Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je ta hra fakt tak těžká? zkoušel jsem už snad po třícátý udělat první missi suicide a sotva se dostanu ke třetímu tahu a můžu to zkoušet znova a znova.
    A dělat to podobně jako hráči na youtube to dopadne snad ještě hůř *7* já už fakt nevim.
  • Hmm tak musim říct, hodně špatný.
    1. Hra působí jak budgetovka. Už menu a hudba je vcelku ubohá a atmosféru w40k nenahodí.
    2. Frustrující, neustále netrefující a zasekávající se storm boltery, naprosto nepoužitelné zbraně na blízko ukazují přesně, že terminátoři jsou elita Astartes.
    3. Grafika je těžce průměrná a animace katastrofální.
    4. Jsem smutný.
    • bod dva je trosku mimo, kdyz to je hlavni rys (predevsim deskovy) hry... zabaci jsou imba na blizko, ale je jich hodne, termosky jsou lepsi na dalku, na blizko vetsinou marny

      zpracovani neni buhvijaky, ale mne by to stacilo, horsi je nuznej obsah, a zatim nemoznost vypnout ty hlemyzdi (a porad se opakujici) animace
      • Samozřejmě chápu 1:1 TT, ale prostě do PC hry mi zrovna tohle přijde jako další hřebíček do rakve. Pokud děláš xtou misy po xtý, tak to už zečne řádně vadit, že je to čistě o tom jak si comp hodí kostkama. A tohle by člověk možná ještě vzal, kdyby se ne pohybovali terimátoři jak malomocní.
        PS: BG taky bylo postavený na stolních pravidlech, ale ikdyž počítač hodil "špatně" ještě to neznamenalo konec.
        • "čistě o tom jak si comp hodí kostkama" to není, je to hlavně o taktice a rozestavení, že to zatím neumíš je jiná věc. pak je třeba si uvědomit, že ty mise jsou dělané pro hru více hráčů, tedy odladěné tak aby obě strany měly stejné šance, pak je to jen o tom jak to zahraješ a občas trochu o náhodě (hráči WH jsou holt zvyklí na to že občas čtyřhodinovou hru rozhodne jeden hod kostkou na konci :)
          • Nesmysl, ty umíš/neumíš jiná věci, "hod kostkama" je to oč tu běží a můj komp háže zatraceně špatně. Aby obě strany měly stejné šance "v hodu kostkama"? Sem zvědavej kolik lidí ten MP tohoto nedodělku bude hrát, předpokládám že minimum. Uvažoval sem o koupi, ale po vyzkoušení bych to nehrál ani zadarmo.
            • Ty probléme mezi klávesnicí a židlí. Samozřejmě že byl guard, šli na něj přímo, protože ani jinak nemohli, jednou padnul po dvou genestealerech, podruhý na jinym místě v jiný mapě při třetim. Vidim to tak, že volba 1:1 TT nebyla uplně vhodná pro SP. No ještě že sem to nekoupil, to bych byl teprve naštvanej... Tutoriály si hledej sám, takovýhle hňupárny odepisovat, kdo ti za to platí?
            • no vidíš mě za 5 misí neumřel Gideon ani jednou a to vždycky držel chodby kde na něj nabíhalo tak 5 Genestealerů za kolo, dával jsi mu "GUARD" nenabíhali na tebe ze zezadu/z boku? celkem to vypadá že aspoň v tomhle případě problém nebude ve hře ale někde mezi klávesnicí a židlí, chápu že ti to nejde a štve tě to (ale zase sis tu hru ukradl tak tě to nemusí štvát tak moc) ale to není problém té hry, najdi si na netu nějaké tutorialy jak se to hraje je jich spousta
            • O Gideonovi mi ani nemluv, pojde klidně o po 3. genestealerovi. Těch tvejch 150, moc úsměvný. To přirovnání s šachama je totálně mimo. Prostě Space Hulk je případ hry u který bych byl radši aby v dané podobě raději nevyšla.
            • tak do té chodby postav seržanta Gideona se štítem a kladivem a nic přes něj neprojde, mě včera sám pobil asi 150 genestealerů v řadě, nebo jí zapal heavy flamerem, nebo postav na druhý konec týpka s assault cannonem na overwatch ;) mimochodem víš ze "guard" znamená že dostaneš přehozy na zásahy v CC? Storm boltery se trefují na 6ku, tj ze 4 výstřelů máš 66,6% šanci že genestealera střelbou zabiješ. jestli ti genestealeři přijdou OP, zkus si s kamarády hot seat a zahraj si za ně, uvidíš že to taky není úplný autowin. každopádně to na co stěžujěs jsou elementární pravidla hry, to je jako kdybys napsal že ti přijde v šachách strašně nefér že kůň přeskakuje figurky a královna je OP protože může všemi směry ;)
            • Však s tim problém nemám, problém mám s tim že stojim v úzký chodbě s jedinym přístupovym bodem a genestealeři se mi valej na termika, kterýmu se neustále zasekává zbraň, neustále missuje a pokud se dostanou na blízko, je na 99% po něm. Takhle si "počítačovou" hru nepředstavuju. TT předpokládám musí působit naprosto jinak.
            • věř mi že u všech Warhammer her je to stejné, je to na první pohled strašně random a jen o hodu kostkama ale když si zahraješ s veteránem co to hraje od první edice, tak tě porazí v 19 z 20 her prostě proto že to umí *1*
        • Pokud se k tobe dostane alien na utok zblizka, tak uz pocitam se smrti a opravdu uz nedoufam v dobry hod kostkou. Pokud tam ale stoji chlapek s kladivem a stitem, to je hned jina.
      • Black_Hand
        podle me je to dokonce ten duvod, proc konec kazdy mise ve space hulku je skoro vzdycky tak neskutecne adrenalinovy.
  • Zdravim,jsem trosku zklaman,cekal sem navrat puvodniho stareho akcniho Space Hulka s taktickou hrou....Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels tusim z 96roku,to byla hra,cekal sem proste navrat,ten se nekonal,jako tahovka to muze byt dobry,ale ten pocit uzkosti a akcnosti uz tu neni *9*
  • 1.) 1:1 TT zpracovani SH za 30babek? Inu kazdy se bude muset rozhodnout sam, ale dle meho nazory hodne malo muziky za dost penez.

    2.) celkova produkcni kvalita pomerne nizka, low res textury a cele pojeti od menu po animace neni uplne ok. Pusobi lacine a site horkou jehlou. Detail chodeb a prostredi pomalu prekonava provedeni samotnych akteru (SM + GS). Animace chuze SM vypadaji jako by Terminatori meli nas@#$( v gatich. Term armor nezpusobuje zpomaleni na bidne belhani podle lore, zde navic zpomaluje i celou hru.

    3.) sytem a smer hry? Asi pro me nejvetsi zahada. Jestli je to kompletni kopie TT pak je zde nulova replayability mimo MP, coz je pomerne zasadni. Zatim se zda ze tomu tak bude. V takovem pripade je pochopitelna i cena 30 penez, protoze je dulezite nachytat co nejvice kupcu nez to praskne a bulblina splaskne. Autori slibuji DLC formou dalsich chapteru -> cti reskin za prachy. Moc spatne.

    4.) autori jsou stejne jako v pripravovanem MMO paskvil-makeri, kteri amatersky znasilnili UNITY engine a za pomerne dlouhou dobu zpatlali tohle veledilo. Prestoze se neda v uricitych okamzicich zaprit tisniva atmosfera SH, tezko se da prehlednout 9/10 hernich jednotek kdy clovek narazi na nudu a technicke problemy, nebo spatnou kvalitu odvedene prace.
    • mě ta grafika nepřijdě špatá (a to jsem v poslední době celkem zmlsaný) prostředí je vyloženě povedné, termosky jsou termosky na těch není co vymýšlet akorát je fakt že chodií s t r a š n ě p o m a l u
      • Samotnej Daw of War 1 má lepší grafiku než tohle...
        • to si DoW asi už nějakou dobu nehrál a zpětně si to idealizuješ, taky se mi občas stává že mi paměť přidává do vzpomínek na hry víc polygonů a vyhlazování *1*
          • Black_Hand
            tak minimalne animace souboju na blizko byly v DoW 1 o moc lepsi.
            • to zas jo :)
      • ten pohyb mi ze zacatku nevadil, ale hlavne kdyz jsem opakoval nesplnitelnou misi, tak me zacal celkem stvat *5*
    • Tushan
      chlapče když je to hra dělana 1:1 k deskové tak je jasne že je to hlavně o multiplayeru nebo jak bys chtěl hrát deskovou hru ?? sám ?
      • chlapce... nepredpokladam, ze jsme se setkali, nebo si placli ze si budeme rikat chlapce, ale chlapeckou nerozvaznost ti velkoryse promijim.

        deskova hra zadne AI nema, to musi suplovat hrac. U PC hry tomu tak samozrejme neni, prodavat SH jako ciste MP by byla sebevrazda a nikde tak hra prezentovana nebyla, ba naopak. Tvrzeni, ze je hra hlavne o MP je tedy tvuj nazor, ktery respektuji a pokud mas kolem sebe dalsi jedince co to tak vidi pak mizi nekolik problemu a stale jich vetsina (predevsim technickeho razu) pretrva.
  • tak ta sesta mise je fakt jebla... nejdriv jsem dvakrat dopad, jak jsem cekal (skoncilo to predcasne, prestoze jsem zdaleka nemel prohrat), ale to jsem sel prvni s librarianem (a jak vstoupil do portu, tak u failed the emperor), tak jsem to zkusil jeste tak, ze librarian sel az treti (tim padem jsem splnil do puntiku misi, 2 terminatori + modrak), ale stejne u failed... *13*
    • hm, mě to fungovalo... librarian šel třetí... pak ještě další dva přeživší a splněno
      • tak mozna zalezi na tom, ktery dva nebo kolik si jich vzbudil (ja budil jen tri, pak uz tam bylo tak zamoreno zabakama, ze jsem radsi valil rovnou k vychodu), ja tam poslal jednoho s bolterem a toho s drapama
        • hmm, tak to vypadá, že je to "mission failed", když se librarian teleportuje pryč a při tom tam ještě zůstanou spící bratři mariňáci... no one gets left behind :)
          • tak rano jsem pln sil dal jeste jeden pokus, vsechny ruzenky vzbuzeny, vsechny prezily a po jedny sem je nasoukal do portu a jako tresnicku na zaver knihovnika, a stejne hovinka *1*
            u failed ur shield *6*
            • no vidím to tak že se nebudu zbytečně rozčilovat počkám na pach :)
            • a safra
              tak to vypadá, že jsem náhodou trefil pořadí, ve kterém je mám vzbudit, kdo má a nemá umřít a v jakém pořadí se mají nasoukat do teleportu *1*
  • Jack1947
    Zkusit bych prece jenom mohl...
  • Sérií s Ragnarem taky chybu neuděláš: Hvězdný vlk / Ragnarův spár / Šedý lovec / Vlčí břit / Synové Fenrisu / Vlčí čest (stejný autor jako prvních 8 knížek s Gotrekem a Felixem)
    • Veskoslav
      Jo, ale to už není klasciký Warhammer, ale 40k:) A tam bych spíše začal Gauntem a jeho Duchy.
  • Sice to není ani trochu k tématu ale, kterou knihou z Warhammeru začít?

    Ptám se, jelikož je jich trochu hodně...
    • Veskoslav
      Po přečtení Horus Heresy bych doporučil série: Malus Temná čepel (Démonova kletba), Otroci Temnoty (první knížka je Spáry Chaosu), série o Konradovi (první je knížka Kondrad) a nakonec série o upírce Genevievě (první knížka je Drachenfels).

      A jako samostatnou knížku bych doporučil: Jízda mrtvých:)
      • Je to MALUS Temná čepel. Taky bych ti doporučil přečíst si Eisenhorna a Ravenora a hlavně Shiru Calpurniu. Tam je detailně popsaný samotný svět warhammeru s civilnějšího a neválečného pohledu.
        • Veskoslav
          Dík, opravil jsem. A přitom se na ni dívám na poličce...
    • tak tak, horus heresy.. první tři knihy to chce přečíst na jeden zátah :)
      http://en.wikipedia.org/wiki/Horus_Heresy_%28novels%29
    • Klasicky Horus Heresy, tzn. trilogii Horus Rising / False Gods / Galaxy in Flames !
      • U těch tí rozhodně neskončit, Horus Heresy má momentálně 20+ knih a stále přibývá, četl jsem všechny a stojí to za to:)
    • to by mě taky zajímalo, jak ze s=rie scifi tak fantasy, mam rozečtení godryka a felixe, ale nevim jestli jsem něco nepřeskočil
      • Kozy
        Já za sebe mohu doporučit Gileadovu krev, je to příběh o elfím šlechtici a jeho věrném sluhovi, kteří cestují světem.
      • Tushan
        gotreka ty godryku :D
  • Pochlubili se v nejake recenzi, ze 6. kolo nejde dohrat a musi se cekat na patch?
    • ten na rps pise, ze v tu chvili tu hru definitivne odsoudil, kdyz vyhral, ale hra mu rekla, ze prohral *13*
      • To už je jako ve zvrácené telenovele .... a je vůbec ještě něco po šesté misi ?
  • Je sice hezky ze to každý srovnava ze stolni hrou, ale jaksi se pozapomina na srovnani ze Space Hulkem co vysel na pc a psx před lety, a ten byl super. Pokud to bude aspoň z pulky tak dobry, tak me nejaky nesrovnalosti co se tyce stolního vydani nezajimaj.
    • tohle je úplně jiný, žádný 1st person, žádný realtime, vpodstatě převedení stolní hry na PC 1:1
      • Tím lépe ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit