Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude zase brekotu od tech co maji ty "lepsi" grafiky. *15*
  • FansLunacy
    Ono se stačí jen trochu zamyslet, což je tady pro mnoho lidí asi nadliský úkol ...

    Zvažoval jsem koupi, ale pak jsem si to rozmyslel. A proč? ... Protože jsem viděl spoustu gameplayů. A to mi stačilo. Ono se básní o tom, jak ta hra bude nádherná a graficky super ... oukej, tak až budete hrát, chci vidět, jak dlouho budete unešený z tý super mlhy a z toho sněhu ... jak vás dlouho bude bavit řešit to, že jste si ve hře us*aly a jde vám od pr*ele kouř. Budete určitě tak unešený, že vás vůbec nebude zajímat, že vlastně celou dobu jen hrajete v různých menších koridorech a střílíte po sobě a v podstatě nic víc.

    Nemám televizi a doma dělám to, že když jím, pracuju či cokoliv, tak si pustím gameplay a koukám. Pustil jsem si The Division a říkal jsem si ... uvidim, kouknu jak mě to bude bavit a jak mě to ohromí. Fakt jsem se snažil ohromit sám sebe, miluju postapo a všechno kolem něj, od Fallout po wasteland až třeba po různé Zombie hry. Kdyby vzniklo online Dying Light, předobědnám si to okamžitě. Ale jako koukat hodinu na to, jak vystřílíte někomu zásobník do hlavy a on stále stojí, je něco nad moje síly. I to bych možná dokázal zkousnout, ale já jsem se prostě nedokázal přenést přez to, jak se tam nic nedělo. Prostě jen koukáte na střílení, bez interakce, bez cutscén, bez ničeho. O čem teda ta Beta doprd*le je, když tam skoro nic neni? Nebo tam skoro nic nemělo bejt? Co jste tam teda zkoušely?

    Těšil jsem se na to od minulýho roku. Je to fakt jediná hra, kterou jsem měl v plánu si předobědnat a čekal jsem na ní a slintal po ní hodně dlouho. Ale ty gameplaye fakt stojej za prd a vůbec mě to nenadchlo ... vůbec ničím. Ani NPCčka nehejbaj pusou, když mluvěj, je to jak v LoL.

    Nechci tvrdit, že to je špatný. Je to jen můj subjektivní názor na věc. Nehejtím to, ale ač jsem milovník postapo filmů a her a věrný čtenář madbrahmíny ... tohle mě fakt - fakt - FAKT - nenadchlo. A obědnávat si to kvůli mlze a reálnejm vločkám fakt nebudu. Mě jde o obsah, craftění, PvP, příběh, discovering atd ... Co jsem tak viděl, tak Beta byla tak osekaná, že jsem si nic z toho pořádně ani nemohl vyzkoušet a vzhledem k tomu, jak se poslední dobou Ubisoft prezentuje, tak to snad nechci ani riskovat. Sorry, jestli jsem tu někoho urazil, jen mě to zklamalo a to jsem to ani nehrál v plný verzi. Předobjednejte si to, zahrajte si to a doufám, že si to užijete. Velká škála lidí říkala, že je to baví, ale čekal jsem od toho holt víc, než jen chození, střílení a dělání andělíčka ve stoje.
    • Still
      Tak nedělá na tom jen Ubisoft, tak snad to nejsou jen plané řeči.
      Ale online Dyign Light bych taky bral, čekám až naskladní datadisk (Steam je děsně předraženej).
      • FansLunacy
        Všechno, co na online hře mám rád, tam osekaly a nebo to tam nebylo vůbec. Už to mi přijde podezřelý ... a jelikož jsem konzolista, tak nejen, že nemám takový výběr, jako PCčkaři, ale navíc hry na PSko stojej až bych se odvážil říct nechutný prachy, tak si hodně pročítám recenze a koukám hodně na gameplaye, někdy fakt až do konce, abych zjistil, jestli by mě to bavilo.

        Mě tohle vůbec nezaujalo, ničim. Do slova. Přijde mi to jak nepovedený 3rd person FPSko.
        • nejenom ze si debiilni konzolista, ale jeste neumis ucivo 4 tridy. osekalY ? ses debiil ? vrat se do skolky ty decko vypatlany. *15*
          • Zda se, ze samoucelne zdvojene samohlasky a vypustena interpunkce se vyucuje az na vysokych skolach, coz?
            • Jasne, filtr co zaludne a svevolne maze interpunkce a navic jeste nuti nebohe pisatele k vytvareni slovnich kreaci, aby tak mohli bez vetsich uprav vyjadrit sva laskava slova pochopeni a povzbuzeni, uplatnujice u toho nejen ucivo zakladni skoly, ale i nezmernou davku taktu a slusnosti. Jinymi slovy, abych se priblizil k pozadovane urovni nutne pro pochopeni textu: "ty mizerny chybejici carky ve vetach a slovnik dlazdice fakt na filtr nesvedes, voe" ;)
            • Podle mně byl rozlícený a chtěl napsat, že to tam ty swyně osekaly, ale cenzura mu to nedovolila
            • ty jelito, vic vubec ze je tady filtr ? dalsi pitomecek, kterymu je 10 let. *15*
  • Tak předobjednáno, kdyby se někdo chtěl přidat a dát co-op popřípadě Dark zone...tak stejnou přezdívku mám i na uplay :)))
  • stoupeek
    Můžu se zeptat, jak je to s coopem? Mužu teda plnit singl mise s dalším hráčem a pak jít třeba do battlezóny pro lepší loot? Nebo je MP jen v battlezóně?
    • pve cast hry je jde hrat solo nebo ve 4 jinak v pve casti hry nepotkas jineho hrace krome ruznych mist jako safehouse atd kde to funguje jako mmo svet dark zone funguje jako klasicke mmo kde potkavas urcity pocet hracu co se vejde na mapu takze kdyz chces hrat s kamaradem tak si ho musis pridat do party aby ste sli na stejnou mapu. Jinak v darkzone nebude nejlepsi loot ve hre i v Pve nebo pres crafteni pujde ziskat high-end gear a v raidech pujdou urcite ziskavat ruzne specialni veci/skiny jinak i kdyz nemas kamarady co budou hrat hru s tebou ve hre funguje matchmaking ktery ti najde lidi na mise/potulovani po meste nebo i na jednotlive ukoly co budou na mape.
    • Presne tak, mise mimo Dark Zone muzes hrat sam nebo co-op, dle sve libosti. Ciste MP je jen Dark Zone.
      • stoupeek
        Díky.
  • Nechápu, že řešíte grafiku. To není tak zásadní. Že je hra mdlá a očekávání jsou daleko za hranicema toho, jak hra bude vypadat po hratelnostní stránce, to je to zásadní. Kromě toho je hra podstatně menší, než se původně hovořilo. Je tu další Destiny.. Vsadím se s kýmkoli.
    • Still
      Však Ubi chce takové svoje Destiny na PC :)
      Podstatně menší? Haha?
      Hra je mdlá? Hrál jsi to vubec? Víš co znamená Beta? Haha?
      • Beta neznamená vůbec nic. Beta je hotová hra, kde se dolaďují jen naprosté detaily. To už se ukázalo tolikrát, že mě udivuje, že se někdo ještě může na betu odvolávat. Dneska je alfa, to co dříve bývala beta.

        Pamatuju si destiny, jak říkali, že je to jen beta a že hra bude úplně jiná a lepší. To samé elder scrolls online atd. Tyhle kecy neberu.

        Hra dostane 7/10 max 8/10 s tím, že to má jistý potenciál, který se ale po letech nenaplní, protože potenciál rovná se u této hry jen DLC.
        • Still
          Tak uvidíme, co budeš říkat na plnou hru...oh wait, ty si to vlastně asi nekoupíš, tak budeš vařit z vody.
          Beta znamená hodně, jak napsal bubu, bylo hodně věcí povypínaných a nepřístupných/zkrouhnutých. *6*
          • Priserna hratelnost urcite zustane. Pro packovace tak akorat.
            • Still
              Koukat na gameplaye z konzolí byla fakt sranda, jak se snažily zaměřit hlavu :D
        • KONECNE to niekto napisal naplno !
          toto iste som pochopil aj ja!
          Len ja to upravim premna je uz ALPHA (Alfa) verzia Hry finalna verzia ako bude vyzerat gameplay a grafika!
          Tie ubohe opravy v hre skripty bugy a rozne riadky su neviditelne zmeny v hre a nema to za nasledok zmenu hry ako niekedy sme si mysleli ze to je este len BETA a ze sa vo finalnej verzii vsetko zmeni uplne hra od zaciatku
          HA! NIKDY sa tak nestalo !
          Totalny Suhlas ZETKO !!!
          • Jojo, taky by mě to nebavilo, kdybych neměl žádný kamarády..
        • v bete bol iba malý výrez mapy, nefungoval crafting ani perky a chýbali rôzne questy ale áno je to celá hra.
          • Ale hrát se to bude úplně stejně. *3*
  • Za mě je grafika vpohodě i když všichni hrozně hejtujou na downgrade. Podlě mě jedna z nejlíp vydajacích her současnoti. Co sem četl na fan stránkách (thedivision.sk) tak bude v plné hře víc obsahu, vzácné itemy nebude tak jednoduché získat a end game by měl mít víc možností hraní a ne jenom MP dark zone. Navíc bude každej týden aktualizace, balancování a přidávání obsahu a eventů. Podlě mě to za ty prachy určitě stojí i kdyby to mělo po čase omrzet stereotypem (ale to je asi tak jako si ve střílečce stěžovat, že po 10 hodinách hrání pořád jenom střílím a nic jinýho se neděje :D). Hrál sem jak uzavřenou tak otevřenou betu a v té otevřené těch NPC byl daleko víc než v uzavřené a prý počet nepřátel, vendorů a ostatních NPC hodně nevýšili v plné hře oproti betě, kde jenom testovali funkčnost a stabilitu. Rozhodně v tom plánuju utopit pár víkendů *3*
    • Still
      Uvidíme až to výjde, jaký bude downgrade... Mě se zdálo, že při druhé betě je všude daleko více bordelu.. A celkově mi to přišlo že to je víc postapo...
      • Prostředí by se už měnit nemělo, možná to bude působit místy lepší místy horší grafika z důvodu rozdílnýho exteriéru, ale vpodstatě beta byla demo takže by hra měla zůstat taková jaká byla v bětě, aspoň teda po grafické stránce. Navíc ubi psal, že hw nároky plné hry a bety se neliší.
  • někde sem četl, že to líp běhá na AMD *1*
    ps. na DDshitu to nebylo
  • Stále váhám nad koupi. Hrál jsem betu. Není to špatné, ale připadámi, že se to brzo ohraje. Jak jste na tom vy ?
    • Lukyz
      Taky jsem váhal, ale když si vezmu kolik času jsem strávil v betě a kolik stojí hra, tak mi to v poměru cena / výkon vychází dost solidně, jelikož i kdyby se dostavil stereotyp, tak odhadem min. 50h utopím.
    • Sr_Lobo
      Jestli mas aspon jednoho kamose s kerym bys to hral tak je to vcelku jasna koupe.
    • Still
      Mám Sleeper Edici, tak je to jasná volba, věřím že to bude pecka *14*
      • Koukám 7lidi nemá na Sleeper Edici peníze...
  • Tovale moc nezachrani tu prisernou repetitivnost, kterou trpela beta (hlavne v MP)
    • Still
      *1* V Betě nebylo milion věcí, co bude v plné hře. Tak je to trochu předčasný hodnocení... V plné verzi bude všechno jinak, stačí číst novinky na fansite..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit