Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufam, ze to nebude nejaka slunickarska agitka. Uz vidim jak to do toho muzou roubovat
    • ježišmarjá, to je fakt, který pořádný film nebo umělecké dílo kdy stálo za něco a bylo přitom sociálně progresivní/sluníčkářské...
    • Jeej, Novinkari jsou uz i na Games.cz! *1*
  • jakubc
    Tady to máte v češtině:

    http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/deus-ex-mechanicky-apartheid
    *3*
  • jendabek
    V půlce jsem trailer musel vypnout. Citové vydírání, béčkoví herci, nuda. Snad ta hra samotná bude mít nějaké koule a nebude jako tenhle trailer jen na efekt, který navíc nefunguje.
  • Mart9
    Ta hra bude o tom, že ty zrůdy budu střílet?
    • nikoliv, ty sám zrůdou budeš :)
      • Mart9
        Ale to se nevylučuje ne? *2*
      • Magister_Peditum
        Třeba myslel neaugmenťáky. *15*
  • Princ.Jablon
    Trošku OT ale ten poslední odstavec:

    "V čem je video aktuální, když formálně jihoafrický apartheid skončil před mnoha lety? Rozdělení společnosti, umělé a náhlé národovectví, přisuzování kolektivní viny na základě činů či prohlášení jednotlivců se na nás v dnešní době hrne ze všech stran. "

    Mě zase pohoršuje náhlé pohnutí mysli, neziskových zmr*ů kteří sem (rozuměj do Evropy) chtějí tahat miliony ekonomických migrantů (protože v Eritreji, Gambii, Nigeru, Zimbabwe, Pakistánu, Indii, Indonésii, Keni, Senegalu a 3/4 těch děr v Africe žádná válka neni), i přes to, že v životě o žádný z těch zemí neslyšeli a jediný co kdy pro pomoc těm lidem tam bylo udělali, že poslali SMS na člověka v plísni kterej jim tam pošle nějaký žrádlo, což paradoxně situaci zhoršuje, protože ty lidi tam si na to tak navykli, že nedělaj vůbec nic kromě šuk*ní a čekaj, až zase přistane nějaká ta pomoc...

    A stejně tak, jako v traileru nejde o žádné odsuzování jednotlivců na základě kolektivní viny, jelikož toho "zkratu" se tam dopustil snad každej jeden augmentovanej člověk, tak osuzování přitáhnuvších ekonomických vyžírek je zcela opodstatněné, zvlášť když vyznávají islám (ale jak ukázalo divadlo za naše prachy s iráckýma křesťanama, tak je to asi úplně fuk co za víru mají), nevim jak u vás v redakci, ale u nás také nedělíme nacisty nebo komunisty na umírněné a radikální, nikdo neodsuzuje musimy za to, že islamista někde někoho zabije, vina muslimů spočívá v tom, že jsou muslimové a vyznávají totalitní ideologii převlečenou za náboženství porušující ty nejzákladnější lidská práva...kde jakej řadovej nácek nebo komouš pravděpodobně v životě taky nikoho nezabil, ale jeho vina je morální, spočívá v podpoře té zrůdné ideologie a zatímco nacismus segregoval na základě rasy, komunismus na základě společenské třídy tak islám, vážená osvícená redakce, islám segreguje na základě POHLAVÍ...(EDIT: takže až bude mít pan Poláček tendence na někoho ukazovat prstíčkem v textu k videu ke hře, ať ukazuje na ty, kdo opravdu segregují na základě "kolektiního odsuzování" a to jsou muslimové) a proto je ten výkřik k aktuálnímu dění zcela mimo mísu a vlastně i k videu, jelikož jsou segregovni z důvodů situace, která se již udála a hrozí znova
    • slovo migrant stačí nahradit slovem žid a pak už se jen posunout do roku 1936, kandidátů na muže s knírkem už tu taky máme dost. Svět je složitější, chlapče. Někteří migranti jsou ekonomičtí, jiní ne, někteří jsou slušní lidé, jiní ne, někteří jsou vzdělní, jiní hloupí, někteří jsou altruisté, jiní kriminálnici. Jenže to je na tvůj mozeček příliš složité. Tvé primitivní výkřiky složitý problém nevyřeší, maximálně na další problémy zadělejí, až nám tu navolíš populisty.
      • Asi pochádzaš z alternatívnej histórie.
        Nacisti chceli židov vyhladiť. Migrantov do EU nechcú ľudia vpustiť. Nie je tu snaha pripraviť migrantov o majetok, postavenie, o ich zem. Môžu si žiť u seba ako chcú. Len nech nepresadzujú svoju vieru tu.
        Vedel si, že v dánsku majú detské manželky v táboroch? Tomu hovoríme v tejto aj v tvojej alternatívnej histórii pedofília. No majú výnimku, lebo xenofóbia. Krádež je zločin. No za krádeže migrantov nezatvárajú, lebo nemajú odbavenú žiadosť o azyl a tým pádom opäť výnimka, lebo nevedia čo s nimi. Neplatia pre nich rovnaké zákony, majú milión výnimiek pretože xenofóbia. Napriek tomu, že sa vravelo, že sa musia prispôsobiť našim zákonom čo bolo jasné klamstvo od vedenia EU.

        Máš pravdu, kandidátov na mužom s fúzikmi je hromada a väčšina z nich je vo vedení Únie. Prečo nemôžme demokraticky a slobodne odmietnuť? Zvlášť keď V4 navrhli pomoc (poslať ľudí, peniaze, zdroje, pomáhať u nich), len nie variantu vziať ich domov. Prečo nestačí dať bezdomovcovi kabát a polievku a prípadne aj prácu, ale musíme ho brať k sebe domov? Oni sú naozaj ako zo zle naskriptovanej hry. Nemôžeš ísť okolo a napadnúť nepriateľa zozadu, lebo game over. Môžeš len rovno a strieľať. Nemôže pomáhať migrantom nijako inak, lebo Game over, môžeš ich len prijať.

        Nie je našim právom rozhodnúť sa s kým budeme žiť? Zato bojovali naši predkovia, aj komandér Shepard. A tak ako jemu vzali na konci Mass Effect 3 právo sa rozhodnúť, tak isto berie únia právo nám. On mohol zabiť jedných, alebo druhých, alebo seba. My môžeme prijať migrantov, alebo zaplatiť nenormálnu pokutu. Sloboda ako vyšitá.
        Dokonca kritizujú referendum, čo je základný pilier demokracie. A zovšeobecňujú. Nik nepovie, že nemáme problém s Azijatmi a inými Európanmi, ktorí sem migrujú bežne a žijú a dodržiavajú pravidlá. Nikdy pri nich nebolo toľko správ o znásilneniach, krádežiach a výtržnostiach pripadajúcich nie na bežných chuligánov a zločincov, ale na konkrétnu skupinu ľudí. Keby boli za zločiny ihneď deportovaní, ľudia by sa tak nebáli.

        Demokracia by mala byť Open World hra. kde platia isté pravidlá, zákony, medzinárodne dohovory (ani Geralt nemohol zabiť koho chcel), ale máte možnosť voľby a nie je to koridorovka typu Call of Duty, kde môžete len jedným smerom, jednou možnosťou.
      • Princ.Jablon
        Drizzte nech si ty svoje moudrosti do klubovny, nechápu co si nepochopil na příměrech ideologií který nahoře vedu, ale řeknu ti, že přijmu klidně milion židů jak jednoho vyznavače fašounskýho islámu a příměry s náckama si nech do Kliniky a nebo přirovnávej korektně, spolu s náckama je už jen jedna sorta lidí co chtěla/chce židy vyhladit a to jsou vyznavači islámu, neni to tak dlouho co židi zdrhali z francie kvuli tomu, že tamní orgány jsou neschopný zabránit antisemitismu ve městech s velkou muslimsko migrantskou populací.

        Jinak si přečti opět dnešní zprávy a používej víc výrazivo "populisté" až to zase půjdeš hodit nějaký tý čssd, straně zelených a nebo ANO soudruha Bureše, jejichž program je na slibech a populismu založen.
        • nejsem zastánce toho, aby si sem Evropa pouštěla hordy muslimů. Jakmile jejich množství naroste, začnou vytvářet gheta a nepůjdou integrovat, nehledě na jejich netolerantní naboženství. Na druhé straně nemám rád lidi, co se na tom problému přiživují - různé Zemany, Konvičky, Klause, Wilderse, Farageho, Le Penovou, rakouskou FPO apod. Všechny tyto individua a strany jsou financované z Ruska (stačí googlovat). Rusko má eminentní zájem na tom rozbít a oslabit Evropu, protože rozdělená evropa je slabá. A přestože islámský terorismus i migraci považuju za problém, Rusko považuju za nebezpečnější.
          http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/12103602/America-to-investigate-Russian-meddling-in-EU.html
          O tom že Zeman s Klausem jsou ruské loutky snad není nejmenších pochyb. Není vůbec náhodou, že jsou oba z Prognostáku, oba euroskeptičtí a oba antiimigrační a populističtí.
          • Princ.Jablon
            Já nejsem zastáncem ani žádnýho Zemana ani Klause (i když ten měl, co se EU týče pravdu pravdoucí už za presidentování) Le Penová vede linie svojeho fotra a to už léta

            EU nepotřebuje žádný Rusko aby jí oslabovalo, EU je slabá sama o sobě...zatím všechny krize který přišli to ukázali, od doby po-lisabonu se EU naklnola k cestě která je špatná a to je cesta centrálního řízení s předobrazem v SSSR (neni se čemu divit, polovina lidí co jí vedou jsou salóní komunisté z doby již před 20 lety), jiank si mysli, že tady novej áďa klindně vzniknout může, ale nebude to kvuli žádný domělý fašizaci společnosti ale kvuli lidem tvojeho myšlení, kterej nesouhlasný názory označí rovnou za fašounský a posluhovače rusáků.

            EDIT: neni s podivem, že "rebelují" nejvíce země na východě EU, ty jež mají s totalitou hluboké zkušenosti (poláky s prorusáckýho postoje si snad nikdo nedovolí obvinit) a je rozumné, že lidi upozorňují na to, že nechtěj vyměnit moskvu za brusel, diktát je diktát ať je z moskvy nebo bruselu
            Víš jakej je rozdíl mezi SSSR a EU? SSSR vedlo také propagandistické kampaně očerňující lidi...občany jiných států - vrazi z wall streetu, buržousti a podobně, EU vede kampaně očerňující svoje vlastní lidi - nácci, xenofobové, rasisti, ty lidi který její fungování platěj ze svojich daní, den kdy se EU zmenila z ekonomického uskupení na uskupení politické byl dnem, kdy si nad sebou podepsala rozsudek potupnýho rozpadu a zániku.

            EDIT2: Nehlásá Eman, že by se měla EU transformovat do federace?
            • Přesně tak, nevím kde se vzal kec že by Zeman snad byl proti-EU :D. Docela živě se ještě pamatuju, že když bylo druhé kolo Schwarzenberg vs. Zeman, tak to v téhle otázce bylo prašť jako uhoď...
    • nezbývá než doufat, že ti přibývající roky života přidají i potřebný nadhled a kontakt s jinýma lidma. Sorry ale tohle je úroveň přemýšlení 15 letého. černá/bíla, zlo/dobro jsou koncepty které život rozplyzne do arabeskních gradientů. Nezbývá než ti popřát zajímavý život :)
      • Princ.Jablon
        Potřebný nadhled...vsadim se, že ty seš jeden z těch co nosí placky "komunisty v ČR nchceme" taky je nedělíš na "dobré a zlé", kdyby byl takovej Hitler chytřejší, tak nacismus prohlásí za náboženství a lidi tvého ražení, by se dneska nácků zastávali, že všichni nejsou stejní a kdo si to myslí, přemýšlí v rámci "černá/bílá"

        všechnno ostatní máš napsáno výše a já se nerad opakuju.

        EDIT: Jinak si nemyslim, že ve svojich letech už dostanu potřebný "nadhled", navíc když vidim, kam ten nadhled dohnal takovou Paříž, Marseille, Mälmo, Brusel a podobné
        • je samozřejmě škoda že už Váš žádný další mentální vývoj nečeká, svoje názory na sobě přispěndlené nenosím, přijde mi hloupé ohraničit se jedním názorem, ostatně co Vám budu vykládat o škatulkách přemýšlení že? :)
          • Princ.Jablon
            Soudruhu, já nepsal, že mi nehrozí další mentální vývoj, já psal o tom, že nehodlám "získat nadhled" co se týče migrantů a totalitního islámu, na svém postoji k tomu nehodlám nic měnit

            vidíš to, to je problém váš kulturních neomarxistů, já nemám problém přehodnotit názor a nebo uznat, že jsem v omylu, když mi někdo předloží relevantní argumenty, ale vy, argument nemáte žádnej, hned se vaše slova stáčej k pokusu urážet a dehonestovat svoje oponenty, v tý krátký větě si to stihl třikrát (žádný mentální vývoj, škatulkování, nepřemýšlení) takže doufám, že moje vysvětlení pochopit i pitomec tvého ražení a současně tě lituju, ty tedy svojim názorům nevěříš, nemáš je totiž na sobě hloupě přišpendlené a přišlo by ti hloupé se jimi ohraničit...

            takže tě zcela s klidnym svědomím můžu označit za názorové ŽELÉ prostě takovej ustrašenej debílek bez koulí
            • Jakže? kvo kvo kvo kvo kvó, no dobrá puťa puťa :)
            • Princ.Jablon
              Soudruhu...já od tebe nečtu nic jinýho než nevěcný bláboly

              jinak věř, že významů všech titulů kterýma jsem tě obdařil jsem si vědom a právě proto jsem te jimi obdařil a dál pokud nemáš něco k tématu, kromě svojich rádobyvtipnochytrých příměrů kterýma si honíš pošramocený ego tak radši nereaguj, ušetříš nám oboum čas
            • já Vás mám taky rád :) A o moje genitálie žádný strach *3*

              ani Soudruh ani neomarxista, pitomec už vůbec. Kdybyste aspoň znal význymy slov, jimiž šermujete... No nic jak se říká, se slepicí šachy nevyhraješ, figurky rozhází a desku posere :)
          • Ale opět žádný protiargument....
      • Pán je hádám relativista?
        • najdi mi objektivní standart morálky a já hnu planetou :) Jsou věci na kterých se ve většině shodnem, neber cizí věci, nenič je, neubližuj ostatním, ale těch pevných zásad je jak prstů na ruce zbytek je oceán otazníků, který každý z nás rozkrývá jak nejlíp umí (někdo ani to ne). Mám člověku na ulici dát prachy, mám darovat krev? Co ledvinu příbuznému, má matka právo ukončit těhotenství, můžem někomu brát jeho víru, ať už je sebehloupější, co s lidmi závyslími n adrogách léčit nebo zavírat nebo ignorovat... a takhle můžu psát dál a dál. Moje pointa byl o tom, že když je člověku mentálně 15, tyhle nuance nevidí, nemůže, vše je jasné jak facka. :)
          • Problém je v tom, že tyto nuance vidí jenom jedna strana. Pokoř se bílý muži, máš povinnost pomáhat slabším. Ale slabší ti nemusí poděkovat, být vděčný, nemusí ho zajímat tvoje morálka. Existuje pouze rasismus ze strany bilých vůči ostatním etnikům.

            Toto je náš svět. Žijeme ve věku viny. Ve patronizace, kdy celé skupiny obyvatelstva nejsou údajně dospělé a odpovědné za své činy.
            • To čem píšeš je ale ona kulturní zásada a tradice, ke které se obracíme. Protože nastavování druhé tváře a pomoc bližnímu JE křesťanská zásada. Že je to těžké? No samosebou, že je.

              Ale musíme si vybrat co chceme. Chceme žít podle křesťanské/evropské tradice a nebo nastolit nějakou brutální diktaturu, která bude střílet uprchlíky po tisících?
          • Najobjektívnejšou zásadou morálky je Nerob iným to čo nechceš, aby robili tebe. Pokiaľ človek nie je masochista, tak je to univerzálny návod na slušný život. Tak ako antickí filozofovia, stredný prístup je najlepší v porovnaní krajnosťami morálneho absolutizmu a relativizmu.

            Ale ja faktom, že vziať dve totálne odlišné kultúry a zmiešať ich násilne dokopy vyústi len v násilie. Vzhľadom na stránku na ktorej sme, stačí sa pozrieť na odlišnosti trpaslíkov, elfov, či orkov vo fantsay, alebo rozličných rás v sci-fi. Keď niekde žijú podľa svojich vlastných noriem, viery a tradícií, tak je spolužitie zmiešané extrémne náročné. Buď sa menšina začlení, alebo si bude presadzovať svoje. Vyžaduje si to v každej hre tvrdé presadzovanie zákonov pričom vždy vznikajú kulty, lebo zločinecké organizácie rás ako odpor voči začleneniu sa.
            A krajiny migrantov sú naozaj ako z inej planéty, alebo rasy. Nie je to urážka, ale prostý fakt vzhľadom na to, že sa tam žije inak a vládne tam iné náboženstvo. Stačí sa pozrieť na správy, každých pár dní je správa o znásilnení, napadnutí, kradnutí a výtržnostiach, o hliadkach šária a varovania, aby agresívne domorodkyne neprovokovali krátkymi sukňami a vychádzaním von po ôsmej večer. Samozrejme, že sú medzi nimi slušní ľudia, ale vo väčšine je kultúrna odlišnosť voči našim zákonom a voči ženám všeobecne príliš veľká a pre mnohých z nich je to prirodzený spôsob života, nie zločin.
            Keby sme mali nulovú nezamestnanosť, žiadne deti v domovoch, všetci chorí by mali perfektnú starostlivosť, potom môžeme uvažovať o prijatí ďalších ľudí.

            Ale ako môžete porovnávať niečo také s Deus Ex? Tu je šialené separovanie vlastných ľudí (v tomto prípade bez zmyslu, pretože naozaj stačí prečistiť software, alebo deaktivovať pripojenie na ich končatiny, navyše oni to nerobili úmyselne). Tak ako separovali napríklad nacisti. Odmietanie migrantov nie je separovanie vlastných ľudí na základe niečoho čím sa odlišujú, ale proste nevpustenie cudzích, ktorí žili celé stáročia inde.
            A navyše redakcia kľudne môže napísať článok v ktorom vyjadrí svoj postoj k tak veľkej a aktuálnej veci. Ale takto účelovo to podsunúť do článku? Možno to nebolo úmyselné a len to bolo zle napísané, ale vyznieva to ako skrytá propaganda.
            Umelé a náhle národovectvo - to bolo prekladané, či to patrí do článku? Denne počúvame z EU ako je národovectvo zlá vec. Hoci predtým všetky národy presadzovali národnú identitu, kultúru, tradíciu a historický odkaz. Pokrok sa dosahoval tým, že ľudia pracovali pre zlepšenie svojej vlasti. USA tomu všetkému predsedá, hoci stále hovoria že US je najlepšia, najdemokratickejšia a najúžasnejšia krajina na svete (vôbec im to nepríde ako pýcha, alebo nemiestne, nevhodné. Mnohí to berú ako fakt). Aj vo voľbách, spravme opäť Ameriku najväčšiu, nasledujme Americký sen. Stále omieľanie otcov zakladateľov a ostatných patriotických kecov. Je veľmi povrchné tvrdiť, že národovectvo je zlé, keď spojencom EU a západu je USA, ktorá národovectvo vyzdvihuje viac, než ktokoľvek iný.
            V hrách to máme často. Stromcloaks proti Cisárstvu a proti obom Domínium Vysokých elfov. Popritom náboženský kult uctievajúcich zakázaného Septima. Čistý rasizmus v Zaklínačovi. A v mnohých ďalších hrách sa ukazuje národovectvo, viera, rasa a rozdiely ktoré z toho vyplývajú. Niekde je ťažké určiť, kto je morálne v práve (pokiaľ to nie je Sith vs Jedi), inde je to jednoznačné. To platí aj v konfliktoch sveta z ktorých historicky priamo, alebo prenesene často čerpajú hry a knihy. Morálna komparácia v článkoch by však mala byť jednoznačná, ak ju tam chce autor dať.
          • Musím říct, že je radost číst tohle vlákno diskuse. Ať si člověk myslí o diskutujících co chce (tj. jejich bipolární pohled na svět nebo mnohem otevřenější přístup druhého pohledu), je super vidět diskurz o aktuálním tématu, které se nás nebo našich dětí, v blízké budoucnosti určitě nějak dotkne.

            Myslím, že velký rozdíl ovšem pochází z kulturního prostředí té země a náboženství nehraje až takovou roli. Podívejme se k nám v ČR, ač křesťani, nevěřící nebo jiného vyznání, fungujeme v naší společnosti víceméně podobně. Zapadáme, naše hodnoty jsou v obecném měřítku podobné, lišíme se v nuancích, které nas až tak zásadně nerozdělují a dovedeme vedle sebe žít. Tak nějak víceméně podobně bychom mohli mluvit o slovácí, polácích: jsme si v mnoha pohledech hodně podobní. Tak asi podobně to mohou mít různé jiné národy v africe nebo jinde na východ. Takže ať muslim nebo ne, to nemusí hrát takovou roli. Islám je prostě ideologie jako křesťanství, kterou někdo využívá k tomu, aby měl moc, postavení a peníze. Samotné náboženství za to nemůže. Podívejme se do evropské historie křesťanství, nezažili jsme zneužívání náboženské moci ve svůj prospěch? Proto není křesťanství samo o sobě špatné. Podívejme se, kam jsme se vyvinuli a zjistíme, že hrany se obrousily. Hold islám je "relativně mladší" náboženství.

            Diskusi zdar *1*
        • Pán je spíše normální a statečný člověk se vzděláním.
          • Magister_Peditum
            Normálnost je relativní, a z čeho jsi poznal, že je statečný? *15*
            • Princ.Jablon
              Arkande: ty stupidní spratku, kde myslíš, že jsem uprchlíky z balkánu tehdy viděl? když pominu to, že jsem se nehoupal fotrovi v koulích jako ty? přemoudřelí náctiletí idioti mě opravdu dojímaj

              tzo s biblí je klasickej případ pseudointelektuálních dementů kteří bibli ani koránv životě nečetli ale včšude něco podobnýho tlachaj a tak to zoopakujou, pro tebe debílk udoporučuju přečíst nový zákon, abys nedělal debila ze sebe a pak vezmi ten korán a přečti si ho taky...tam je to narozdíl od bible (násilná část a v novém zákoně umírněnější) naopak...tam je prvně umírněná část a následně "dopsána" ta agresivnější...po té, co si islám podmanil arabský poloostrov, tak nemoudři
            • Druidmv, ale prosím tě! Náboženství ospravedlňuje zlo, neblbni to každý ví...četl jsi už někdy Bibli? Já mám takový pocit, že prostě v této chvíli jste si vzali Korán a jste v šoku co se tam píše. Můžu Vás ujistit, že co se týká násilí a ospravedlnění zla, tak v Bibli je to samé v bleděmodrém.
            • Vraždění a znásilňování na ulicích za bílého dne.... no to je přeci novinka! U nás se vraždí zásadně v noci a ve speciálně pronajaté místnosti *3* mimochodem Balkánská válka byla náboženskou válkou a utíkali sem katolíci, ateisti, pravoslavní, židé a muslimové. Přitom z toho nikdo nedělal nějaké haló.

              Vděk jim koukal z očí? Kdes je viděl a kde jsi viděl současné uprchlíky? Děláš v nějakém uprchlickém táboře? Nebo jenom koukáš na TV? Když už tedy nahazuješ takové podrobné informace.
              • Reakce na příspěvek:

                Aj u nás sa vraždí a znásilňuje. Ale robia to jedinci, ktorým hovoríme zločinci a ktorých odsudzuje celá spoločnosť a polícia sa ich snaží nájsť a dostať pred súd. Kde si potom kúpia priepustku z väzenia.
                Migranti to robia hromadne. Navyše tá poznámka o vraždení za bieleho dňa - áno, u nich sa kameňuje a zabíja len tak, za urážku proroka, hanobenie koránu, kresťania, neposlušné ženy, atď. Je to uzákonené. To je odlišnosť kultúr. Tu sa Breivik súdi že má zlé podmienky vo väzení hoci zabil hromadu ľudí. Tam žena odmietne šatku a schytá kameň do hlavy.
                Fakty sú fakty. V minulosti bezpečné Švédsko má teraz najvyšší vzostup znásilnení v Európe odkedy prijali migrantov. Stále kradnú a obťažujú aj Európania, ale až davovo sa toho dopúšťajú migranti v západných krajinách. Tvrdiť, že nie je ako tvrdiť, že ráno nevychádza slnko. Stačí sledovať správy.
            • Magister_Peditum
              Arkande: Nejseš ty z Kliniky? *15*
            • Jak píše jabloň...Navíc ta "hysterie" a "nesnášenlivost" je tu díky tomu, že názory lidí co před tím v roce 2008 varovali byly ignorovány, nebo se jim otevřeně smáli. Samozřejmě že zlo nepáchají jen muslimové, ovšem jen muslimové to mají zapsané ve svých "svatých textech" jako pozitivní nástroj k šíření víry. Stačí si přečíst něco o životě Mohameda....
            • Princ.Jablon
              Arkande: ne...hromadný znásilňování na ulici, ani uříznutí hlavy tupým nožem uprostřed dne, ani útoky podobný těm, co předváděli migranti na makedonský a maďarský hranici to opravdu Evropani nedělají

              a já si pamatuji uprchlíky z balkánské války, ty lidi byli vděční za chleba se solí, neměli NIC a vděčnost jim cákala z očí...jako kontrast k věčně nespokojeným, ukřičeným migrantům dneška který znaj jen "mám právo" ale na "díky" už zapoměli, todle nejsou žádní uprchlíci ale ekonomický kobylky
            • Protože napsat něco co se naváží do současné davové hysterie, tak to chce statečnost a rozumnost.

              Mám někdy pocit, že se obyvatelé naší země změnily v bandu hysterických školaček... oh vražda! Oh znásilnění! Oh to jsme ještě neviděli, to dělají jenom ti zlí muslimové.... žádný Evropan by něčeho takového nebyl schopen *1*
          • Nevím z čeho tak usuzujete z anonymního prohlášení na internetu (ať už jde o statečnost nebo vzdělanost).
    • Hle, inteligetní příspěvek na games.cz a doslova hřebík na hlavičku. Děkuju a palec nahoru.
  • MickeyMutant
    Místo deziluze má být zřejmě deluze. Zřejmě Word, že?

    Přeložit NO LOITERING v traileru (1:41) jako BEZ OTÁLENÍ je kouzelné. A důkaz, že čeština je pro autory španělskou vesnicí (Greek to them).
    • You're not wrong... you're just an asshole.
  • Je fakt že co mě zasáhlo v DE:HR nejvíc byl rozhovor dvou lidí přes dveře kde se jim rozpadal intimní život kvůli protéze jednoho z partnerů. Fakt se mi libí politický nádech, jako obvykle vyvolaný tajemnými společnostmi v pozadí. Ale tak trochu doufám, že tohle dílo celý herní cyberpunk konečně završí, aby se žánr moh posunout dál.
  • Na jaký konec z HR to bude navazovat? Konce byly velice odlišné.

    Trailer zbytečně dramatický. Kdyby se něco takového stalo, že by lidi s vylepšením napadli ostatní vlivem něčeho, tak by zastavili výrobu dalších vylepšení a ty co to mají by měli pod kontrolou. Ve videu to vypadá na nějaké rozdělení a otázky práv nebo co *15*

    Kravina v takovém případně když SW nefunguje a je možné ho napadnou...
    • Jane, myslíš, že by se to zastavilo stejně jako vývoz zbraní do destinací nepřátelských Západu?

      Kde jsou prachy tam se nic nezastaví :-)
    • Asi to bude tim, ze nevi co maji delat s lidma, co uz ty implantaty maji, ne?
  • Tak atmosféra z traileru přímo čiší, vtáhlo mě to tak, že jsem si vzpoměl na HR a už se těším, až si zahraju tehnle díl. Takhle by se měly děly dělat upoutávky. *5*
  • Iluminátský odpad, nic víc. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit