Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja na oficialnim foru napsal ze skyrim ma lepsi grafiku a dostal jsem permaban. Pritom je to pravda ve skyrimu mate taky survival mod jmenuje se tusim wet and cold nebo tak nejak
  • Já podle obrázku myslel že je to simulátor hipstera
  • dalsi indie fušeri. klasika.
    • Ty jsi to asi nehrál, co?
  • Hru mám už dávno a už vtedy v tom stave som si ju riadne užil. Počkám si na full release a potom to dám znovu.
  • Tuhle hru mám už od letních slev na steamu, je to velmi chytlavé, navzdory až někdy přehnané obtížnosti (například velmi rychlé klesání hráčových atribut jako je hlad, žízeň nebo přehnaně rychlé kazení jídla které je přitom v prostředí kde je spíš chladno, tudíž by logicky mělo vydržet déle), fajn by také bylo kdyby se na mapě postupně obnovovala zvěř aby bylo stále co lovit, a kdyby šlo těžit dřevo i ze stromů, jelikož ty popadané klacíky moc nestačí. :) Hinterlandu ale držím palce a na příběhový mód se moc těším.
    • Taronyu
      Mäso si treba odkladať vonku, tam vydrží omnoho dlhšie. Zver sa samozrejme obnovuje, niekedy až prehnane rýchlo a popadané drevo sa obnovuje tuším po každej búrke.
      • To vím, ale i tak je ta životnost poměrně krátká, a pak, ono když je v budovách kolem 0 celsia tak by mělo vydržet tak jako tak + jednou jsem zastřelil medvěda, jelikož měl hromadu masa nechal jsem tam poměrně dost, tak říkajíc, na později. Další den jsem šel maso sebrat, a už bylo plesnivé, přitom medvěd měl být zmrzlý a teplota venku nestoupla nad -3 celsia, tudíž nevím jak by se mohl v takovém mrazu mohl plesnivět.

        A to samé platí i o masu co už má hráč u sebe, kazí se neúměrně rychle na to kde se hráč pohybuje, pokud roztopím kamna na tolik že je pocitová teplota 20-30 celsia, tak budiž, ale jak je možné že se kazí i v případě kdy se ploužím krajinou v mrazu, to nevím :D.

        K té zvěři- hraji na střední obtížnost a přišlo mi že se zatím neobnovil ani jeden kousek. A ohledně dříví jsem si také zatím nevšiml. Ale díky za info, budu to pozorovat :).
        • Skoda ze medvedi maso je jedovate a nepozivatelne.....ale to asi vyvojari neresim jak to tak ctu :D
          • Medvedie maso nieje jedovate, ale to neznamena, ze surove je bezpecne na konzumaciu.. je potencionalnym prenoscom parazitov, ktore mozu byt smrtelne, ako asi maso kazdeho predatora.. po dobrom tepelnom spracovani by malo byt bezpecne na konzumaciu :D A inak hra je skvela aj napriek uz spomenutym chybam, mna osobne najviac nastvala zmena, ze sipy sa nedaju vyrobit bez vyhne.. wtf? aj zastruhany klacik v krajnej situacii moze posluzit ako sip..
        • Ja si to dávam do chladničiek a tam to vydržalo vždy dosť dlho. Ale hral som to naposledy ešte dosť dávno. Možno to už zmenili. Ja čakám na full release hlavne už.
        • Taronyu
          Tak samozrejme že by sa nemalo tak rýchlo kaziť ani dnu, ale takto je nastavená mechanika. Neviem presne ako rýchlo sa to kazí vonku, ale po pár dňoch mi mäso zdegradovalo len na 97 percent. Odkladám ho do kufra auta :D Ak nájdeš mršinu a mäso už je skazené tak to nevadí, upečenie pridáva automaticky 50 percent. Ja už mám prežitých cez 200 dní a tam už s ničím nemám žiaden problém. Základňu mám na farme v milom údolí a tam je všade dookola kopec zveri aj dreva.
          Čo ma ale štve viac, je, ako rýchlo sa kazia konzervy. Mali by vydržať roky, no našiel som nejaké po 200 dňoch a už sa nedali zjesť :D
          • Konzervy tam je to opravdu divné a do očí bijící, přitom jídlo v konzervě by mělo vydržet logicky nejdéle, snad na tom ještě zapracují. Jinak já se zatím motám spíš v té první lokaci, Mistery Lake, a i tam mám ještě co dělat na to abych se udržel na živu. :)
  • Jojo, toto mi ještě chybí do sbírečky, ale při příští slevě to napravím *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit