Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty we, jak jako bez zombíků. Autor to neviděl ani z rychlíku... Samozřejmě zase propukne invaze... Ach jo, kdybyste tak alespoň nepsali tak dlouhý článek, aniž byste to zkusili. To je stejné jako když panic popisuje sex.
  • Podle mého názoru je to jedna z her, kde hru zabil přechod z 2D do 3D prostředí. SPAZ 1 jsem miloval... Dvojku jsem si koupil hned jak vyšla v EA a vůbec mě nezaujala... Následně jsem jí dal ještě párkrát šanci, ale .... zkrátka zlatá dobrá SPAZ 1 ve 2D.
    Bohužel *13*
    • SOuhlasím žejí přechod na 3D pro mne dost ubral na kráse. :(
  • Já mám za sebou tak 6 hodin hraní a... nevím... baví mě to. Ale ten systém lepení těch lodí... já nevím měl sem radši ty předpřipravené designy z jedničky. Znova baví mě to, ale zároveň je takové, jako když pes žvýká karamelku... *2*
    • Přesně stejně to mám i já. Hraju to už druhý večer, ale ten soubojovej systém z jedničky mě bavil víc a čistě objektivně se mi na to i líp koukalo. V soubojáku v jedničce bylo všechno takový přehledný a informativní, ale tím jak to dali do 3D, museli některý prvky vyházet protože by se na to nedalo koukat a dvojka tím podle mě utrpěla. Teď už nevíte co má kolik AR/HP, to vyhazování baterek mi příjde jako úplná...nepěkná věc...a ze začátku jsem fakt nadával. Časem se to naštěstí zlepší, baterka vydrží o dost víc. Zatím mám loď s threat ratingem 20.
      Včera jsem zjistil, že na bitvy jdu asi úplně špatně a musím přestavit celou loď. V tutorialu jsem si toho nevšiml, ale zdá se mi, že HARD HP jdou dolů jen když dostáváš zásahy do hlavního jádra. A tedy pokud je dost času na regeneraci, ustřelenou část lodi si můžeš za boje zase přilepit(CTRL) a ona se začne opravovat. Proto je v health baru jasně červená(soft HP/HP subcores a dalších přilepenců) a tmavě červená HARD HP (HP hlavního jádra) která se opravuje jen na hvezdné mapě. Takhle jsem "vyklepnul" základnu s threat ratingem 40 a to jsem se do ní pustil s asi 20%HP.
      Je to zábava, čas u toho neplyne, ale skáče(znáte to, 20:30 -ješte dolítnu támhle a vypínám to....23:30 - kua!) a mechanika galaktickýho válčení je (jsem v začátku) přinejmenším slibná. Bitvy jsou ošklivější a mě se zdají nepřehledný, ale nezatracuju je. Všechno ostatní je o dost propracovanější. Jen pro srovnání, v jedničce mám tak 100hodin+. P.S.: Ty 3D modely lodí jsou dle mého prostě hnusný jak noc v cikánskym ghetu :)
      • vyčerpávající a defacto pro každého kdo chce zakoupit velmi informativní a já s tím souhlasím :-)
  • exmaxx
    Paráda, jednička byla návyková pecka. Zpoždění nevadí, pokud se to bude hrát skvěle. Zkoušeli jste už někdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit