreba ani mit ucet na steamu, ucet primo ve hre. Je to lepsi v tom ze zdarma bylo 100% te hry a ne jen 95% (i kdyz tech 5% tu hru moc neovlivnuje krom ztraty pozornosti pri prohlizeni nepratelskeho vzhledu). FPS model > fanboysky MOBA model
-
Tak spíš to asi nehraje zas tolik lidí aby se vědělo o nějakém lepším modelu, než kosmetické předměty od Valve. Radši bys měl napsat v čem ten model byl lepší, než jen ironicky že to nestojí za zmínku(předpokládám, že za něco se tam platit muselo).
-
trocha sklamania z ich "chápania", dota ma už nebaví, nebaví ma, že už nieje čo objavovať proste u mňa nastal stereotyp. Multiplayer je super vec, ale po chvíli hrania ma neobohacuje už o nič. Zato mám rád príbehy, o ktorých môžem pouvažovať urobiť z nich konšpiračné teórie a tešiť sa čo bude ďalej. Preto by som rád od nich videl možno aj ukončenie half-life. Chcem dostať do ruky tú hru a byť obohatený o príbeh opradený ďalšou záhadou.
-
Jsem rad ze se VALVE zmensuje, jejich naivni rovnostarsky system proste nemuze z dlouhodobeho hlediska fungovat a stejne tak nevydavani velkych her / delani dulezitych projektu. Zleniveli a nemaji prirozenou hierarchii ktera je nutna k delani raznych rozhodnuti, jen parazituji na sve povesti a fanboyove je praisujou do nebe protoze prece HalfLife kdysi pred X lety.
-
Jeste lepsi f2p model mel FEAR Combat, tam se neplatilo ani za chestky a oblecky ale tupe strilecky nestoji za zminku, jen tupe rezacky ano.
-
Proc by mel HL3 mit dobrou AI? Jde o staveni beden na sebe a AI to nikdy nemelo krom zakladniho kryti se za rohem kdyz do nich strilis ty. Mnohem zajimavejsi AI melo Crysis 1 a jejich enemy awareness system, navic pokdu clovek stal v neviditelnosti bizko u nich, mhourili oci a podivali se blize nebo se leknuli kdyz jste se pred nimi vynoril ze stelsu. Pokud jste zmizel do stelsu nebo krovi, vypalili davku naslepo a zavolali posily. V HL to bylo vzdy jen linearni vykilleni skupinky nepratel co se nedala ani obejit takze diky bohu ze tu hruzu v podobe tupe AI uz neuvidime.
-
No já sám osobně mám poslední dobou hlavně rád coop ,nevím proč ale hrát sám mě už nebaví ,možná to je tou umělou inteligenci co poslední dobou ve hrách je :-( ,pořád doufám že se to zas změní s příchodem hl3 .naposled metro last light mě bavilo v singlu,po dlouhý době něco co ma atmosféru .takže jako vždy. HALF-LIFE FOREVER
-
Byl ten nadpis nutnej? Málem mě vzal šlak...