Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Revoluční novinkou bude odebrání flašky brankáře. V příštím ročníku pak její vrácení. *4*
    • nechápem prečo si nekúpiš na bazári za 100€ flashnutý xbox360 za 50centov kúpiš DVD-DL a nahodíš naň NHL a vyjde ťa to len 100,50€ zato nekúpiš ani low end grafickú kartu
      • Presne taky mam flashnutej X-box a stahuju VSE origos jsem jeste nekoupil :-)) ty kupuju jen na Pc bo to je levnejsi a ma to vetsinou CZ lokalizaci...A prej ze se pirati hlavne na pc ja piratim JEN na konzoli :-))
    • Mně přijde, že sem píšou lidi, co hrají akorát na PC, nebo spíš hráli, protože na PS3,Xboxu360 to prostě změny jsou a jsou znatelné a každý rok nelituju, že jsem do NHL šel. Bohužel na PC to bylo něco hrozného a ano asi by to byly změny tohoto stylu "můžete sestřelit brankáři flašku na 100 způsobů!". Jenže na konzolích je to prostě něco jiného a zatím nejde říct, že by tam udělali jen drobné změny, pokaždé je ta hra vymakaná a je tam něco nového, co Vás chytne. Někdy to třeba nejsou změny tak výrazné, ale čím víc hrajete tak tím se do toho dostanete a změn si všimnete a potom jsou rozdíly opravdu znatelné když si zahraju NHL 10 a NHL 12 na PSku, to je prostě nebe a dudy a když si zahraju NHL na PSku a NHL na PC..tak to je jak kdybych šel hrát hokej s klackem a šilcků místo lapačky a pak dostal kompletní výbavu a hrál bych někde na stadionu, prostě je to hrozně, ale hrozně velký rozdíl.
      • Hraji aktuálně NHL12.
        • takže sis v posledních 3 letech nevšiml třeba těchto změn: golmani konecne soucasti hry, kontrola puku, nova dynamika stretu, lamani hokejek, zpomaleni hry, nove mody... A spousty drobnosti? Jestli sis toho nevsiml, tak bud NHL12 nehrajes, nebo si divny :)
          • Mám ti vysvětlovat smysl smajlíku za větou nebo na něj přijdeš sám? *1*
  • Panebože, ať to udělaj na PC!
    • To by najprv museli pre PC robiť poriadne hry a nie homosexuálne porty z homosexuálnych konzolí pre homosexuálnych hráčov *2*
      • zdeeneek
        Dalsi inteligent ze Slovenska. Vy tam nemate zadny herni weby, ze sem pise tolik slovenskych ctenaru ? Nic proti tomu, klidne sem piste, ale neskodilo by se aspon chovat slusne.
        • Eh sorry, toto nebolo myslené vážne, nezobrazilo mi časť postu, ktorú som dal do tagov *9* Malo to byť zosmiešnenie užívateľa fd...

          Ale inak na národnosť ti mrdám *3*
          • zdeeneek
            Na narodnost taky ... kaslu - nebudu pouzivat to slovo, ktery jsi napsal ty ( mimochodem zvlastni, ze treba slovo pr**el do diskuze napsat nejde, ale m**at nevadi ;) )
    • To byste to jako PCčkáři museli ale kupovat originál a ne krást.
      • Shaker
        to bysme to hlavne museli chtit...
      • NHL se ale na PC nedělá kvůli pirátění, tam byly zhruba stejná čísla jako u jiných her. Problém byl v tom, že ta hra se prostě neprodávala, protože to bylo cca pět let úplně to samé, jen s mírně vylepšenou grafikou a další klon předchozího ročníku za stejné peníze prostě už nikdo nechtěl. Sportovní hry mají a vždycky mít budou mnohem vyšší prodeje na konzolích, proto se to rozhodli dělat jen pro ně, kde to má ještě trochu smyslu; dělat každoročně v podstatě totožnou hru za stejné peníze, to se pro PC prostě nevyplácí. To je pro tvou informaci, když už něco píšeš, měl bys znát nějaká fakta. Je klidně ale možné a pravděpodobné, že letos NHL na PC už vyjde. Jinak co se toho pirátství týče, tak to velmi rychle stoupá i u konzolí; za několik let to může být s PC zhruba na stejné úrovni.
      • Kocy
        Proč se NHL 09 na PC tak neprodávalo?
        Jednoduchá odpověď, protože to byla sra*ka... A navíc to bylo úplně samá hra jako NHL 06... Že se grafika a animace nezměnili by mi ani nevadilo... Ale inteligence AI? Od kdy se těžké obtížnosti říká "těžká" když v pohodě vyhraješ 30:0...
        Kdyby se EA Sports na to nevysralo, měli by skutečně hodně prodaných kopií!
  • Zdravím hokejové nadšence, nechcete si zkrátit čas než NHLko skutečně vyjde hraním výborné online hokejové manažerské hry? - od slovenských tvůrců. Váš tým jen čeká na založení *1*
    http://www.powerplaymanager.com/r205209

    škoda že od 09 už nevychází na PC, velmi mi chybí... *9*
    konzole nevlastním a naposled sem si zahrál 12ku u kamaráda a už je to fakt někde jinde, nedá se srovnat se starou 09kou.
  • Hokej... To je tá hra, jak tam v telke chlapíci naháňajú na korčuliach takú čiernu bodku?
  • JohnyTheZik
    Tesim se, to je jasny.. Ty zmeny tam jsou obri, 09-10-11-12.. zatim se vzdycky vyplatilo koupit.. Ja ted hlavne doufam, ze trochu upravej fyziku brankaru, ktery, ackoliv jsou podstatne zivejsi, jsou porad dost neprijemnej prvek - utocnik dostane crosscheck a spadne na brankare -> automaticky 2 min za nedovoleny braneni golmana. A nektery nepekny bugy, co se tyce puku v tyckach apod.
    jsem zvedavej, at se zadari :)
  • Slendrian
    keby to tak dali na PC s nadupanou grafikou (myslim si ze by si ju PC hraci zasluzili za prasaciny ktore sa vykonavaji od roku 2005-2006 zakoncene nevydavanim hry na PC),volitelny PhysX ako bonus pre majitelov Nvidie(kde inde by sa fyzika zisla viac ako v sportovej hre), premakana AI, a napriklad aj spracovanie sampionatu atd. a ako DLC by som prijal polrocny upgrade supisky, olympijske hry a rozne veci ktore ludi nalakaju. To by sa mi splnil sen, a vobec by mi nevadilo v takomto pripade platit za DLC, ale ako sa hovori snivajte s nami :)
    • Mam xbox, takzeme tyhle problemy me netrapi, ale jenom k tem soupiskam - neni potreba zadny pulrocni update, cca jednou tydne je vzdy update a nejde ani tak o prestupy (ale ty taky), ale predevsim zraneny hrace a zmeny v sestavach (lajnach). AI uz docela promakana je, stejne jako celkova hratelnost... Na cem bych zapracoval ja ted po tech trech letech herniho vyvoje, tak na animacich a celkovem prostredi, nejde mi ani tak o grafiku, jako spis vsechno kolem.
      • Zas tak častý to myslim neni - před play-off byly asi dva nebo tři updaty v jednom měsíci, jinak to v průměru bývá jednou do měsíce. Nic se ale nemění na tom, že to vcelku stačí.
    • Slendrian
      a myslel som to tak ze by nevydavali kazdy rok celu hru, ale robili update pomocou DLC, to by mna osobne uspokojilo.
  • NHL 07 prinesla skill-stick. NHL 11 zase propracovany kolizni engine. Ale NHL 13, to bude opravdu revoluce.

    Na zcela novem enginu, s mnohem lepsi grafikou, prepracovanou hratelnosti a s vyrazne realistictejsim pojetim. Vychazi exkluzivne pouze na PC, revoluce vypukne 14. zari 2012. EA Sports, It's in the game! :o)))
  • vždit je to pořád stejné furt dokola a hlupáci jim to kupují jak u blbých oni jen trošku upraví hru jinak ji mají pořád stejnou a napíšou 2013 NHL a studia rýžují prachy a hlupáci co to kupují si myslí jakou novou hru nemají a přitom tak poslední 3-4 roky se ta hra už vůbec nemění jen pár drobných úprav které se stejně ani pořádně ve hře nevšimnete .Proč nezrobí nové animace při obdržení golu inkasování nebo při bitkách nebo rozmlouvání s rozhodčím nebo hromedné bitky proč ?? na takové drobnosti jako kličky a různé pič-oviny se můžu vysrat protože stejně jak si do toho zažraný tak si ani nevšimneš žes nakou kličku zrobil nebo jak si to zrobil , na to nepotřebuji kupovat novou hru za 1500kč co jsem ch-uj , to si spíš počkám až vyjdou nové generace konzoli snad tam to bude lepší to NHL vypadat a ne 5 let starou hru furt omývat pořád dokola s drobnýma upravama a jen přepíšou datum ze 12ctky na 13nctku a zaplatíš za to plnou palbu 1500kč na to já vám seSSru a jen hlupák to může kupovat to si lepší stáhnu z netu zadarmo a nebudu podporovat ty zloděje co tam udělají kosmetické upravy a řeknou jaké změny to nejsou a rýžují na tom miliardy ročně , naSSsrat jim .Pokud tam nezrobí pořádné změny tak si to můžou strčit do-řiti . *16*
    • Jednou dospěješ ;)
      Po NHL 09 na PC, jsem se náhodně dostal ke konzolové "desítce" a byla to špička. Ne po prvním zápase ( jiný styl ovládání), ale stále to přiomínalo akrádičku,kterou jsme znali z PC. V NHL 11 přišel kolizní systém a fyzikální model, hra dostala uplně jiný nádech. Oproti minulým dílům 11ka neměla tlačítko pro zrychlení, vše tedy záviselo a dále pořád závisí na tom jak si s hráčem nabruslíte apod), dá se zrychlit promačkáváním levého analogu, ale zrychlení neni takové jako dříve (připomínající akceleraci po užití NO2 *3* ). NHL 12 vylepšila model fyziky,do hry se zapojili brankáři (provedení v plné hře stále beru za alpha verzi a očekávám její plnou fčnost v NHL 13), opět se lámou klacky,jejichž ostatky na ledě brání puku, či mění jeho směr, padaj helmy, tříští se skla a posouvají se branky...NHL 13 show yourself !
      • X360,gamertag viz nick tu,kdo chce rád si dám ;)
    • ty to bud nehrajes, nebo si slepy / hodne hloupy :)
  • Co takhle začít u obličejů hráčů, které se už x let nemění? Co takhle reálné masky a vybavení brankářů (toto bylo naposledy tuším v 02)? Co takhle držení protihráčovo hole? Osobně mě na PS3 NHL12 štve bug, kdy si hra nepamatuje mnou nastavenou strategii a taktiku jednotlivých lajn + zamrzání nebo zaseknutý loading v Be a GM
    • Je fakt že si hráči moc podobní nejsou..stejný problém jako u fotbalu..profící z EA :)
  • Mozna ze nema NHL takovy odbyt na PC jako kdysi ale povazte: pokud si NHL koupi fanousci hokeje v CR Nemecku Finsku Svedsku Rusku zkratka tam kde je hokej popularni tak mi nerikejte ze to nejsou velke trzby - Evrope sice stale prevazuje laska k PC a to je podle me dobre tak proc nekoho takto "odstavit" at si panove vezmou priklad z basketu od 2K

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit