Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapl jsem to a hned v úvodu jsem narazil na divné ovládání. Snad si zvyknu a proniknu do té hry trochu více :D
  • Tilwaen
    Už jste to někdo rozehrál? Backnula jsem je spíš z nostalgie ke knižní sáze, ale přiznám se, že mám z výsledku obavy. Aby na hře ten soundtrack nakonec nebyl to nejlepší.
    • Veskoslav
      Jo:) Je to defacto přepis knížky 1:1 včetně dialogů a je to dle mého skvěle nadabované:) Hratelnost, co se týče bojů, tak něco mezi Dragon Age a Diablo, co se týče stylu vyprávění, tak klasické RPG s možnosti, rozvětvené rozhovory atd. K tomu taková herní mapa, kde se pohybují frakce a jede se defacto na "kola" a snažíš se prostě zachránit Skrytou zemi:)
      • Tilwaen
        Díky, tak to nezní tak hrozně jak to vypadá :-)
    • *15* *15* neboj, tak špatný to být nemůže.
  • větší kýč se jen tak neslyší.
    • Kluci, to, že na začátku hraje symfoňák neospravědlňuje tu příšernou kytarovou subdominantní onanii která následuje, nemluvě o prvoplánovým textu.
      "We‘re one tribe we share our memories Clear and bright We walk as one Our lines are bound together We share fate We share one fate We share fate"

      no ale jestli se vám táhle prázdná břečka líbí, asi se vám líbí i Nightwish a jste na podobnej odpad zvyklí *3*
      • Hehe, to som sa zasmial :). Mne sa to nepaci, tak je to odpad. Skuste nam Maestro prosim ozrejmit aka hudba by mala byt hodna nasho zaujmu...
        • tak jsem to nemyslel, máš samozřejmě pravdu, každýmu se líbí jiná hudba, to je přirozený. neříkám že je něco jako špatnej žánr..ale tenhle kus zrovna je pro mě ztělesněním veškeré hudební povrchnosti - hraje si to na tvrdou hudbu, overdriven kytary, text je jak od žáků 9 třídy české ZŠ (vsadím se, že týpek se u nahrávání za to styděl), vážnost tomu asi má dodat ten nic neříkající/nehrající orchestr na začátku a uprostřed (jo - lidi maj rádi orchestr v RPG TES/Gothic - ale tam to má hlavu a patu). no a pak je tu samozřejmě kytarovej part přes dva akordy Edur a asi F#m se kterým si vystačí v podstatě celej verse/refrén (nejdou od sebe moc poznat) a slyšeli jsme ho asi v milionu pseudometalovejch věcí. do něho se spustí ten popovej nightwish-like chorál a potom se to celý zlomí do nějakýho bridge, kterej má být asi jakože dojemnej, ale pak týpek zhutní hlas a zazpívá "We will defeat the fiercest enemy" a zase se jede refrén přes dva akordy 8x dokola. jediný co z toho na mě kouká, je velký množství hudebních prostředků (a "epičnosti"), který má zakrýt nedostatek obsahu a uspokojit ovce. pro mě je to kýč, pro někoho možná ne..
          • Líbí se mi tvoje odpověd. To první bylo v podstatě jen takové generické urážlivé plivnutí po větru, ale tady vidím konkrétní kritiku se snahou o jistý oběktivní přístup.

            V hudbě se nevyznám takže nebudu nic soudit ale řeknu jen že tenhle song ve mě nevzbudil žádné emoce a to u jakékoliv muziky považuju za ... chybu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit