Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • >upravy AI, jizdniho modelu a dalsich veci se casto i v lepsi kvalite dockas od komunity ..
    >nevim jak u F1 ale u GTR, LSF, nR a spol to plati a funguje ..

    Úplně od základu to nepřepíšeš, jdou akorát měnit parametry toho fyzikálního modelu, co tam je - i když i s tím jde udělat spousta práce. I na F1 jsou mody, ale některé věci prostě neuděláš (třeba když si 2010 cucá časy kvalifikace u soupeřů z prstu, tak ji úpravama nedonutíš, aby si tu trať počítač "projel").
    Jinak dobrý základ na opravdu opravdu realistickou formuli by mohl být rFactor 2, jestli už konečně letos vyjde *4*

    (přesunuto sem, už mi to nedovolilo další odpověď)
  • Vlastně jediný co na té hře bylo špatně byly ty penalizace, praskání pneumatik a to, jak se nesmyslně přetáčely formule. Pokud to opraví bude to skvělé.
    • S penalizacemi a pneumatikami souhlasím. Někdy mi praskly 2 během minuty aniž bych do čehokoliv narazil, ale nesmyslné přetáčení? *8* Tohle není škodovka, ale závodní vůz, kde má jezdec za zadkem přes 800 koní. Když na to dupneš, tak to holt neudělá to samé, co auto s 50 koňmi *2* *1*
      Zajímavé je, že spousta lidí to označuje za arkádu a přitom tvrdí, že se to bez asistentů nedá ovládat. Není to teda spíš simulátor? *3*
      • Simulátor to není, v F1 2010 se opravdu vozy přetáčí hodně divně, hlavně na obruvnících, nemusíš ani jet pod plynem a prostě se to zničeho nic přetočí, taky mě vadí, že i když chytneš okamžikem smyku a pustíš plyn a kontruješ volantem nic moc se neděje, auto se začne rovnat jen když šlápneš na brzdu, což je u přetáčivýho smyku u auta se zadním náhonem blbost. Dalo by se na to zvyknout ale když je člověk naučenej z rFactoru tak je to těžký a ani se mi vlastně nechce učit se to špatně. Jinak souhlas a ještě by mohli opravit zastávky v boxech, kde než vás vypustili zpět tak čekali než přejedou všichni ostatní :(
        • Asi neviděls letošní sezónu. Nejen na mokru i mistři světa dostávali na obrubnících smyk. Netvrdím, že ve hře je to realistické, protože svést se ve Formuli 1 mohl málokdo, ale proč ty tvrdíš, že není?
          • Ale ano dostávali, ale v 99 % to bylo důsledkem toho že přidávali moc plynu na výjezdu ze zatáčky, ale v této hře se to občas (v Singapuru je to nejčastější) přetočí i tam kde to vůbec nejedeš pod plynem.
            Samozřejmě , že jsem v F1 nikdy nejel ale už hodně dlouho hraju rFactor a považujuto za mnohem lepší odraz reálnosti než od hry Codies a přece jen trochu poznáš jak by se to auto mělo chovat. Zkus si stáhnout rFacor + F1 2005 CTDP a poznáš rozdíl, těžko ti to můžu popsat, prostě si to musí každý zkusit sám.
  • Proč bych měl kupovat znovu tu samou hru jen proto abych si na konci závodu prohlédl že mávám rukama nad hlavou?
    • Aktuální okruhy a jezdci, DRS, KERS, safety car, vylepšený jízdní model, vylepšená AI, nové počasí (simuluje to mraky, takže klidně na části okruhu prší a na zbytku ještě ne)...
    • takové věci nacpeš do patche, ale z toho nic nekápne že *3* . Nechci říct že je to špatná hra, ale tak nějak je zbytečné jezdit pořád to samé bez nějakých změn ( o jaký závodní prvek je to obohaceno - o žádný ) Kdyby tam byl konečně model poškození tak to posune herní zážitek někam jinam a ne jen mávání rukou nad hlavou. Sorry ale platit stejnou hru co už mám doma?
      • JohnyTheZik
        Viz. prispevek pode mnou.. Tohle do patche nenarves, nejsme ve WoW. A btw tohle je jedna z tech her, ktery se proste vydavaj kazdorocne - kvuli soupiskam atp. (fifa,pes,nhl,nfl,..).. Ne vzdy prinese neco novyho, naopak F1 11 tech veci prinasi pomerne dost..
        • Přesně jak říkáš každoročně to samé. Pamatuju si GP4 a tam se na každou sezonu fanoušci pořizovali jména jezdců nebo dokonce přestřikávali formule. Jak říkám tohle je jen otázka patche ( za který zaplatíš tisíc korun )
          • Soupisky a skiny fanoušci zvládnou (i když to není tak úplně oficiální a kdyby se Bernieho právník špatně vyspal, tak je prů*er). Firma to zadarmo vydávat nemůže, ta tu licenci platit prostě musí.
            Co se týká úprav AI, jízdního modelu a dalších věcí, to jsou další stovky a tisíce hodin práce, které ti vývojáři budou chtít zaplatit (možná by to dělali i zadarmo, ale to by banka nesměla chtít splátky na barák, pumpař peníze na benzín... *4*)
            • upravy AI, jizdniho modelu a dalsich veci se casto i v lepsi kvalite dockas od komunity .. nevim jak u F1 ale u GTR, LSF, nR a spol to plati a funguje ..
    • JohnyTheZik
      Spousta vylepseni, splitscreen, safety-car.. proste vymazleni predchozi imo dost dobry hry..
  • Já radši motorky než formule,ale teď určitě F1 2011 nehodim za záda *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit