Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatim mám z alphy jenom dobrý pocity. Pokud se do budoucna ve hře objeví podobnej systém vylepšování strojů jako je tomu ve WoT (třeba lepší motor, vrtule, zbraně atd...), tak to bude lahůdka.
    • Co je lahudkove na tom ze po dlhom expeni a zarabani na novy tank, dostanes stokovy kram z ktorym len facedeskujes celu dobu nez sa ti podari ho vyelitnit, aby si mohol zacat trochu normlane hrat ?
      Co je lahudkove na tom ze matchmaker to vobec nebere do uvahy a je schopny stokove tanky nejakeho tieru postavit proti elitnym, cize jasna prehra ked najvyzsie tanky v teame su stokove a cize nepouzitelne.
      • Hochu, ty bys nebyl spokojenej i kdyby to davalo dokupy stejne tanky. Pak bys opet brecel, ze mas slabsi delo, nebo motor a podobne. Nechapu proc porad brecite. Bojuj trupko. Ve valce take nikdo nema stejne podminky. Proc nebrecis, ze Americani nez prisli do Iraku tak jim meli nejdriv prodat nebo pujcit M1A1, GPS, F16, F15, tomahavky atd. A pak je napadnout. Se probud bambulo. Valka nikdy nebyla fer. Kdyz se ti to nelibi tak zrus ucet nebo nehrej RANDOM ale vyber si mapu a pust si do hry tanky podle sebe, cekej tak 2 dni nez se ti tam prihlasi a zahrej si.
      • To je velice dobrá otázka, mimochodem...

        Co se dá zaručit, že s MM rozhodně nic dělat nebudou, vychlastaní rusáci už dávno přišli na to, že jim stačí jen valit nový tanky a doplňovat to čím dál tím debilnějšíma mapama, protože to hrajou blbci typu Zbrožek, pardon Alterpsyche, který jim to žerou i s navijákem a ještě poskakují po webech a fórech a vykřikují jak je to super a bezchybné(z takových lidí je mi na zvracení)... U letadel to samé, jen vymění tanky za letadla. Vono totiž přepsat ten MM tak, aby bral v potaz i vybavenost tanků/letadel by vyžadovalo skutečnou práci a přemýšlení, narozdíl od tvoření praštěných map, při kterém se dá třeba v klidu chlastat(evidentně podle toho, jak vypadají...)
        • To se omlouvám, že je ti ze mě na blití. Já obvykle nehudruju na něco, co je zadarmo ( a to WoT a WoWP je resp. bude, to že si ho spousta lidí platí je jen jejich osobní věc). že ty máš pocit, že každá F2P hra by měla být dokonalá, mě nechává zcela chladným.
  • Tiež mám prístup. Ale teda rozhodne nič pre virtuálnych pilotov (ani tých arkádovejších) *1* Radšej si počkajte na War Thunder: World of Planes, ktorý pre multiplayerový polet vyzerá byť o moc nádejnejší.

    Ale pre WoT hráčov to môže byť zaujímavá záležitosť *3*
    • Na túto hru sa moc teším a dojmy z bety sú v zásade kladné (aj keď je zatiaľ prístupný len arkádový mód), to bude pecka...

      http://www.youtube.com/watch?v=i5N1pxOdHBs
    • Ta hra je vyslovena arkada, takze presny opak co tvrdis.
  • Dojmy z bety: ovladani prizpusobene spise na xbox pc ovladac / joystick, s myskou jsem zazival horke chvile. Desive skoky mezi tiery letadel (zatim) - tier 1 70hp, tier 2 300hp... Vyhrat je pomerne snadne, staci ignorovat vse ostatni a soustredit se na pozemni objektivy (vetsina lidi zapasila s ovladanim stejne jako ja, strilet ale na statickou vec na zemi je podstatne snadnejsi, nez na neustale se hybajici letoun...). Jinak je to vesmes jako hrani WoT.
    Doufam, ze to doladi, potencial to ma velky...
    • rancor1223
      Lze nastavit ovládání výhradně na klávesnici? (W/S - zrychlení/zpomalení, šipky na směr)
      • Jde, někteří létají pouze tak... jinak myš+klávesnice se mi osvědčila nejvíc
        • rancor1223
          Já jsi na klávesnici zvykl v HAWX a v BF3, kde jsem se s myší stěží udržel v rovině *1*
  • rancor1223
    Vypadá to fajn. A to to prý na videích je ještě slabý odvar skutečného gameplaye. To jsem na to zvědavý.

    Mimoto jsem zjistil, že za ty dva roky co se učím ruštinu, umím úplné h*vno... *1*
    • Heh, gameplay je asi taky, ze sa spavnes na mapu, behom 5 seknut doseba vlietnu dve grupy nymandov a zacnu to po sebe hlava nehlava solit. Ziadna taktika, ziadne "letecke suboje" ani hlavu ani patu. Ta hra je taka brutalna arkada (aj ked sa svojim vypatlanym ovladanim snazi tvrdit nieco ine), naozaj v sucasnom stave ako to je je to hra velmi hlupucka, ale verim ze mrte ludi to bude hrat, lebo vzivote nehrali ziadna poriadne letecke suboje. Neverim ze sa to v dohladnej dobe par rokov nejak zmeni a zlepsi, tanky su to ako dlho, a tiez tam nedokazali stale dat nizadny iny mod okrem team deathmatchu, a mrstit stale nove tanky a hovadit balanc.
      • copak je tak strašně špatného na balance ? že to občas dá jednu stranu silnější nic neznamená, ta hra je o lidech a dost často vyhrává papírově "slabší" strana, stači když lidi spolupracujou
        nebo ti vadí nějaké typy tanků, které ?
        neříkám že je to tvůj případ ale na MM si nejčastějc stěžujou týpci co maj T5-6 heavy a vezmou si do čety t4-5 lighta a hrozně se diví že je to T10 bitva ...

        dtto ty letadla... nemůžeš soudit podle toho že tam nalítnou týpci na sebe a střílej do sebe jak diví, počkej až se to začne hrát klanově nebo aspoň v četách, public není o spolupráci a taktice ale jenom o farmení a expení a o pilování tvého skilu (střelba, natáčení a podobně)
    • Rustinu nezvladas protoze se ji ucis jako Cech... vypni Cestinu v hlave, proste ji vypni, zrus ji, a pak zacni myslet rusky, uvidis jak ti to pak pujde hladce.
      • rancor1223
        To neni hlavní problém, spíš když mi někdo řekne "přelož" hlava to přeloží, ale do angličtiny *1*
  • vravim to stale hry z vychodu maju vacsieho ducha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit