Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako nevim co tu resite, hra ma pravidla, a ty urcuje zcela 100% tvurce. Uzivatel/hrac muze tak maximalne vyuzit tech pravidel na samotnou hranici, kam az mu tvurce dovoli. Nekdo to umi, nekdo ne.

    Vsechno ostatni jsou prazdny zvasty a plky, je to asi tak stejny, jako kdyz dam vojakum kvery, a pak jim reknu, ze v ramci fairplay je nesmej pouzivat ... lol.

    Je to easy, klient je neco, nad cim jako tvurce nemam zadnou moc, a tudiz musim brat v potaz, ze ho muze kdokoli jakkoli modifikovat. Pokud teda chci zarucit nejaky pravidla, MUSIM je resit na strane serveru.

    Kupodivu, u nehernich aplikaci je to naprosto normalni vec. Je to asi jako kdybych mel databazi, a opravneni resil na strane klienta ... tak si kazdej muze delat co chce.
  • No jak jste tady obhajovali že to je v dárky acces a podobný věci tak se mi zdá že vlastně bohemka v tomhle má smysl pro humor akorát nevím proč nedali arma 3 taky do ea.
  • iddqd
    idkfa
    idclip
    dnstuff
    dnkroz
    • bigdaddy
      woodstock
      E=mc2 trooper
      reveal map


      víc si jích už nepamatuju.....přecijen, psal se rok 1996 až 1999, pak přišel druhý díl a nebylo třeba hrát dál jedničku
      • "wollooloo" ........a "zukantá".....ty brďo :-D a že se ten Age of Empires I. dostal pod kůži......na to že jsem to nehrál dobrejch 17 let :-D
  • Ty jo, tak to je hodně zajímavý článek, ani jsem nevěděl, že výrobci cheatů jsou takováhle "mafie". Proto nehraji online hry, ale už jenom to, že může firma vydělat cheatem na přitahování předmětů několik milionů dolarů, to je hodně drsný. Chápu když někdo používá cheaty nebo využívá bugy v singleplayer hrách, kde to neškodí ostatním, nebo jsou to jen vizuální cheaty pro pobavení sebe a ostatních, ale aby byl někdo zažraný do hry tolik, že si za několik tisíc koupí cheat, který mu prakticky musí kazit i zážitek ze hry, který je v tom soupeření a porovnávání toho, jak člověk dokáže využít vyrovnané šance, to už je fakt přehnaný.
  • Nechápu lidi co pořád haní vývoj DayZ, vývoj zdárně pokračuje kupředu, český aktuální přehled novinek:
    http://dayz-sa.cz/novinky/
    DayZ je něco jako Minecraft, ten se taky stále vyvíjí a prodával se ještě někdy od prealphy verzec, což už je sakra dlouho..
    • DayZ jsem si koupil v early accessu za 50 éček... větší sra*ku jsem dlouho nehrál... Srovnávat to s funkčním minecraftem, kterej se za těch pár let dostal aspoň do finálního releasu.... mi nepřijde jako OK
      • Jestli považuješ funkční to,když ti ta hra spadne v důsledku přeplnění paměti atd,tak nechápu tvé stížnosti na DayZ *1* Nebo máš asi vychlemtaný mozek a nepamatuješ si to,tak se běž radši projít *3*
  • RezavejTank
    DayZ bude parádní hra. Jen ať si nechají záležet a ignorují negramotné trolly *5*
    • MikeR
      Přesně tak. Jsou věci, který se nedají uspěchat. Pravá dvanáctiletá Old Chernarus je jemná, bohatá, zbavená štiplavého cheatingu a nezanechává pachuť trollích ocasů. *5*
      • A také se vyznačuje nejmenším počtem obyvatelů :)
        • Jack1947
          ¨Tak tomu se nelze divit, každý duchem přítomný vzal do zaječích dokud mohl a zbytek byl zlikvidován a vylidněn pomocí všudypřítomných banditů ... *3*
  • gesto
    Denuvo funguje, teď něco na tu cheaterskou špínu konečně vymyslet
  • Rejsek
    Lidi se holt chovají jako....jaký bych to použil vědecký termín......už vím.....jako zm*di. Chovali se tak v minulosti a budou se tak chovat i v budoucnosti. Nezáleží na odvětví lidské činnosti, ani časovém období, zm*di jsou vždycky všude. Tedy i v herním průmyslu. Kdekoliv bude prostor pro podvádění a možnost "snadného" obohacení, tam bude vždycky nějaký zm*d, co toho využije.......aaaa....už jsem říkal, že lidi jsou zm*di?.....
    • z tveho prispevku vyplyva, ze je to tak od jakziva. I kdyby, lide zili a zit budou a hodne z nich zije stastny zivot. V tom pripade bych doporucil nekoho fundovanejsiho, ktterej ti s tim tvym problemem muze pomoci.
      • Rejsek
        Z mého příspěvku vyplývá akorát to, že jsou mezi námi zm*di :-) Z tvého nevyplývá vůbec nic. Je nesouvislý a nedává smysl. Asi se mě snaží nějakým způsobem analyzovat a nabídnout řešení, ale zapomíná na fakt, že já žádný problém nemám a jen hodnotím fakta, Problém mají možnámožná akorát tak ti zm*di :-D Každej z nás určitě někdy nějak zafixloval, ale charakterní člověk to nedělá v případě, že by tím někomu vědomě citelně uškodil - třeba zkazil hru, u které se dotyčný chtěl pobavit. No a pokud se ještě zm*d rozčiluje, když ho někdo klepne přes prsty, tak to už není zm*d, ale hyperkontinentalní ultrazm*d :-)
    • klid. je to jen hra, nadával bys 20x do zm*dů někomu, kdo podvádí u Člověče nezlob se?
      • wenceslaus
        RIMMER: Ale nevíš, co jsem s kostkami udělal. Třeba jsem mu je nacpal do nosu a praštil mu nosem o stůl, až mu vystřelily z uší. To by se ti líbilo, viď?
        LISTER: Dobře, Rimmere. Co jsi s kostkama udělal?
        RIMMER: Hodil jsem pětku a dvojku.
      • Rejsek
        Tak 'člověče nezlob se' nestojí 15kil jak pc hry. Navíc člověku u deskové hry nemusíš nadavat. Můžeš ho taktně upozornit, nebo ho proliskat.....případně mu návrat hrací desku do držky a figurky do nosu, pokud nepřestane. U pc hry neudělaš vůbec nic. Občas sice pomůže relaxační třískání do klávesnice, ale to taky po čase začne bolet, žejo :-)
      • Jack1947
        Taktomu by si rozbil rovnou ciferník ne ? *4*
      • a vieš, že áno. práve od takého človeka, ktorý je schopný podvádzať aj v človeče by som utekal čo najďalej a práve toto oslovenie by mu prináležalo najviac :)
        lebo ak podvádza v hre, čo asi robí v živote?
  • Určitě bych souhlasil s tím, že jednou cheater, vždycky cheater. Bezesporu takový lidi kazí hru kompletně všem ostatním, nemyslím tím přímo shazování serverů apod., ale takový ti terminátoři, co vykosí celý nepřátelský tým jedním zásobníkem. Při hraní BF4 vidím v chatu, že každých 5 minut "Fairfight" zabanuje nějakého hráče. Trochu mě děsí, kolik lidí tyhle kraviny opravdu používá, protože těch banů je tam strašně moc. Já osobně nikdy cheat nepoužil, nevím proč bych měl. Nehraju kvůli statistikám ani z pomsty, ale po zábavu A hrál jsem třeba už stokrát proti borcům z NoVa Gaming, takže nasr4nosti jsem si ze hraní odnesl na rozdávání. :-) Ale to není důvod někde sehnat cheat, abych jim to pak natřel, to je ubohost. Jsou prostě lepší, jsou vlastně nejlepší. :-)
    Co se táče DayZ, trochu mě zaráží, že hra ještě není hotová nebo alespoň v lepším stavu. Už je to opravdu nějaký pátek co se to hraje. Chápu, že hra je nesmírně velká a komplexní, ale v tom případě vyvstává otázka - neukousli si tvůrci trochu moc velký sousto?
    Nicméně výhružky smrtí a podobný věci jsou naprosto mimo a měli by se tvrdě potrestat. Žádná frustrace hráče nikdy neospravedlní neco takového.
    • Jack1947
      Warface taky má Fairfight a tam taky vidím tolik banů za několik sekund lol, radši budu šourat zem než abych použil cheaty a zkazil hru ostatním.
      • No jasně. A hlavně nevím, proč bych měl místo svých schopností používat robota, kterej za mě všechno vystřílí, nemusím přebíjet, neumírám. Fakt super zábava.
  • Nejak mi nejde do palice jak muzou z bezpecnostniho hlediska nechat v civilnim buildu debug konzoli (a vzhledem k tomu ze ji nejakym zasahem do hry jde vyvolat tak tam je a ne ze ne).
    Stejne tak nechapu jak neco co bezi vyhradne na dedikovanym serveru muze byt takhle derevy... treba to ze jde vubec zabit vsechny hrace na mape prostrednictvim hracskeho klienta je ze systemoveho hlediska fakt smutny...
    Nechci obhajovat cheatery a hackery, to v zadnem pripade, ale jak se rika kde je vystrceno, tam je dovoleno a v tomto pripade je ocividne vystrceno s velkou gracii :-/
    • Jack1947
      Je jejich problém že mají děravej engine, zabugovanej navíc jede ještě starej Arma2 engine narozdíl od 3 na druhou stranu ted dalším updatem tam chtějí přidat snad DX11 a zdá se více bugů přibude a díky bugům to mají cheateři snažší holt.
      • Tady bych te rad opravil ze verze engine real virtuality na kterem jede dayz je vylepsenej engine z A2 s nejakejma prvkama z A3 ... ale realne i kdyz tomu pridavaji cislovky s kazdou dalsi verzi army a vydavaji to za novy engine tak je to stale porad jen upgrade engine na kterem bezel prvni flashpoint... je to videt i na tom ze je v engine stale par bugu a nedokonalosti ktere se za tech bratru 15 let proste nezmenilo... jde treba jeste porad svitit autem skrz zdi? V A2 to jeste porad slo... *7*
        • Jack1947
          Jn A3 má stále létajicí tanky no a zásek ve dveřích... prostě děravej engín skrz na skrz. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit