Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Halo? Víte o tom že vychází GTA a že tam bude pohled s první osoby? Kdo hraje GTA od 1 dílů tak musí bejt trošku překvapen ne? 1 díl GTA (chodil sem ze školkou,náváděl lidi na koleje...hledal tank v nekonečné mapě...:-D nekonečna proto že to bylo všude podobné :-D GTA London pár krát sem to hrál u bratránka dobré ale moc kreslené..GTA 2...tam už byli gangy a ze všema sem válčil...:-D a pozor to bylo jediný GTA kde když jste jezdil autobusem a zastavil na zastávce tak lidi nastupovaly a vystupovaly :-D :-D POZOR Revoluce v této hře.... GTA 3 konečně nebyl pohled ze shora a grafika byla bez kostiček..Tohle GTA sem nikdy neměl v PC jelikož mise těžké a na blbnutí někoho zabít sme chodily ke kámošovi moje první hry na operační system Wyndejsi byli GTA 1 Soldier of Fortuna a Quake II nikdy nezapomenu :-D GTA Vice city perfektní akorát sem byl v pubertě takže cheaty a i v San Andreas tudíž oba díly sem udělal..ale to v tu dobu měl cheaty každý protože to frčelo...:-D San Andreas nejlepší díl...a volnost a tolik možnosti chodit do posilky,tetování kadeřník to nikde dřív nebylo.. 3 města pár vesnic jedna strana v poušti druhá v lesích prostě nádhera mužete kam chcete :-D Každý kdo hru udělal pak hledal:Matrix,Lochnesku,UFO,Vrahy,Tunely,Jeskyně,Mrtvoly atd....Kámoš prej když vylezeš na tu nej. horu v Andreas a začneš tam jezdit autem,střílet ze zbraní a bazuky prostě dělat bordel tak prej vyleze Yeti....po hodině nudného hraní sem to vzdal byl sem akorát nasraný ale ted rád vzpomínám....GTA IV nejhorší díl co mě tam bavilo byla PC kavárna... jen to nakupování aut mi tam přišlo jako zbytečnost :-D :-D při nabourání jste celkem reálně vyletěli s okna,když jste někoho střelily do kolena či nohy vypadalo to jako doopravdy :-D Rozhodování někoho zabít....Ale zase to bylo v městě...furt to samý do kola baráky,mrakodrapy,továrny a co bylo nejhorší chyběla volnost bud jste moch celou mapu projet tak že jedete furt rovně nebo si to prodloužit v levo,pak rovně a dalši v pravo pak rovně a zase v levo atd... a tak furt dokola všechno stejný ale je to prostě GTA....Co se do toho sere Steam?? Se naserou všude kde jsou prachy ne? Co Social club? Víme že země je kulatá a že Steam nelegálně staženou verzi hry nepozná :-D :-D Tudíž že by tam byl kvůli multiplayeru? :-D Pfff
  • Na Steamu asi už nekoupím po tom co vyvádějí s GTA :SA .... Bude mi muset stačit PS3 verze a demo ...
    • Co dělá GTA: SA na Steamu??...Snad mi nechceš říct že multiplayer musíš hrát přes steam tudíž si koupit originál nebo od nich nějaký CD Key? Či jak to funguje :-D To není jako když to začínalo to San Andreas online? tak cca 3 roky zpět? Byla to beta verze či možná jedna s prvních verzí pro Online svět v San Andreas s kámošem sme to hráli....Nejlépe placená práce: v 2 města na vojenský základně jak je tam ta vojenská lod...Barák sem si koupil motorku sem vlastnil.. pak se tam dělali ruzný čorky(EL-Pasa) na mapě si zjistil že má týpek u sebe pár mega a když je nestihl uložit tak byl chudý a mrtvý proto chodila vždy parta lidí když šlo o velký prachy...:-D je to to GTA San Andreas Online? :-D
  • Mato1987
    Kvalita, som zvedavý, či sa games odohdlá spraviť normálnu recenziu remastru, mal by to predsa len recenzovať ten človek čo hre rozumie a recenzoval aj predošlú verziu aby to nedopadlo ako to fiasko s recenziou na remaster the last of us.
    • daj to Grygarovi a ten to sejme za politickou nekorektnost a misogynní vtipky v rádiu, 4/10 *1*
  • Mart9
    Já se snad projednou zachovám jako ovce a tu PC verzi koupím. Kdybych si tak ale mohl ověřit, že to rozběhnu... :(
    • Paulcz
      Určitě bych počkal, zatím se ani neví jak to bude s DRM. Zatím se spekulovalo, že tam nacpou nějaké Denuvo (http://gtaforums.com/topic/745799-v-pc-to-use-denuvo-drm/page-13), které ovlivňuje výkon her a sráží FPS. Po zkušenostech s GTA IV + Games for Windows, Securom a Rockstar Social Clubem bych se tomu nedivil.
      • no to si delas srandu? ja myslel ze se s Winlive a socialbuznaclubem poucily a krom steam ochrany tam nebude zadne DMR jestli ano tak nekupuju a pockam na verzi bez DMR!!!
      • Loneck
        http://www.dualshockers.com/2014/11/06/grand-theft-auto-v-pc-version-to-use-denuvo-drm-on-top-of-steam/
      • Mato1987
        Ako vieš, že znižuje výkon hier a framerate?
        • Keyz
          Protože u těch extra ochran se většinou něco děje za pochodu, tak aby bylo složité ochranu zcela vyrušit. A na to potřebují využít část výkonu PC.
          execryptor může zrovna dost využívat CPU. Když to nějak kóduje za běhu. Stejně jako když máš kódovaný celý disk a za běhu se to dále kóduje. Také to má dopad i když nijak zásadní ale je tam. Navíc to někomu může dělat větší problémy, jak se již v minulosti stávalo.

          Jedině to můžeš zkusit u hry s takovou ochranou a pak crackem.
          • Ono predevsim to stema sragorama prevazne nikdy nikdo ani neotestuje. Domasti se to tam metodou spustim nakej exe, protoze to tam managori chteji mit, ono to neco udela, a pusti se to do sveta. Pak nastane velka divenice, ze vyvojarum to prece fungovalo, tak proc to nefunguje hracum.

            A duvod? Mno jedinej, protoze prisel jinej managor, kterej toho managora pozval na golfik, vecu, vejlet na tahiti ... a tam do nej hucel, ze kdyz mu da mejaky to mego, tak jejich uzasnej produkt/reseni ochrani jeho investice (asi tak na 10s, ale to mu uz nerekne). Mno a protoze voba dva vedi kulovy vocogo, tak si placnou.

            50% prusrovych launchu je zpusobeno prave timhle.
          • Jack1947
            Jo pěknej plivanec a nůž do zad legálům, to maj za to že věřej že hry budou lepší.
          • Mato1987
            Je to možné, ale hovorím neviem to posúdiť, kedže lords of the fallen nemám a žiadna iná hra ktorá je teraz na pc taktiež nepoužíva to denuvo drm, takže nedokážem to nijako posúdiť, ale v dobe keď každý vlastní už kvalitné štvorjadrové procesory a niektorí už majú aj troška slabšie osemjadrá, tak s týmto by problém nemal byť, aj keď je to smutné, že zase na to doplatia práve platiaci hráči...
        • Paulcz
          Každá ochrana ubere kus výkonu ať už se jedná o antivir, firewall nebo něco protipirástkého. Hlavně pokud má někdo slabší stroj. Ale jinak to je spekulace samozřejmě.
          • Mato1987
            Tak pamätám si, že práve tá drm verzia druhého zaklínača mala tieto problémy ale žiadna iná hra ma takto z hlavy nenapadá, že by mala horší výkon, len kvôli tomu, že má drm alebo že by si mal zapnutý antivirák, či nebodaj firewall...to su skôr konšpiračné teórie, dnes má doma skoro každý aspoň štvrojadro s nejakou decentnou grafickou kartou a dostatočným množstvom ramky, takže niečo také ako vypínať antivirový software alebo firewall nehrozí...
            • Jiste dmnte, a proto vyvojari doporucili jako reseni, pouzit crack ... lol.
            • Mato1987
              Občas niečo pomeliem, trebárs oriešky alebo mäso, ale aby sme sa vrátili k téme, ono totižto to nie je chyba antipirátskej ochrany, že ty si mal rozhazený počítač.
            • Meles, sposuta games nesla ani nainstalovat, dalsi hromada nasledne spustit, uzasny jsou zazitky trebas s gothicem 3, kde loading "chraneny" hry trval klidne desitky minut ...
  • Super už jen týden jen při oznámení tvrdili ze ps4 verze bude mit nějaký exkluzivní obsah by me zajímalo co ?!
    • ten specialni obsah bude super filmovy zazitek 25fps lock *3*
    • Hádám, že to bude možnost sprintovat.
  • Pro Worhammera a ostatní, kteří netrpělivě čekají na trailer pro PC verzi, tak se na Redditu objevil popisek tohoto traileru, který je prý již měsíc hotový a mohlo jej vidět několik zástupců distributorů:

    Trailer na PC verzi jsem již viděl (bude vydán 15.prosince 2014) a trailer zahrnuje 60s ze hry ve 4K a pak černá obrazovka s textem (můj překlad):
    "Pokud nechcete zas u příštího GTA podepisovat petice a brečet jak kašleme na PC hráče, kteří nám teď akorát brečí, že si hru i tak nekoupí, protože jsme jim způsobili vážné trauma, dejte dohromady 16 mega prodaných kopií za plnou cenu. Pokud nedáte, tak se opět uvidíme za t + 1,5 roku (t - datum vydání konzolových verzí GTA VI). Děkujeme za pochopení."
    Pak bude následovat počet prodaných kusů od vydání na konzolích a časové údaje o tom, kdy budou aktualizovány údaje o prodejích jednotlivých verzí.
    • R* muze bejt rad kdyz si to par PC koupi po takove dobe, nezaslouzi si z PC kolace ani cent!!!!
    • Steam počet prodaných ksů nezveřejňuje, těžko by tedy ten údaj mohl být přesný, když by chyběl údáj od největšího digitálního distributora, nemyslíš? Ale jinak dobrý *3*

      PS: spíš by se tam hodil nápis "jestli zas vydáme totálně odbytou, zmršenou konverzi co půlce lidí nepůjde pustit i po tom co jsme to o půl roku odložili, klidně si to upirátěte, můžeme si za to sami"
      • Steam počet prodaných kusů nezveřejňuje protože ví že těch stažených her na černo je o dost víc :-) To samý Uplay přitom měli sloužit uplně jinak než slouží ted...Uplay patří pod Ubisoft což je jedna s nejlepších značek a vydavatel mezi nejlepšíma hrama na trhu aspon pro mě teda :-) A to co ten program měl dělat dělal jen pár dní....když vyšel Assasin 1 Uplay statečně chránilo tu hru před Pirátama bohužel už nevim jestli 1,2,4 dny ale víc jak týden to nebyl.....Pak to šlo všude pak začal strašit Steam,Social club ale ty už nestihly nic uchránit....Tak zjistily že hlídání Online her bude jednoduší :-D a navíc se s těma značkama dohodly a podporují spíše originál hry kde se očekává dobrý online svět...Dnes je v originálním CD víc dat programů než samotný hry....
    • TubewayArmy
      /r/circlejerk není moc důvěryhodný zdroj *3* *1*
    • My PC hraci stim problem nemame, my sve $$$ radi poslem dalsim desitkam tisic vyvojarum, kteri na PC nese.ou, a oni se jiste radi prizivi. Radi taktez ozelime filmovy zazitek, protoze s pristi generaci konzole bude jiste po odborny analyzach dosazeno konsensu, ze 10FPS je tak akorat. Taktez radi prenechame konzolistum poteseni ze sledovani filmoveho rozliseni 800*600 na full HD pripadne 4k zobrazovadle. My PC hraci jsme si tuto uber technologii s potesenim uzivali pred nejakymi 30ti lety.
      • ...My PC hraci...

        Můj ty světe, to se rozepsal zase blbec...
        • Blbec ses tu jedine ty, protoze my velicenstvo kral si piseme jak uzname za vhodne. Ze ty neumis ceska jazyka neni nas problem.
        • Nebuď butthurt prosimtě.
          • Nauč se vyjadřovat česky, vypatlaná gumo.
    • Jazz
      To bylo tak vtipné, že jsem se málem i zasmál.
      • Zasmat se da, kdyz se pokusis ten jeho grc brat vazne *1*
  • Nádhera!
  • Více odpadků na zemi, více pohledů kamery, více zábavy! Už je to skoro tady! Jaké krásné datum
    18.11!

    Jen škoda že pro mě zůstává i nadále to pozdější datum 27.1.2015, ale i tak trailer udělá radost. :)
    Jsem zvědav, jestli taky udělají nějaký trailer na připomenutí na konci ledna.
    • 18.11 je next gen a 27.1 je pro next gen *5*
    • Jaká škoda, doteď jsem tu hru nehrál a žiju, ty dva měsíce si na maximální možnou kvalitu rád počkám :)
      • A pak ještě 5 měsíců na kvalitní patch. *15*

        Dělám si srandu... To se snad už nebude opakovat.
        • jindra.veliky
          jn, kdyz R* neumi udelat po nekolika letech ani kvalitni patch pro Sad Andreas *15*

          ale kdybych planoval porizeni PC verze, tak bych to hral stejne i kdyby to bylo domrveny stejne jako ctyrka nebo vic *15*
        • To si srandu delat ani nemusis, kdyz to bude trvat jen 1/2 roku, tak to bude megauspech.
  • coufi
    víc natěšený už být snad ani nemůžu.. jen škoda odložené pc verze.
    • Paulcz
      Nechtějí ničit uměle regulovaný trh konzolí, takže to vydají až po Vánocích. Asi si to dost lidí koupí rovnou s novou konzolí.
      • Je to škoda, já třeba PC verzi na vánoce očekával, to by byl ideální čas na paření takového titulu stejně jako když vycházel čtvrtý díl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit