Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi jedna z posledích her, za kerý sem zaplatil. To taky tenkrat melo smysl, zaplatit Bethesde, protoze tenhle dil byl o preziti/nepřežití serie, potažmo firmy...
  • Dufam, ze bude mozne prist k tomu outpostu pri bariere a hned na zaciatku ukradnut sklene brnenie a myslim ze tam bol aj mec :)
  • Z ty hudby Morrowindu me mrazi po celym tele. Kez by se to zas vratilo do tech dob
    • Skyrim hudba tiez vychádza z povodnej skladby morrowindu.
  • ja som asi pol roka nehral žiadnu novu hru, co by ste mi odporucali si zahrat?
    • PravyMonty
      Dark souls
    • quake 1 epsylon mod
      brutal doom 1.9
      diablo 1
    • Jack1947
      Vsechny co ten pulrok vysli pac nic lepsiho neni. (v dnesni dobe).
    • Call of Duty Ghosts
      • deridon
        Ghostbusters
    • ftl
  • Ja bych byl mnohem radsi, kdyby nekdo predelal Skyrim - i s mody se jedna o dost povrchni prumernou hru. Staci, kdyby nekdo predelal 90 % questu, zrealnil chovani NPC, pridal konverzacni moznosti NPC, pridal nutnost piti, jidla a spanku - mod bohuzel nefunguje, zyvsil obtiznost souboju, snizil rychlost levelovani, zmenil pridavani skillu - pouze u treneru a ty, ktere se tykaji dane vlastnosti, pridal/zrealnil nemoci - mod opet s nejnovejsimi patchi nefunguje, zmenil moznosti ocarovani - odstraneni glitche, ktery umoznuje delat neomezene silne ocarovani, odstraneni dalsich chyb - vyssi obtiznost pro finalni souboj - zabiti ALD... trvalo na 55 urovni 20 sekund.
    • Hry Bethesdy maju zaujimavu vlastnost, daju hracovi to, co od nich chce. Hrat moze mat OP postavu a vrazdit vsetko, alebo skutocne hrat tak trochu roleplaying, podla presvedcenia, podla vlastnych zasad a kodexu. Taktiez sa da vylevelovat enchanting a smitting hned na zaciatku a narobit si megabrutal zbrane. Je len na inteligencii a empatii hraca, ako k tymto moznostiam pristupi, ci schmatne absolutnu moc a bude vsetko v hre diktatorsky valcovat, alebo pri trochu taktickom postupe si uzije kazdy styl hry stealth/magia/boj.. Alduin je len dalsi quest, hoci hlavny, v hre su ovela luxusnejsie lokacie a suboje ako ten s finalnym bosom zapletky.

      Vseobecne questy v Skyrime nie su zle, hoci podla mojho nazoru nedosahuju kvalit tych z Oblivionu a uplne najlepsie ulohy boli v The Fall: Last Days of Gaia, kde autori predviedli skutocne uzasne vetvenie questov zabavnym "Colombovskym" stylom.

      Mily Lojza, stal si sa obetou seba sameho. Vinit hru za to, ze ti umoznuje postup aky len chces, je smiesne. Prilisna volnost skodi v kazdom svete, najme ludom, ktori ju nevedia zmysluplne vyuzit.

      Mier s tebou.
    • takže stači aby v podstate niekto urobil tú hru celkom nanovo
    • Tak nedavno jsem si nainstaloval Skyrim s poslednim patchem a presne ty mody o kterých pises tam mam a funguji normalne. Musis jit do menu a tam si je zapnout.
      • Ja zasnu, ty mas asi kristalouvou kouli, ze vis, ktere mam mody nainstalovane. FYI Ja mam 3 Datadisky - DawnGuard, Dragon Born, HearthFire + HighRes texture pack - to je od Bethesdy
        cizi mody - Falskaar, FrostFall, Climates of Tamriel, Wet and Cold, Duel, Water

        S temito mody nefunguje -
        CLARALUX - po prechodu mezi lokacemi hra nahodne pada, stovky louci na jednom miste atd.
        RealisticNeedsandDiseases - hra se vubec nenalouduje

        Tak jestli se ti to podari rozjet, tak prosim napis jak, ale nekecej, ze mas ted presne tyto mody.
    • A nechces se jit projit ven, Lojzo? Pac tam mas vse co pises, hry zrejme nejsou pro tebe:)
      PS: ale tak zaplat panbu ze ti tam nechybi hajzliky, to je urcite chvalyhodne..
      • Drahy Flashi, opravdu bych Ti doporucil prohlidku u ruznych lekaru - zacal bych ocnim a pokud mas oci v poradku, tak bych pokracoval u neurologa, protoze asi trpis predcasnou demenci.
        S Vavrou v cele rade veci lze souhlasit a s celou radou veci souhlasit nelze, nebo jiz nektere jim zminovane veci odstranili.Co se tyce vytykanych veci - hraji na uroven velmistr od levelu 20, do te doby na urovni mistr
        - Ano, Alduina jsem zabil za cca 15 sekund, Seranineho otce za 20 sekund
        - Skilly - pote co si celou uroven nazenete treba na 1-rucnich zbranich, si muzete zlepsit vlastnost napr. z ocarovani, kovarstvi nebo alchymie - jen tak bez ucitele, najednou umite napr. delat draci zbroje
        - Jist, Spat, Pit vodu v zakladni hre neni nutne - mod s ostatnimi mody nize uvedenymi nefunguje
        - na urovni 20 - jsem mel jednorucni zbrane na 100, prozkoumano 1/4 mapy, to je pro Tebe ok? Proto je nutne snizit rychlost levelingu a vyvoje vlastnosti
        - nemoci sice existuji ruzne - ale vsechny leci 1 lektvar, kterych se vsude valeji tuny, a pokud je nekdo slepy, pak na zakladni urovni alchymie je schopen udelat jakykoliv lektvar, bude pouze slabsi
        - NPC - 95% proslo lobotomii mozku, nic rozumneho nereknou a i Serana, ktera je na Skyrim extremne ukecena ma velmi prumerne konverzacni schopnosti - na smrt sveho otce skoro nereaguje. Moje zena me stridave oslovuje Ma lasko a Zemane. Ja nepotrebuji Planescape nebo BG, ale aspon uroven Witchera by bodla
        - Questy - jadro vetsiny questu je ok, ale to zpracovani je proste priserne (coz i souvisi s dialogy), v moznostech jak jej resit casto chybi zakladni logicke moznosti
        - Enchating - to,ze nejlepsi veci si udelate sami naprosto shazuje potrebu prohledavat a slidit po lepsich vecech, staci proste prolet lokaci, vzit par cennosti a prodat je. Ten glitch na echanting funguje - je mozne mit i o 8000% silnejsi enchatment bez namahy.
        • Kapitolou samou o sobe jsou prisery:
          Drak - je po medvedovi nejednoduchsi potvora, staci na nej jit se spolecnikem, ktery je nesmrtelny a sekat jej z boku
          Setnik Mistr - po peti ranach jde k zemi
          Nejsilnejsi je falmer - nevim proc, ale je to tak.
          Souboje - sice jsem si trenoval i kryti a magii, ale netreba. 90% souboju lze resit tvari v tvar rychlym mackanim tlacitka akce a pouzivanim zmrazeni
          Paceni zamku - se skilem 20 lze vypacit mistrovsky zamek, bohuzel v truhle je generovan obsah podle levelu, takze na nizke urovni tam stejne najdete prd.
          Spolecnici - maji IQ tykve, vlezou do vsech pasti, jeste ze jsou nesmrtelni
          Tak se bohuzel pokracovat do alejuja, shrnuto a podtrzeno - Skyrim je velka nedodelana hra, ktera si zaslouzi prumerne ohodnoceni a skvele zapada do serie TES. Jeste, ze jsem si hru koupil az ted, nedokazu si predstavit, ze bych ji hral predtim bez modu a bez vsech patchu.
          • zkus si posuout obtížnost trochu doprava.

            Jinak mě ve Skyrim asi nejvíc tankovalo to menu + konzolové ovládání, za to bych tomu vývojáři místo rukou nasadil gamepady.
            Alespoň pár modu trochu zpřehlednilo jinak chaotický inventář a přibyla možnost lepšího filtrování předmětů (což je pro mě, jako sběratele s bezednou truhlou všelijakého hraburdí, prakticky nezbytnost, abych vůbec našel brnení které si chci vzít na průzkum jeskyně nebo výletní sadu pro sběr bylin a na lov do lesů)
            • A kam, to si mam udelat vlastni obtiznost? Predtim jsem hral na velmistra a ted na legendary - vyssi obtiznost uz neni, navic mam mod na realisticke souboje. Mec radeji nemam vubec ocarovany. Ja proste nechapu reakce jednotlivych uzivatelu, ktery ve Skyrimu vidi dokonalou hru. Vavra to sice prehnal, ale v leccem mel pravdu.
      • A proc by mely chybet, kdyz tam odjakziva byly?

        Me osobne by stacilo kdyby opet vratili moznost vytvaret si vlastni kouzla. Magie ve Skyrimu je jak z materske skoly. A dost se divim, ze na tuto zasadni vec si ani prilis lidi nestezovali. Pokud ano,tak to zcela zaniklo v oslavnych odach... *2*
        • Mno ja si na magii stezoval vzdy :D miloval jsem v morrowindu a oblivionu moznost si upravit kouzla podle potreby. To se me na te hre fakt libilo.
  • Inquisitor
    Originálku mám ještě doma, určitě vyzkoušim. Až to teda někdy vyjde :)
  • Někdo to zkouší dělat i naopak. *8*
    http://www.youtube.com/user/SkyrimHomeOfTheNords/videos
  • seeker.ma
    Po technické stránce byl Morrowind katastrofální a herní svět byl téměř prázdný, ale to by se od pustiny dalo čekat. Přesto mě hlavní dějová linie neuvěřitelně chytla a ve sbírání legendárních a neobvyklých předmětů jsem se doslova vyžíval. Své obydlí stvořené v construction setu jsem měl doslova zaplněné těmito krámy a já na nich lpěl jako drak na zlatě *14* . Na tenhle mod jsem se těšil už jen z důvodu, že uvidím, jak to bude vypadat.
  • nepošle mi nekdo kod na steam na nejake dobre rpg? treba dragon age nebo zaklinac 2 nebo neco
    • dethro
      Počkej si na vánoční slevy na Steamu a něco si kup ;-)
  • Bohužel to opět nedokončí...
    • Jak opět? Morroblivion se dostal do hratelné fáze a tuším se ještě vyvíjí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit