Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stihac10

    Kde na českých obchodech se dá předobjednat kolektorka?

  • Joel přece Ellie neřekl, že byla potencionálním lékem na nákazu, jak se zmiňuje v článku. Nebo mi něco uniklo?

  • 29.5. je co nevidět? To jako vážně? Z nadpisu jsem tipoval, že to vyjde tak 1.3.2020...

  • Ilusiveman

    Last of Us II přijde a nejspíš to bude pecka. O čem nevím a dal bych si, by bylo R&C3. To byla moje láska na PS2. Teď když Sony koupilo Insomniac Games pro své zvrhlé, na konzole šité plány. 😈

  • Last of us byla jedna z n ejlepších her co jsem měl možnost hrát. Nicméně dvojku si může Naughty Dog strčit do Crashe Bandicoota... nelíbí se mi, co udělali z Ellie a taky nemám vůbec chuť za to, co z ní udělali hrát. Jakože u Tomb Raidera sere pes, že křehká žena dá v poho 120 kilového chlapa, ale u Ellie to prostě neberu...už Joel v jedničce měl co dělat, když došlo na close combat.

    • yeniczek

      Joelovi bylo v jedničce kolik? 50? Zrovna ne moc na dobrý dietě, utahanej životem. Nějak nechápu, proč by Ellie nemohla kvůli mrštnosti přeprat silnějšího chlapa. Bych vám všem macho chlapcům přál dostat v ringu pořádně naloženo od o půlku lehčí holčiny, jen proto, že je dobrá a umí :) By vám sklaplo. Jo a btw. je to hra... 

    • TheGGG

      taky bych radši hrál za joela, ale je holt jiná doba a tvůrci vědí, že toto jim přihraje nějaké body v recenzích... každopádně se těším tak jako tak. ND prostě vědí jak udělat peckovou hru po všech stránkách a věřím, že i hraní za ellie bude nakonec dobré.

    • Tak to nehraj ,ty se ochudíš, ne my :D :D

      Btw Ellie je od prvních trailerů, znázorňovaná jako silná svalnatá holka ,tak nevím, proč by  měl problém,aby si neporadila s dospělým chlapem (120Kg chlapa jsem zatím nikde neviděl,asi si už viděl gameplay,co bude 27 ;-) ). 

      • Tak třeba ten co měl 20kg kladivo a jebl s ní jednou rukou skrz stůl....uvidím podle recení, zatím se mě prostě to, jak to teď vypadá nelíbí, jak říkám Last of us byla jedna z nejlepších her co jsem hrál

    • Derp_1337

      Ty si stěžuješ na nedostatek realismu ve hrách?? LOL

      Tak to musíš přímo nesnášet jakoukoliv akční hru a stejně na tom budou i akční filmy. Tyhle žánry her a filmů se dávno vzdálili realitě.

      • Ne přiznám se že tohle je poprvé co mi to vadí, přeci jen první díl jsem nehrál na easy obtížnost a close combat tam byl docela častý. No a když vidím jak close combat vyšperkovali ve dvojce, kdy tam Ellie skoro dá páku 120 kilovému hovadu. Realismus není nikde, ale vždycky je to postava s kterou se ztotožním jako s postavou silnou. Ellie měla být křehká žena a tomu měl být přizpůsobený styl hraní...když už hraju survival hru, tak nesmím mít pocit, že vletím s mladou holkou mezi bandu chlapů a dám jim do držky.

        • uher

          "Ellie měla být křehká žena" a to jsi vzal kde? Vždyť už v jedničce i přes svůj věk rozhodně nebyla křehká, naopak byla bojovnice, která byla ochotná zaplatit i tu největší cenu na rozdíl od nevyrovnaného Joela. 

          Uvědom si, že je to pět let od jedničky. Pět let každodenního přežívání a přizpůsobování se světu, kterej tě za většinu chyb trestá smrtí. A když uvážím, že i ve skutečném světě, kde nenastala žádná apokalypsa taky existují ženské, co jsou schopné vyřídit 120 kilové chlapy, tak nevím čemu se divíš 🙂

          • No v traileru právě mě právě moc nepřesvědčila a vybruslila z toho víceméně náhodou..

          • Ok křehká jsem myslel, že má 60kg i s botama a to je v takovém světě sakra nevýhoda...můžeš natáhnout jednu chlapovi a ten se jen usměje...jako ok beru pokud to není survival hra, ale nějaké fantasy, ale tady mě to prostě nesedí..

        • Dival jsem se znovu na vsechny trailery a kde presne "tam Ellie skoro dá páku 120 kilovému hovadu"? Z blizka se ohani macetou a jinak strili pistoli a lukem. Nic nerealistickeho. Zadneho neprirozeneho zapaseni jsem si nevsiml. To uz mi vic vadilo, ze prezila nekolik zasahu kulek a sipu a nakonec jeste ranu velkym kladivem bez toho, aby se mezitim lecila.... Asi holt nizka obtiznost.

          • Viděl jsem jak se přetahovala s nějakým hovadem o páčidlo a pak ho s ním sejmula...

        • Derp_1337

          Když ti to tak moc vadí, tak se dá odhadnout, že jsi nehrál moc her s hlavní postavou ženou, co?

          (očividná vyjímka Tomb Raider)

          • Ne tak to bacha, kde to jde, tak čumím na zadek radši ženským, MMO pravidelně sřídám podle class, stejně tak Dark Souls type hry...A jak jsem psal vadí mi to u survival hry, kde bych čekal odlišný styl hry, když hraješ za chlapa a za ženskou...



            • Derp_1337

              Tady asi bude problém v tom, že ve fantasy (DS a různé MMO) ti ty nepřirozené výkony žen nepřijdou tak zvláštní, zatímco v (pseudo)realistickém survivalu tě to víc bije do očí.


              Já osobně jsem dávno pochopil, že člověk od herní a filmové produkce nemůže očekávat realismus. Pro mě byl zlomovým bodem film Rychle a Zběsile 7, kde režisér James Wan před premiérou prohlašoval, že se "držel u země a v 7. dílu nemáme očekávat žádné supermanovské kousky!!" A jak to dopadlo? Skákalo se autem mezi mrakodrapy a hlavní postavy se ani neobtěžovali zapnout si pásy😂

  • Lukass

    No myslim ze uz musi predvest vic nez v jednicce nebo U4, tedy to ze si postavy povidaji,  souboj,  povidaji, souboj a tak furt dokola. 

    Nic proti zminovanym hram obe sem dohral 2krat,  jenze po treti uz to bude chtet neco jinyho. 

    Ja se nejvic bojim ze to bude narvany feminismem a homosexualitou. 

  • TheGGG

    jak se znám, budu to jednou hrát na PS 4 a pak znova na PS5, po tsushimě moje druhá nejvíce očekávaná hra v roce 2020

  • TOP, TOP, TOP. Kvůli této hře jsem se rozhodl koupit Playstation 5. Nejsem zastáncem konzolí, ale to mě prostě donutí, ale to vůbec neva:-)

    • MrDonut

      mam to uplne stejne, uz jen cekam az vydaji PS5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit