Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste chtěli vědět o Watch Dogs, ale báli jste se zeptat
13.5.2014 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
900p, to je špatný, 1080p mělo být přece pro nový konzole samozřejmostí.
No nechci vidět tu verzi pro starý konzole. *11* -
Ten jizdni model, to je celkem tragedie...
-
Lol, to nam prosim osvetli mistre radoby jejdasku. Proc je 1080p pro konzole nevhodne? *1*
-
Jen pokud si mobilem hacknes vlastni mobil.
-
Jojo, já si pamatuju ten koncept, z kterýho se pak vyklubala uplně jiná hra. Ale než jsi to tu zmínil, tak se mi to do souvislosti s Watch Dogs nedostalo. Dobrá úvaha!
-
Sakryš, na začátku jsem se na hru celkem těšil, ale každým dalším trailerem/videem to začíná smrdět průměrem. Doufám, že se dočkáme nějakého zásadního překvapení *9*
-
vhodnejsie ked si chces znicit zrak *1*
-
a půjde na tom jeho mobilu hrát had a tetris jak na starý Nokii?
-
Jako třeba?
-
Minimálně rok od data vydání samotné hry. Od Ubi je zbytečný kupovat hry hned v den vydání, protože si můžeš rok počkat, mezitím si zahrát něco jiného a pak teprve koupit kompletní GOTY edici w/e s nějakou tou možnou slevou, viz třeba ACIII.
-
*15*
Říká mistr co vyplodil tuhle větu *6* -
Za prve mas spatne informace, za druhe je 1080p pro konzolove hry nevhodne rozliseni. Rozliseni 720p je z rady duvodu mnohem vhodnejsi.
-
Nesmysl. Viz variace steamboxu a malé PC. Chladí to potichu a skvěle.
Důvody asi budou jiné, ale to je jedno. Prostě to naráží na limit ceny a HW, který tam mohou za tu cenu dát.
Podle toho jaké věci tam chceš dát to je velké. Lehce uděláš něco podobně velkého s klasickými komponenty které mají výkon. -
Až to všechny ovce koupí za plnou cenu bez DLC.
-
ja se nebojim zeptat, ale odpoved jsem zde nenalezl: Kdy bude k dostani za zvyhodnenou slevu edice obsahujici vsechna DLC?
-
Čím víc se o tom píše, tím víc se na to netěším *13*
-
Bože, ty jsi blbej. Zůstaň raději jen u toho hraní a technické věci nerozebírej.
-
Proč neustále řešíš framerate a rozlišení? Věř tomu, že ne každého to zajímá - lidi normálně ty hry, víš co.. hrajou..?! Hoň si pořád nad nějakým rozlišením, to víš že jo.
-
On ten méně žravý a topící hardware se tam dává taky kůli chlazení. Pokud tam nacpeš klasický PC komponenty a 4 větráky a velkou case tak proč tomu ještě říkat konzole.... Trochu myslet by to chtělo.
-
možná