Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechci videa, chci to už hrát... Trpělivě čekám, až se mi na steamu objeví tlačítko "install" a ono pořád nikde *1*
    • Jack1947
      27,6 to snad vydržíš... *3*
      • Tak jasný, ale být to o týden dřív, nezlobil bych se. Kdyby to bylo možné stáhnout už ve čtvrtek, tak by to byla vůbec paráda, protože než se v pátek dostanu z práce domu, než se mi to stáhne, tak bude sobota.... :D
  • Má tam být tuning jako v nejlepších letech NfS? Nebo si zas budu moci akorát vybrát jestli chci jet s modrým nebo červeným autem?
    • a jakych nejlepsich letech mluvime? neco z ery nfs underground a jejich tuning ala repro do kufru, pokemona na pozadi otackomeru, tucet trapnych vinylu, ze by se za to nemusely stydet ani anglicaky od mattela, ruzne vydechy ktere nemaji vliv na aerodynamiku apod? jediny tuning, ktery za neco stal byl maximalne tak v nfs shift, jinak to byla bida, ktera mela pouze kosmeticky efekt
  • Podle různých záběrů to vypadá, že by ve hře mohlo být hodně silničních vozidel, která můžeme potkávat každodenně na ulici. To je jen a jen dobře, jelikož každá závodní hra mě přestane bavit, jakmile mám začít jezdit s Porsche, Maserati, silnějma Mercedesama atd. Takže se nakonec vždycky musím vrátit ke starýmu dobrýmu Undergroundu 2. Tak snad tady bude těch "tradičních" vozítek co nejvíc a nebudou mě nutit jezdit 300 po půl hodině hry..
    • Ristoro
      Pokud se chystáš hrát multiplayer, můžeš se plně soustředit na jednu kategorii, tudíž pokud máš rád pomalejší vozy, můžeš jezdit tuto kategorii a ostatní vypustit.
      • To vím, ale multiplayer já nikdy nehraju, vždycky jen single .)
        • Ristoro
          Tak tam pravděpodobně budeš muset projet i závody s rychlejšími vozy no. Já například Porsche a Lamborghini ještě rád mám, ale Bugatti, Pagani, atd... to už jsou spíš stíhačky, než auta :D.
          • Záleží jaký - třeba Cayman se ještě dá vpoho. Ale třeba v Shiftu jsem se dostal k Lambu Aventador, Audi R8 a spol a to už jsou dost šílený auta a to si pak už moc neužiju a s tou hrou spíš bojuju. Uvidíme jak to bude tady no, třeba to bude dost dlouhý na to, abych mohl v singlu strávit několik hodin s pomalejšíma autama
            • taky dost udela jizdni model a take dolazeni ohledne periferii, grid 2 byl na volantu absolutne nehratelny, pricemz na gamepadu to bylo celkem ovladatelne. po x hodinach nastavovani a procitanim for, kde bylo mnoho nespokojenych majitelu s volantem, jsem to nakonec odinstaloval. simulator ozraleho ridice jde mimo me.
            • No já to taky hrál na volantu a možná na to prostě nemám talent. Ale ty elitní auta mi přijdou naprosto neovladatelný. Pamatuju si právě a Aventadorem, jak jsem asi 20x zkoušel závod v Dubai a pokaždý jsem skončil už v první zatáčce...jak říkám no - hodně s tím bojuju a tím pádem mě to pak přestává bavit. Podobný to bylo i s posledním GRIDem, kde byly navíc celkem těžký tratě a s těma nejrychlejšíma autama jsem to vůbec nezvládal. Tak doufám, že tento GRID bude spíš na styl TOCA a že tam bude mnoho serií s takovejma těma silníčníma autama, cestovníma autama atd.
            • tak zrovna audina r8 neni na rizeni tezsi jak aventador, dokud ji ovsem nezacnes poradne vylepsovat, pak jde vykonem nad auta ze 4. tieru, tedy i to lambo. nicmene shift neni tak uplne arkada, takze lepsi je gamepad s analogem a nebo rovnou volant. osobne jsem to hral na volantu, a napr s corvette ci viperem neni pak problem povodit si bugatti apod, vcetne vyssi obtiznosti a vypnutych pomocnicich.
  • Takže prakticky jde o aktualizovaný GRID (jednička) co?
    Na to že byl připitoměle arkádový mě neuvěřitelně bavil, ale prostě tomu "něco" chybělo.
  • Ristoro
    Nesuďme, dokud to nemáme v rukách. Já jsem si to předobjednal, věřím, že se poučili z chyb GRID 2ky.
  • Fyzika vypadá teda hodně mizerně už z videa ..... pro náročnějšího hráče to rozhodně asi nebude (pro náročnějšího hráče rozhodně doporučuji Assetto Corsa a nebo rFactor2 - i když obě zmíněné se stále vyvíjejí tak požitek z jízdy je hodně věrohodný).
  • Ešte sa dá prežiť tá arkádovosť, dajme tomu. Aj keď osobne by som chcel niečo ako bol napr. Shift 1.
    Ale čo sa nedá prežiť je "catch-up" a to, že súperi sa ťa držia, aj keď majú zlomené koleso a dve zákruty dozadu boli zapichnutí v bariere a mal si náskok 30 sekúnd. Po 5 zákrutach je náskok zase len 0,45
  • Už z videa jde vidět mizerná fyzika - auta zase kloužou jako motorové čluny po vodě. Nechápu, proč raději nejdou cestou Gran Turisma, kde je celkem realistická fyzika a přesto je to velmi populární
  • Na něco se zeptám přišel sem o něco když moje poslední race hra byla nfs most wanted o ty doby sem žádný auta nehrál ale vlastně přiznám se že sem hrál ten nový dirt ani nvm který ale po 3 hodinách šel s pc pryč dejte vědět jestli hraje někdo auta komu je více než 28-30 let protože chápu kdyby mi tohle někdo ukázal v 13 letech tak nechám možná i školu :) ale starší ročníky tohle přeci nemůže překvapit nebo snad jo ?
    • Tak chtel jsi at se hlasime ... vek 36 a hraju autickovy hry. Pravda, treba zrovna Dirt jsem ani nezkousel, nezajimal me. Ale automobilovych her mas spousty ... simulatory, semi-simulatory, arkady i uplny pitchoviny. Staci si jen vybrat podle vkusu a platformy. Mozna nejsi automobilovy fanda v realu? V tom pripade neni duvod aby te zajimaly racing hry. Nezavisle na veku.

      Abych odpovedel na tvoji otazku - pokud te bavi auta jako takovy, pak jsi za ty roky prisel o hodne *3*
    • Obávam sa, že v dnešnej podivnej dobe orientovanej na príležitostných hráčov ti neostene nič iné, ako sa uchýliť k simulátorom pre fajnšmektrov, ktoré na druhej strane nevyzerajú vôbec zle, napr. Assetto Corsa *14*
  • Tak snad to nebude pro úplné sračičky. Nevypadá to nic moc extra, uvidíme za chvilku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit