Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sleduje to ještě někdo? :) Kdy bude výhra doma? Zatím nedošel ani email.
  • Mato1987
    Mne sa ani jeden obrázok v tejto súťaži na motívy TLOU nepáči , súťaž na sector.sk mala kvalitnejšie obsadenie aj výtvory.
    Veď posúďte sami
    http://www.sector.sk/sutazspecial.aspx?id=292
  • Jak bude Sony ty výhry rozesílat a hlavně kdy? :)
    • Už to řeknite :D chcu to mít už doma :D
  • Konečně je tahle trapná soutěž pod taktovkou redakce games za námi a tím pádem si můžeme udělat menší zhodnocení.

    Za prvé, organizace, kterou redakce absolutně nezvládla a to doslova! Už tím jaký zvolila způsob hlasování! To má být vtip? Chcete rozdávat ceny a přitom nemáte koule na to, abyste to hodnotili samy?

    Za druhé. Hned od začátku soutěže jsem upozorňoval na to že v mém případě došlo k chybě a zveřejnili jste pouze první obrázek místo toho abyste zveřejnili oba najednou! Což mimochodem byl záměr, jednalo se totiž o kratší komiks – kde kvůli pointě byla nutná prodleva. Nápravu jste udělali až po týdnu od začátku hlasování, tím pádem jste mě poškodili v soutěži . (Mimochodem do teď jste se mi žádným způsobem ani neomluvili!)

    A nakonec za třetí. Nedokážete udělat správně ani listinu výherců! Nejmenuji se Patrik!!!

    Suma Sumárum: pokud v budoucnu chcete dělat další podobnou soutěž tak se leskavě vyvarujte těchto chyb…
    • TheGGG
      Přes tl*mu bys zasloužil za takový kecy.
      PS: Buď rád že ses alespoň umístil s takovým obrázkem *1*
    • sleepless
      Nazdar, o způsobu hlasování si můžeš myslet svoje, ale byl pro všechny stejný. Za špatně uvedené jméno se omlouvám, je to opravené.

      Pokud jde o chybějící obrázek, tak v zadání jasně stálo, že má jít o JEDNU kresbu, ne dvě. Ať už byl tvůj kreativní záměr jakýkoli. Proto jsem do soutěže umístil tu hlavní, přičemž druhá možnost byla tě ze soutěže úplně vyřadit, což mi přišlo líto. Když jsi psal, tak se mi to rozleželo v hlavě a došlo mi, že vlastně nebude nic proti ničemu, když tam dám obě dvě. Takže jsem tam přidal druhou. Ano, mohl jsem to udělat hned, ale na druhou stranu bylo zadání jasné. Pokud to bereš jako poškození, tak se omlouvám rovněž, ale byla to z mé strany benevolence. Suma sumárum jsem ti tedy pouze omylem přiřkl jméno někoho jiného, za což se ještě jednou omlouvám.
      • Komentář jsem psal kvůli tomu aby jste si uvědomili svoje chyby a aby se to v budoucnu neopakovalo(nestalo někomu jinému).
        Co se týče dvoustránkového zpracování, v zadání jasně stálo, že můžeme použít jakoukoliv výtvarnou formu. Komiks je výtvarná forma. Na rozdíl od jiných, v mém komiksu jsou obě hlavní postavy, jak bojují s infikovanými, tak znělo zadání soutěže. Navíc se nejedná o překreslené kopie podle oficiálních obrázků ze hry.
        Celému problému šlo lehce předejít, stačilo jenom komunikovat.
    • Tebe musí hrozně žrát, žes nevyhrál.

      Prej, že se ti neomluvili. Po tomhle výlevu se budu divit, že ti vůbec něco pošlou.

      A taky se divím, že ještě nějaké soutěže dělají. Tvoje chování je naprosto otřesné, stěžuješ si, že to měli hodnotit oni, jako kdyby to ti mělo zaručit, že vyhraješ.

      Prej "Chcete rozdávat ceny a přitom nemáte koule na to, abyste to hodnotili samy?" je doslova na záhlavec. Oni mají tu drzost chtít rozdávat ceny!

      Suma sumárum, nechápu, kde se v lidech bere ta drzost takhle chovat, ještě když něco vyhrají. Radši se jdi zahrabat.
    • podľa mňa je na redakcii aký spôsob hlasovania zvolia, keďže je to pod ich aktovkou. Komu sa to nepáči, nemusí sa súťaže vôbec zúčastniť. Veď si človeče vyhral soundtrack a si na siedmom mieste, ja si myslím, že by si mal byť rád a nie hejtovať redakciu za to, že si nevyhral.
  • Kozy
    Plánujete do budoucna další soutěže?
  • KeanuX
    Sakra, nějak mi unikla tahle soutěž, škoda :) Pár děl v photoshopu už mam za sebou... třeba příště *4*
  • Touto cestou úprimne ďakujem všetkým za hlasy :-)
    • Ktery je tvuj? :)
      • resp. obr. č.:5 :-D
        • Jen tiše závidím :D :)
      • prvý
  • Veskoslav
    Jakékoliv hlasování, kde můžete získat hlasy je naprosto o ničem, protože je to jenom o tom, kdo sežene více lidí. Nikoliv o kvalitě. Podle mě to měla vybrat redakce i když by mnoho lidí brblalo.
    • Robotron3
      Když sme hrávali s kapelou na soutěžích, tak taky vyhráli ti, co si tam přitáhli nejvíc lidí a ti nejvíc řvali. To je taky určitá snaha. :)
      • Veskoslav
        Tak tam už je ta snaha, že fyzicky přitáhneš lidi:)
    • Keyz
      To je pravda a navíc jako výhry byly ceny které se dají vyhrát ve FC. Kde to je o poznání lehčí pro každého.
      Kdyby zde bylo něco extra ale tohle je to samé co se dává ve FC.
    • sleepless
      Nikdo z nás v redakci není výtvarník, takže bychom posuzovali stejně laicky - pokud jde o tu kvalitu, kterou zmiňuješ. Tudíž by brblalo nejenom mnoho lidí v diskusi, ale i samotní soutěžící, jak už jsem to v podobných případech několikrát zažil (nadávky, urážky ostatních soutěžících, urážky redakce apod.). Proto tentokrát vybírali lidé. V zásadě s tebou ale souhlasím, takže jsem se legitimitu hlasování snažil alespoň částečně posílit hlasováním přes mail a nenechal jsem jen někde klikat hlasy. Nezdá se to, ale nutnost napsat email už pro mnoho lidí jistou bariéru představuje. A čistě osobně se mi zdá, že výsledné pořadí docela odráží kvalitu výtvorů. osobně bych něco šoupnul nahoru, něco dolů, ale jinak mám radost ze všech obrázků. Jak neumím kreslit, tak mi přijde úžasné, že někdo umí :)
      • Veskoslav
        Bohužel to je smutná realita, kdy se nadává někomu, kdo zprostředkuje tak zajímavou soutěž. A myslím, že mnohdy je lepší, když to posuzuje nezaujatý laik než odborník, který má "pokřivené" vidění daného problému. Ten by totiž poslední obrázek například, jak se říká vyhodil, protože postavy mají špatně nakreslené proporce v obličeji. Sám jsem to zažil při soutěži, co jsme pořádali na Zučce (Základní umělecká škola), kdy se tyhle hlouposti posuzovali u 8letých dětí. Tudíž dle mého názoru jste to i přesto měli vybírat Vy. Pakliže by se tomu někomu nelíbilo, nemusí soutěžit. Každá soutěž má jasně daná pravidla a je jenom na soutěžícím, zda-li se jich bude účastnit.

        P.S: Doufám, že bude zase nějaká zajímavá kreativní soutěž:)

        A aby se neřeklo, že jenom blbě kecám a neumím kreslit:http://www.2i.cz/02b485af7c
        • sleepless
          Když bude příležitost a čas, tak určitě něco kreativnějšího spácháme, ale zcela narovinu, spíše se soutěžema budeme šetřit, stejně jako do teďka. Ono se to zvenku nezdá, ale je s tím spojené dost práce a většinou i spousta nadávek na naše či moji hlavu. Ono se vždycky něco najde, co je na tom špatně :) Takže nakonec, namísto abychom udělali skrze soutěž někomu radost, je z toho jen mrzení. Minimálně ten čas, který s tím člověk ztratí, je lepší věnovat normálnímu obsahu.
          • To věřím :)
          • Jack1947
            Souhlas, zbytecne podnecovat lidi, k hatovani a nadavani na sebe, to nikdo chtit nechce, jeste spojena s tim ta spravce , to se da pochopit ( kdyz si pak vetsina, treba ani tolik toho nevazi atp...)
        • Jack1947
          Svym zpusobem mas pravdu, a 2x plus. *3*
        • Docela to zamrzi videt svou kresbu na predposlednim miste ktere sem davala velke nadeje :/, snad bude dalsi podobna soutez kde bude rozhodovat redakce.
    • Souhlasím, a já jsem hloupá že jsem si o ty hlasy nenapsala :(
  • Musím říct, že konkurenční soutěž vyprodukovala až na jednoho podvodníka zajímavější kusy. Až na tři výjimky a výborný cosplay tým tady vidím samý překreslený promofotky z původní hry. To je škoda :(
    • Haha :D překreslený prej :D :D ne nic tady nikdo nepřekresloval, všechny jsou to výtvory umění a zručnosti, zkus se někdy sám dívat na fotku a nakreslit ji naprosto stejně a totožně, uvidíš že to není nic snadného :D a pokud vím tak redakce chtěla nakreslit Joela a Ellie při boji s nemocným a to je splněno, většina malířů obkresluje když se dívá např na krajinu ne? :)
      • podľa mňa to myslel tak, že niektoré sú vymyslené od píky...póza, farebnosť, kompozícia-čiže je to autorská práca....a niektoré sú nakreslené podľa obrázku, ktorý vydal naughty dog-samozrejme aby si to nakreslil podľa obrázku, ktorý existuje, musíš vedieť kresliť, alebo maľovať...len, že to už nie je tak originálne, ako keď si ten obrázok vymyslíš celý sám
        • Něco na tom bude *3* ale i tak jsou všechny hezké
          • Na prvním místě by se měla hodnotit originalita a vlastní nápaditost *5*. Technika až potom.
            • to je vec názoru. mňa vždy osloví niečo s nápadom, ale ak to bude technicky zle urobené, tak to ani ten nápad nezachráni (nápad má dnes kde kto, ale málokto to vie dobre urobiť).
  • nemůžu dohledat původní článek, ani nic na fb *16* .. chápu že o nic tak důležitého, na co by bylo potřeba až tak upozorňovat nejde, jen se nemůžu smířit s tím že mi to uteklo :D tyhle soutěže mám totiž moc rád :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit