Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jed doplnim, ze Amy asi nebude jen tezka hra. Dark Souls je nekdy brutal tezka a nuti te hrat dokola, zkouset ruzne postupy a opakovat a opakovat. Trvalo me hodne hodin nez jsem to akceptoval a po 30 hodinach se to zlepsi. Ale je to peklo. A tahle ultra tezka hra sklizela velmi vysoka hodnoceni. Napr. na IGN, Dark Souls 9/10, Amy 2/10. Jen pro predstavu, ze tezke hry muzou byt skvele. Ale Amy bude hodne spatna. To si jsem jisty.
    • Mozna ze mladym hracum prijde DS jako tezka hra, ale mne s mou dvacetiletou herni zkusenosti nijak zvlast tezka neprijde. Jedine co je potreba je rozvazny postup a to bylo driv obvykle. DS je po dlouhe dobe hra, ktera me opravdu bavi a ktera ma vysokou hratelnost. Jinak radsi hraji starsi hry, treba ted jagged aliance, ktere jsou skutecne paradni.

      Je docela smutne porovnat 15 let starou hru s temi dnesnimi. Jedine co se zlepsilo je vizualni stranka a jinak je to stagnace az upadek. Hry se treba strasne zjednodusili a nemyslim tim obtiznost, ale jejich komplexitu. A myslim, ze za to mohou dnesnu hraci. Protoze kdyz nekdo prijde s necim komplexnejsim, treba shogun 2, tak to ma naprosto tragicke prodeje. A taky mi prijde, ze hry jsou cim dal tim vic sterilnejsi, chybi jim stava.

      Zkuste si treba zahrat tu JA, je to strategicka hra, muzete si tam najmout par zoldaku z nekolika desitek a kazdy z tech zoldaku ma svoji vlastni osobnost. Je neuveritelne, co se vyvojarum podarilo nacpat do hry, ktera ma jen 20 MB. Dnes by asi propadla jako moc obtizna. Takze spatne hodnoceni nemusi byt na zavadu.

      To je pripad i nejtezsi hry, kterou jsem kdy hral, monster hunter freedom 2 - ma velmi obtizne boje, DS je proti tomu skutecne hadr. Priznam se, ze jsem ji nepokoril, ale nezazlivam ji to, i tak je proste skvela a stravil jsem s ni stovky hodin hrani. No a tato opravdu skvela hra taky ziskala hrozne nizke hodnoceni.
  • tak hru mám koupenou hraju ji dva dny a zatím pohoda. Ano je těžká (hraji na hard) někdy až frustrující, ale všechno se dá zvládnout chce to správné načasování a odhad. Na soubojový systém jsem si zvyknul a problém mi nedělá. Celkově hratelnost i atmosféra jsou na dobré úrovni. Hru bych hodnotil 8/10 za menší technické nedostatky ale ty se dají přehlédnout.
  • CRYPT
    Mne mrzi ze to neni na PC .(
    • bude
  • Si rikam jestli to neni tou zdegenerovanou dobou. Kdyz 10/10 dostavaj hry ktery ano uznavam jsou zabavny ale neskutecne lehky tak pak je pro nekoho mozna rozcarovanim kdyz se v ty hre musi napriklad naucit mirit. Dam priklad Assasins Creed 2. Ta hra uznavam je zabavna ale to nejdulezitejsi - zabijeni - je tam tak primitivni ze s prstem v nose pozabiji hrac dvacet vojaku naraz a staci mu pri tom prakticky jenom drzet dve tlacitka a vsechno se udela samo a vojaci jsou jeste tak stupidni ze utoci po jednom. To samy Call of Duty to samy Batman. Vsechno velka zabava ale hrac na to nemusi mit zadnej osobni skill.
    • Jako AC & AC2 beru, tam šlo nepřátele umlatit jejich vlastní zbraní, ale Batman (teda dvojka, jedničku jsem ty chalenge nezkoušel) tam mě docela vyklepnou v každý druhý aréně. Sice ti stačí mačkat +/- tři tlačítka, ale jak je moc nepřátel, každej si ťukne, někdo občas vystřelí, semtam tě omráčí nebo bodne, tak už to taková legrace neni.
    • Nevím kdo přišel s tímhle směšným systémem "push-to-kill". A ani tyhle hry nehraju.
      Jsem vyznavačem systému "try-ultra-fast-crazy-multiple-button-sequence-to-do-brutal-one-enemy-killing-combo" obsažený například v Prince of Persia: Warrior Within.
    • To víš, všechno se globalizuje, takže kdo by dnes nešel "s dobou/trhem", tak by se v herním novinářství dlouho neudržel... Games.cz (abych uvedl konkrétní příklad) jsou na metacritics = pod drobnohledem, navíc potřebují pro udržení atraktivity dostávat dostatek her na recenze (s předstihem samozřejmě, což také není jen tak) plus další bonusy jako ceny do soutěží či pozvánky na akce nebo hosté do podcastů, takže jdou více či méně na ruku tam, kde je to třeba (lokální centrály firem, distributoři), a tedy Skyrim, AC, Mass Effect a jiné ultimátní počiny mají 10ky zajištěny na léta dopředu.

      To je však běžný trend dneška celosvětově, žádná Amerika objevena mým příspěvkem nebyla... Ostatně pan Vávra o tom mluvil hned několikrát a já s ním v tomhle naprosto souhlasím, viz starší podcasty.
  • To by mohla být první včelka recenzí 2 a měné z deseti.
    • NonSuch
      to vis, ono to delalo male studio, do toho se neboji kopnout, kdyby to delal activision nebo ea tak by volili slova opatrnejc...
      • v tom mas asi pravdu, ale to nezmeni nic na tom, ze to je spatna hra, ktera dostava nizka hodnoceni jak od recenzentu tak hracu
        • NonSuch
          jo, ze je to spatna hra je vec druha
  • za ty penize nemuze clovek cekat zazrak,takze bych to bral s rezervou
  • Jenom pitomec dá na recenze. Chytrej si hru vyzkouší a pak mluví. Jak může dopadnout recenze jste mohli vidět u Dungeons of Dredmor.
    • Shenkster
      Přesně...100 lidí - 100 chutí
      • PreidaQ
        Jenže když těch sto lidí říká, že ta hra je špatná, tak to už přece jen je důvod začít o ní pochybovat. *7*
        • jo, většinou je to důvod si takovou hru vyzkoušet, protože 100 lidí = 100 idiotů
  • Myslim, ze ve Vector Cell bude zachvili par mist volnych :)
  • Amy nikdy hrát nebudu (nemám ani PS3, ani X360), ale četl jsem dvě recenze a obě dvě byly pro hru celkem katastrofální.
  • Vývojaři hájí svoji Amy, "je prostě hnusná a ty animace ani nemluvě".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit