Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda moc děkuju za článek...už jsem myslel, že Arenu nikdy nenainstaluji a opak je pravdou. 😐 Jsem teda zvědavý, jaké balíčky tam poskládám, naposledy jsem hrál tak dva roky zpět s Teferi Controlem...to mi zase žádné karty v rotaci nezbyly.

  • Houdini

    Ja mám úplne inú skúsenosť. Keď si Tibalta správne vyskladáš tak pomer hier, kde to funguje a nefunguje je jasne v prospech tých kedy zafunguje. Mňa celkom s prstom v nose vyniesol po prvýkrát čo to hrám až na 89% Mythic (viac som nestihol, lebo sezóna skončila) Hral som takmer výlučne Tibalta striedam to práve so Shrines, ktoré majú veľmi podobný winrate a fungujú skvele. Do toho ešte dávam Angels, podla toho aké sú daily. Hrám prakticky len tieto 3 balíčky a sem tam prihodím balíček založení na poison-deadtouch kombe, ale to je oveľa menej efektívne ako vyššie spomenuté 3.

    P.S.: S Tibaltom je áklad správne používať Mulligan.

    • vaclav.pechacek

      Cože, tobě teď v současné metě fakt fungují Shrines? Mně to šlo naprosto do kopru, protože jsem najednou moc pomalý na Rogues a bílé aggro, Control mi všechno vrací do ruky (smrt) a vyhrávám jenom proti zlomku různých midrange a combo decků. Možná jsem měl jenom smůlu? Ale zkoušel jsem je fakt poctivě.

      • Houdini

        Jop jako to čo oisuješ sa mi samozrejme stáva, ale ovela viac mám vyhier. Mam takmer exkluzivne removaly hlavne za 1 a 2 many proti prave aggro deckom + samozrejme klasika destroy all zalezitosti. Mam taky custom balicek mierne modifikovany oproti oficialne odporucanemu. Daj tomu ešte šancu.

  • Connor88

    Tak zrovna Trickery na Aréně mi nepřišlo až jako takový problém. Oproti tomu na modernu to byla jiná pohádka a Wizardi tentokrát opravdu nelenili a udělali jednu z největších bannovacích party v historii (i když zrovna Areny se to kromě Ura na historicu moc nedotklo).

    Každopádně souhlasím, že meta je celkem různorodá a drafty celkem zábavné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit