Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenže Warhammer není Warhammer 40.000, to dá rozum *3*
  • Moje zkušenosti se hrou:
    - při spouštění padla hra
    - hra se spustila, zapínám tutorial, zjišťuji, že při invertované myši se přehodí osy i v kruhovém menu a tak mě každá volba stojí pár nervů
    - zkouším multiplayer, hra padla
    - zkouším multiplayer, obraz hry se zasekl na loadovací obrazovce ale podle zvuků jsem ve hře - restart
    - zkouším multiplayer, hra padla
    - zkouším multiplayer, obraz hry se zasekl na loadovací obrazovce
    - zkouším multiplayer, obraz hry se zasekl na loadovací obrazovce
    - zkouším multiplayer, připojím se do hry(!) a shlédnun tři screenshoty - kus chodby, dveře a v nich hráč se jménem Putin; pak stejná scéna akorát jsou všude genestealeři; jsem mrtvej a Putin tam stojí. Pak hra padla.
    - koukám, že jsem laškováním se hrou strávil 1:58 a volím první a zatím jediný refund.
    • Bylo by vhodne uvest ze kdy jsou tyto zkusenosti se hrou.
      Podle me vlastni zkusenosti ze soucasnosti (rok 2018) jsem vyse uvedene problemy nemel. Myš jsem neinvertovat takže u tohoto bodu nevim. Kazdopadne zadne zaseky na loadu nebo pad hry jsem nezaznamenal.
      • co se týče načítání hry, tak jsem neměl při vydání žádný problém, hra se mi zapla vždy (používám jen ssd). Kdežto kamarád se kterým jsem hrál a měl klasický disk trochu měl problémy s připojováním a sekáním načítací obrazovky, ale vždy se ke mně nakonec dostal. Náhoďáci se připojovali taky, takže nefunkční to úplně nebylo už při vydání.
  • Magister_Peditum
    No, ta řeč na začátku umí chytit za srdíčko! Grimaldova řeč v Helsreach ale je pořád lepší. :-)
  • Cypri
    Je tam při solo hraní výběr obtížností? (jinak: není to směšně snadný?) a funguje AI nějak normalně? Jak protivníci tak společníci? Víte někdo? Dík.
    • Sr_Lobo
      Pri solo hrani mas na vyber ze 4 obtiznosti.
      Urcite to neni smesne snadny.
      AI sice neni zadny Einstein, ale nikdy jsem nemel problem, ze by se nekde zasekla nebo neco delala spatne.
      Stejne tak AI nepratel, parkat se mi stalo ,ze se mi semtam nejakej emzak zasekl, ale to by se dalo spocitat prstech jedne ruky valecnyho invalidy.
      • Zakoupil jsem ve sleve na zacatku 2018 a osobne koupe nelituji... +/- mohu potvrdit co rekl Sr_Lobo. AI neni nijak svetoborna, ale dostacujici. Za celou solo kampaň se mi sice jednou zasekl apothecary partak (healer) ale jinak bez vetsich problemu. AI genestealerů take neoslni ale tam je to v linii s W40k neb se maj chovat jako tupa masa ktera se te snazi prevalcovat poctem.
        Pro sberatele "achievementu" muze byt krapet otravnym bug kdy se ti v solo hre v poslednich levelech nekdy nenactou vsechny hlavni artefacty. Celkove je solo kampan skvela (tedy az na to ubohe outro po dokonceni hry). Po starickem SpaceHulk VOTBA pro mne asi nejlepsi SpaceHulk hra.
        Multiplayer je v randomu ok... a s W40k postizenymi kamosi musi byt bozi. Sem tam sice nekdy vystrci ruzky nejaky bug ale nic co by se nedalo prekousnout.
        Pokud te SpaceHulk a W40k nezajima a nijak te neoslovuje tak bych se doporuceni za plnou cenu asi zdrahal, avsak je-li ti SpaceHulk (W40k) universe sympaticky tak hru rozhodne doporucim (v soucasnosti podle mne to nejlepsi z SpaceHulk her, ktera je navic graficky i zvukove nadherna a zaroven verna sve predloze) ;)
    • No já to hrál jen krátce po vydání, nahrál jsem "jen" 6 hodin, ale viděl jsem i AI a katastrofa, to je běžné, že se tví AI ovládaní parťáci nedokážou ani otočit aby zabili hordu co je za nimi a mlátí je do zad. Takže pokud to od té doby nezlepšili nebo nevylepší v enhanced edici, tak zapomeň na solo.
  • tak snad už ten coop bude fungovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit