Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/11623-forza-horizon-xbox-360-demo-download.html Tady je přímý link na stažení, to 360iso.com nefunguje.
  • Je to jen pro multak na live a nebo se daji zavodit i nejake preddefinovane scenare s naprogramovanyma oponentama?
    • jnsCZ
      Je to v podstatě stejné jako Need for Speed Underground nebo Test Drive Unlimited. Takže ne, rozhodně to není jen mulťák.
  • tak co říkáte na demo? hrál ste ho někdo? pro mě naprostá bomba přesně jak sem čekal.. grafika je super, od forzy 4 pokročilo i rozbíjení.. sotva sem ťukl zadkem lancera tak sem vybil sklo a křídlo bylo fuč. aji zrcátka se mi podařilo urazit ovládá se to fajn. i na šotolině, nato že je to akráda tak do nfs to má hrozně daleko! je to plynuly, žádný lagování.. jde vidět že to nebeží v 60fps ale 30fps což mi ale vůbec neva. a ta krajina i v noci je luxusní.. je fakt že to je zjednodušeny, to ovládání ale od plné verze mě to neodradí. protože tdu2 mě zas tak moc nebavilo skrz to že tam bylo i docela málo aut. teda kdybych neměl RGH tak tuhle hru si určitě koupím :-) ať už je venku full spolu s dishonored v cz :D
    • DangerousDave
      tak to čo si napísal ma od Horizonu slušne odradilo ... ale snáď to nebude tak úchylné ako TDU2 :)
      • jnsCZ
        Hele, jak píšu na konci - ty závody vůbec nejsou špatné! Fyzikální model je zábavný a grafika je velmi povedená. Problém je prostě v té "omáčce" okolo.
      • presne to v tom vydim.. a to TDU2 jeste docela uslo protoze melo vyklidnenejsi grafiku.. jak to dopadlo se studiem vsichni vime :)
    • Hmm, tak to je velké zklamání, já čekal Forzu 4 mimo okruhy, tohle všechno co píšeš ať si strčí někam.
  • Může to někdo stáhnout a dát třeba na leteckou poštu nebo ulož.to ?
    • stáhni si to z xbox360iso.com je to tam na mediafire 8 partů. lahoda
  • Cosi
    Já když vidím na obrázku toho "contact lead program managera" s otevřenými ústy a rozmáchlým gestem. Už vím, že bude mluvit o tom jak je ta hra super, nikdy nic lepšího nedělal a vtáhne vás to jako žádná hra předtím. Ale proč musí mít tak debilní název funkce vám nikdo neobjasní.
  • Dnes se objeví demo pro všechny nebo my co nemáme Gold budeme čekat týden ?
    • Jenom pro Gold účty. Hrál jsem a nejdu do toho. Zlatá FM4. Pro lidi bez Gold účtů asi až za týden.
      • Hanzales
        Též jsem zvědavý. Někde se psalo, že Horizon má být od FM4 trošku arkádovější, což je ale zase v rozporu s tvrzeními v tomto videu. Docela mně právě zajímá, jak se to bude chovat na volantu, ale asi bude stejně nejideálnější počkat na to demo a vyzkoušet. Nicméně nějaké postřehy by se šikly ;o)
        • Je to o fous arkádovější. Auta míň reagují na přechody asfalt-šotolina, jdou snáz do smyku a snáz se i rovnají. Ale není to žádný Burnout, ten základ z Forzy je tam cítit - auta mají dojem váhy, zvlášť při akceleraci a brždění, což je pro mě osobně jeden z největších gólů celé Forza série... mám prostě pocit, že řídím auto, které má nějakou dynamiku a setrvačnost. Druhou věcí je reakce na kontakty s protivníky nebo stacionárními objekty. Tam hra promíjí taky víc než v FM4. Nečekám rozstřel o protijedoucího civilního brouka, ale tady mi to trochu připomnělo TDU. Demo ovšem nabízí jen omezenou možnost vyzkoušení onoho otevřeného herního světa, takže zatím hodnotím spíš jízdní model s ohledem na FM4. Frikulínství kolem celé hry (včetně intra) trochu zavání TDU2, ale myslím, že to půjde snadno odfiltrovat (=přeskočit)...
      • Taky by mě zajímalo, co se ti na tom nezdá? Podle mě to bude super, pokud fyzika aut bude stejná jako ve Forza motosport, tak forza horizon tomu jen dodá korunu tim otevřenym světem :-)
        • Ok, rozepíšu - určitě je to trošku víc arkádovitější než FM4, ale o tom se ví a to vůbec neřeším. V TDU 2 jsem měl nejradši toulání krajinou a objevování než nahypované závody. Tady se trochu bojím že to přejíždění mezi závody bude jen chvilka aby to nezačalo nudit. Zatím je malý vozový park, ale určitě se bude za MS Points rozšiřovat - ostatně mají kam šáhnout. Ale protože už mám všechny balíčky ve FM4 koupený, nerad bych tohle opakoval i u FH. Jinak ovládání je pořád paráda, na Fanatecu je to super. U rallye tratí je ten force feedback fakt síla. Takže to berte spíše z pozice hráče co má všechno ve FM4 a nevidí důvod proč to opakovat u FH. Ale když porovnám srovnání třeba Fordu Mustang Boss 429, tak radši ten čas strávím u FM4. Ale kdyby neexistovala FM4, asi bych do toho šel. *3*
          • to co píše jnsCZ o kus nade mnou - tak pod to se podepíšu. Třeba se to někam rozjede a uvidíme, ale teď do toho fakt nejdu. Ale záleží jakým způsobem člověk hrál FM4ku. Když s vypnutými pomocníky, tak ať u FH opravdu zkusí demo.
      • a proč se Ti to nelíbí? Zkusíš se rozepsat ? Forza 4 je perfektní, to souhlas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit